Αυτό υπήρξε στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά μετά την τεχνική με την κολλητική ταινία ο εγκέφαλός μου εξεράγη.... Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις το pixel που μόνο στα σκούρα χρώματα είναι εμφανές. Απλά ήμουν λίγο άτυχος... Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν σχετικά με το ζήτημα που είχα στο tablet με ένα dead pixel μου απάντησαν πάω όντως υπάρχει εργοστασιακό λάθος και να δοκιμάσω αυτό: youtube.com/watch?v=G8ShjifYTjs&feature=youtu.be Να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο γέροντας το είχε προβλέψει όντως, η έννοια του παγκόσμιου εμπορίου όμως είναι να μικρύνει τις αποστάσεις και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις - εμπόδια. Δεν είναι λογικό 1,5 και 2 μήνες priority ειδικά δέματα να είναι απλά κάπου.
Στο Kodi η αρκετά μεγάλη καθυστέρηση που έχω είναι φυσιολογική ή έχω κάνει κάτι λάθος και σέρνεται; Η γραμμή πιάνει τα 15mbps. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ για αυτό και προτίμησα banggood δαγκωτο. Όλα μια χαρά τον υπόλοιπο καιρό. Με την συγκεκριμένη παραγγελία όμως πήγε λίγο στραβά εξ αρχής. Το έχω αλλά το ετοιμάζω, το στέλνω το έστειλα κλπ. Τους είχα στείλει να ρωτήσω για το κόλλημα που υπάρχει που είχαμε όλοι με post nl και μου απάντησαν την ημέρα που το παρέλαβα για να φανταστείτε. Την ίδια κιόλας μέρα έστειλα για το dead (μάλλον) pixel και είναι πάλι "εξαφανισμένοι". Πουθενά 48ωρη απάντηση. Σχετικά με το pay pal είχα πολλά χρόνια αλλά τε…
Chuwi hi9 plus. Εχουν περάσει 5 μέρες πια κι έλεγα να προλάβω να μιλήσω πάνω στο 3ημερο. Δοκίμασα live chat αλλά είχε 22 άτομα αναμονή την δεύτερη φορά και δεν μπορούσα να περιμένω. Θα κάνω υπομονή αναγκαστικά μήπως και απαντήσουν. Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω πληρώσει με pay pal δυστυχώς αλλά με κάρτα.... Τους έχω στείλει συγκεκριμένα 2 mail και είναι άφαντοι.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα! Παρέλαβα ένα tablet την Παρασκευη με dead pixel στη μέση της οθόνης περίπου. Έχω στείλει mail στο banggood και δεν μου έχουν απαντήσει. Να σταματήσω να προσπαθώ; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Για να επεκτείνω λίγο το σήμα μου να πάρω το wifi extender 2 της xiaomi? Δεν έχω vdsl (ακόμα), εάν κάνω την αλλαγή σε vdsl με καλύπτει το extender ξέρει κάποιος? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα το chuwi hi9 plus. Φοράει Android 8. Δυστυχώς παίζουν αρκετά lags και ένα dead pixel στη μέση της οθόνης περίπου αλλά μονο στα σκούρα χρώματα έχω θέμα. Παίζει να διορθώνεται με κάποιο τρόπο; Το παρήγγειλα από banggood. Το προσπερνώ για να ειμαι ειλικρινής προς το παρόν τουλάχιστον. Πάμε στο βασικό. Μπορώ να βάλω miui στο tablet? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρομοίως παρέλαβα χτες. Υπήρξε κάποιο ατύχημα με κάποια container που έπεσαν στη θάλασσα και ξεβράστηκαν προϊόντα. Σε συνδυασμό με Χριστούγεννα κλπ λογικό να κρασαραν τα πάντα... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk