Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 578.
-
Το τελευταίο τρίμηνο ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ από Κίνα με priority κάνει 2 εβδομάδες να έρθει Ελλάδα και με το που φτάσει την μεθεπόμενη μέρα είναι σπίτι μου. Προσωπικά από τα ΕΛΤΑ πια δεν εχω παράπονο. Έχω priority banggood εδώ και 10 μέρες και ακόμα δεν φαίνεται το tracking number.... Είμαστε στο pre advised ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω τον mi purifier 2s από gearbest. Στο app μου τον δείχνει 183€(περίπου) και out of stock αλλά μέσω αναζήτησης στο google μου τον βγάζει gearbest 123€ ως κανονική τιμή χωρίς έκπτωση (?!?!?!). Μπαίνω μέσω explorer σε καινούργια σελιδα gearbest και μου τον βγάζει σε τιμή app 183€ και out of stock. Το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο με τα ίδια reviews. Τι φάση; Το έχει πάθει κανείς; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενημερωτικά ύστερα από επικοινωνία με banggood διευκρινίστηκε πως σε περίπτωση δασμών το μόνο που καλύπτουν είναι ο ΦΠΑ και μόνο εφόσον έχει πληρωθεί η ασφάλεια τελωνείου. Full refund μόνο σε περίπτωση που στο τελωνείο σκίσουν, χαλάσουν το προϊόν, ή τελικά αποσταλεί πίσω Κίνα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kougis Εγώ έχω το xiaomi gateway v.2 αγορασμένο ως home kit με αισθητήρα κίνησης, πριζα, "παγίδα" πόρτας και το στρογγυλό κουμπί για φώτα κουδούνι κλπ. Από εκεί και μετά άρχισα να αγοράζω αισθητήρες είτε zigbee είτε αυτόνομους κομμάτι κομμάτι. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kougis το άναψε και δεν σβήνει το φως στην πρίζα μου συμβαίνει αλλά με τη mini smart plug την πιο φθηνή που δεν είναι zigbee. Υποψιάζομαι όμως πως για αυτό ίσως να ευθύνεται ο mi motion sensor. Το να μου δείχνει offline μια πρίζα το έχω πάθει αλλά ήταν θέμα adaptor China EU. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν πληρώνουν το ΦΠΑ κι όχι τον εκτελωνιστή είναι καλά.... Εγώ διαβάζοντας κατάλαβα ότι πληρώνουν τον εκτελωνιστή (που συνήθως είναι 15€ αναλόγως) κι ότι τα σκας για το ΦΠΑ. Δοκιμασμένο δλδ; Προκειμένου να πάρω τον καθαριστή από Ελλάδα και να αλλάζω server κάθε φορά το προτιμώ. Gearbest δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν είναι αυτή η λύση ας τον πάρω από Ελλάδα ίδια τιμή είναι. Το automation στον καθαριστή αέρα δεν με καίει τόσο αλλά να μπορώ να τον ενεργοποιώντας έστω πριν φτάσω σπίτι (υπάρχει και το auto θα μου πεις για όταν λείπεις). Υ.Γ. ίδιο account αλλά στο tablet eu server και στο κιν China παίζει; Δοκίμασα σε server Greece εννοείται δεν το βρήκε. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-Εμένα πάντως παιδιά το ραδιόφωνο δεν με έχει βολεψει. Ο ήχος δεν είναι κι ο καλύτερος... - Αν αλλάξω server και γυρίσω Ευρώπη Ελλάδα το home kit θα παίζει ή την πάτησα; Στο mi store δεν είναι σίγουροι τι θα συμβεί παρά μόνο αν αγοράσω το home kit από εδώ που έχουν φέρει σε τριπλή τιμή εννοείται... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk