@marsele καλησπέρα. Εγώ το παρήγγειλα από light in the box αρκετούς μήνες πριν λόγω προσφοράς, πλήρωσα τελωνείο και την επόμενη μέρα μου επέστρεψαν τα χρήματα. Πια έχουν κι αυτοί priority που δεν περνάει τελωνείο αλλά η χρέωση είναι αρκετά υψηλή κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασε και από banggood με priority line. Εγώ ξεκίνησα με mi home 5 in 1 κι από εκεί και μετά συμπληρώνεις με τον καιρό ότι εσύ θεωρείς πως σου χρειάζεται. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Χρειάζομαι έναν ακόμη body sensor. Λέω να πάω στον κλασικό xiaomi. Να προτιμήσω μήπως τον aqara? Έχουν καμία διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ! Οκ γιατί διάβασα για 10.1. και 8. Κλπ και νόμιζα πως ξέμεινα μόνο εγώ στην 10.0.4. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα! Δεν θέλω να σε πείσω αλλά αν εγώ ήθελα κάτι πολύ με το tariff insurance θα ήμουν οκ κι ας αργούσε λίγο παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Fast 23 αν δεν κάνω λάθος είναι Γερμανία. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με yeelight bulb ήταν κάτω από 22€ αλλά δεν ήταν καθόλου fast. Η DHL απλά το παίρνει από έμπορο και το πηγαίνει αεροδρόμιο, η εδώ διακίνηση γίνεται με ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Έχει τσεκάρει κανείς το priority από light in the box? Γράφει 4-7 εργάσιμες αλλά η χρέωση είναι απαγορευτική... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Έχω διαβάσει πως δεν είναι κι ότι καλύτερο να αποφορτίζει τόσο η μπαταρία. Το κατώτερο έως 10%. Το έχω ένα 6 μηνο κι η μπαταρία μου κρατάει όσο το δικό σου και το έχω σχεδόν όλη μέρα στο χέρι. Όταν δεν το χρησιμοποιώ κάποιες μέρες κρατάει αρκετά περισσότερο άρα φαντάζομαι πως είναι καθαρά θέμα χρήσης. Απ' τη στιγμή που η οθόνη λειτουργεί καίει.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως έχεις ανοιχτό το log να σου στέλνει κάθε φορά που κάποια πόρτα φως κλπ ανοίγει κι όχι μόνο στο arm mode? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το 1 δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σχετικά με το 2ο ερώτημα ναι με xiaomi πρίζες yeelight λάμπες κλπ μπορείς να κάνεις σχεδόν κάθε ηλεκτρική συσκευή σου smart. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα! Ύστερα από το μπλόκο σε διάφορα site και τα vpn αλλαγή ip κλπ παίζει να έχουμε κάνα θεματακι με τις ειδοποιήσεις ξέρει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@jpastos έχω παραγγείλει 21.86 από αλλού πάντως και δεν έχει περάσει τελωνείο άρα ισχύει το 22€ και κάτω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Αν παραγγείλω tv box από gearbest HK με registered air mail δεν περνάει τελωνείο όντως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk