Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το είδε κανένας άλλος, γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το βρω. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχεις pm
Ο/H bzanios έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα.Το είδε κανένας άλλος, γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το βρω.
-
Για παραγγελία RAM για Laptop από μαγαζί στο εξωτερικό με αποφυγή τελωνείου τύπου Banggood, ξέρουμε κάποιο;
-
-
επιστρέφω στο θέμα του eglobalcentral και την υποστήριξη του service center τους. χθες μου έστειλαν μηνυμα πως τελικά μετά απο τις 9 οκτώβρη που παρέλαβαν το mi a2 καθυστερημένα το ελεγξαν στις 15/10 και αποδέχθηκαν οτι ειναι εργοστασιακό το προβλημα πέρασαν 5 εβδομάδες για να μου πουν πως επισκευάσθηκε και πως θα μου το στειλουν.περιμένω να δώ τι συσκευή θα μου γυρίσει πίσω... προς ένημέρωση για το after sales του eglobalcentral.
απαράδεκτοι τελείως και να υπογραμίσετε την μαϊμουνιά που έπαιξαν όσον αφορά τη διευθυνση που μου έδωσαν να το στειλω για έλεγχο DOA 30 ημερων απο την αγορά και την διεύθυνση που έδωσαν στο paypal οταν άνοιξα θεμα λόγω της βλάβης και εφόσον δεν με εξυπηρετούσαν.
επιπλεον δεν το έπραξα ομως επρεπε να κανω παράπονo στο paypal πως έκλεισαν την υποθεση χωρίς να μου ζητησουν περισσότερα δικαιολογητικά πέρα απο ένα ξερό tracking number, που αυτόματα ενώ οι κινέζοι μου εγραψαν να το στείλω αγγλία αυτοί (οι κινέζοι) στο paypal έδωσαν διευθυνση κινας, οποτε και ακύρωνε τη διεύθυνση που εμφάνιζε το tracking number μου για εντός DOA χρόνο 30 ημερών, όσον αφορά συζήτηση με τον πωλήτη για το αληθές αυτής της διαδικασίας πριν το ανοιγμα στο paypal ώστε να φανεί πως ο κινέζος έκανε λαμογιά. δεν ξέρω αν το Paypal θα επανεξέταζε την υπόθεση αλλά το παράτησα εκεί με παράπονο προς to paypal για την υποστήριξη που έδειξε! -
Ο/H Readiness έγραψε:
Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi8 Explorer
Την ημερομηνία αγοράς: 27/08/18
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 2
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δεν ηρθε ποτε.
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 3
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Εμεινε σε status pre-advised για παντα.
Με αναγκασαν να περιμενω κανα 2μηνο λεγοντας αοριστιες του τυπου οτι ειναι νορμαλ..
Ακολουθησε dispute στο paypal και εκει παλι η πρωτη τους απαντηση ηταν να κοιταξω μην το εχουν παρει οι γειτονες.
Escalate με την μια. Μου εκανε το BG full refund μετα απο 5 μερες.
Ενταξη δε ξερω αν φταινε αυτοι που χαθηκε το δεμα στην αρχη(αν το στειλανε..), αλλα οι τυπικες απαντησεις τους απο ασχετους ειναι τραγικες.
Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi8 Pro Transparent
Την ημερομηνία αγοράς: 29/10/18
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 7
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Επελεξα prority line και αυτoi το στειλανε με DHL. Πληρωσα τελωνειο 56Ε αμοιβη DHL + 141Ε φπα.
Το BG δεχτηκε να μου επιστεψει το φπα μονο.
Το bangood, δεν τα κάνει αυτά που διαβάζω...άλλο μαγαζί θα ναι κ μπερδεύτηκες @Readiness
Αλήθεια, γιατί ξανα-παραγγειλες από κει αφού δεν έμεινες ευχαριστημένος από την πρώτη αγορά σου?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά κοιτάω αυτό το drone από gearbest .λέει fast 23.Υπαρχει κίνδυνος τελωνείου?? Και αν κάποιος έχει πάρει πόσο fast είναι??
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Fast 23 αν δεν κάνω λάθος είναι Γερμανία. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με yeelight bulb ήταν κάτω από 22€ αλλά δεν ήταν καθόλου fast. Η DHL απλά το παίρνει από έμπορο και το πηγαίνει αεροδρόμιο, η εδώ διακίνηση γίνεται με ΕΛΤΑ.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Gearbest Warehouse Locations – CouponsFromChina
Μη φοβάσαι είναι ευρωπαική ένωση.
Αν ισχύουν 100% αυτά που γράφουν.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα