Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 578.
-
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ REDMI 5 PLUS
ΜήνυμαΕμένα που είναι Ελλάδα μόλις μου ήρθε. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ REDMI 5 PLUS
ΜήνυμαΚι εγώ με την 10.2.3 είμαι ακόμα μην αγχώνεσαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΝομίζω πως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με την ταχύτητα. Να επισημάνω πως μετά την αναβάθμιση σε miui 11 ένα πρόβλημα θερμοκρασίας που είχα με το κιν έχει ψιλοδιορθωθει. Η θερμοκρασία που ανεβάζει σε βίντεο και παιχνίδια δεν έχει καμία σχέση με παλιότερα, πολύ καλύτερα τα πράγματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΉρθεbcb7088eb559f8a1e7c5f55287ad8cb2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΠαιδιά έβαλα gcam σε redmi note 8 pro και "παίζει" και η νυχτερινή πια. Να κοινοποιήσω σύνδεσμο εδώ επιτρέπεται; Update: How to: εγκατάσταση Google Camera (GCam) στο Redmi Note 8 Pro Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΠοιο ακαου είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει μωρέ ένα κρύο αστειάκι έκανα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως φταίει τ' ότι θες να δεις ΣΚΑΪ? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΠαιδιά είναι χοντρό να ρωτήσω ποιό κατάστημα είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΚαλή τύχη! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΤο έχω πάθει με το wifi αλλά να έχει συμβεί συνολικά 3 φορές δεν είναι τόσο τραγικό, είναι μέσα στα όρια της αστοχίας και του router ίσως. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΓενικά που έψαξα διάβασα πως θα βγει απλά ίσως να αργήσει γιατί χρειάζεται περισσότερη δουλειά απ' ότι σε συσκευές με Snapdragon. Ηλπιζον και ιδωμεν! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk