Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

thanos8 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από thanos8: “Αν εχεις καρτα sd καταγραφει συνεχεια βιντεακια του 1 λεπτου μολις πιασει κινηση και οχι μονο ανα 10 λεπτα. Καταγραφει συνεχεια καθε φορα που πιανει κινηση απλα αυτα τα βιντεακια δεν μπορεις να τα δεις απο το κινητο τα βλεπεις μονο μεσα στην sd. Τα αλλα βιντεακια των 6 δευτερολεπτων που ερχονται στο κινητο τα καταγραφει ανα 10 λεπτα. Η λογικη ειναι οτι μολις λαβεις ενα τετοιο βιντεο οτι καποιος μπηκε σπιτι σου ανοιγεις την καμερα και καταγραφεις εσ…

Μήνυμα

Αν εχεις καρτα sd καταγραφει συνεχεια βιντεακια του 1 λεπτου μολις πιασει κινηση και οχι μονο ανα 10 λεπτα. Καταγραφει συνεχεια καθε φορα που πιανει κινηση απλα αυτα τα βιντεακια δεν μπορεις να τα δεις απο το κινητο τα βλεπεις μονο μεσα στην sd. Τα αλλα βιντεακια των 6 δευτερολεπτων που ερχονται στο κινητο τα καταγραφει ανα 10 λεπτα. Η λογικη ειναι οτι μολις λαβεις ενα τετοιο βιντεο οτι καποιος μπηκε σπιτι σου ανοιγεις την καμερα και καταγραφεις εσυ απευθειας απο το κινητο αλλιως καταγραφει η κα…

• Έχει τσεκαρει κανείς τις εγγραφές του στην SD για να μου πει τι καταγράφει τελικα και πόση ώρα; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μήνυμα

Ή λύση όταν σταματάνε οι ειδοποιήσεις είναι να κάνεις clear data στην εφαρμογή και μετά πάλι ερχονται Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Το βιντεο των 6 δευτερολεπτων το τραβάει είτε έχεις SD είτε όχι. Αν έχεις SD κάρτα τότε τραβάει βιντεακια του 1 λεπτού τα οποία δεν φαίνονται στο κινητό αλλά είναι αποθηκευμένα στην SD. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μήνυμα

παιδια εχει βγει καινουρια αναβαθμιση εδω επισης κυκλοφορησε και νεο μοντελο της καμερας xiaoyi ant 2

• Εχω προβλημα με την εφαρμογη security. Yπαρχει μια επιλογη allow background data (allow apps to use mobile data when you 're not using them) αυτη η επιλογη οταν ειναι απενεργοποιημενη δεν επιτρεπει στις εφαρμογες να χρησιμοποιουν mobile data οταν δεν χρησιμοποιουντε. Ξαφνικα κοβει τα background data ακομα και οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi με αποτελεσμα να μην μπορω να κατεβασω οτιδηποτε απο play store ή attachment απο emails παρολο που ειμαι με wifi. Νομιζω οτι αυτο εγινε απο μετα απο update τ…

• Εβαλα προσφατα sd καρτα στην καμερα αλλα δεν εχω καταλαβει ποση ωρα καταγραφει μολις πιασει κινηση. Υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να ορισουμε ποση ωρα θα καταγραφει?. Απο αυτα που εχω δει μεσα στην sd ειναι οτι τραβαει παρα πολλα βινταεκια του ενος λεπτου αλλα δεν καταλαβαινω ποτε σταματαει να καταγραφει

• Κατεβασες την κινεζική version? Όταν την ανοιξες πρώτη φορά διαλεξες region China? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Η κάμερα για να δουλέψει θέλει την κινεζική εφαρμογή και όχι αυτή που υπάρχει στο playstore Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• καλησπερα στην εφαρμογη security υπαρχει μια επιλογη allow background data (allow apps to use mobile data when you 're not using them). Εγω αυτη την επιλογη την εχω απενεργοποιημενη για να μην ξοδευω mobile data οταν ειμαι με 3G. Με αυτη τη ρυθμιση το play store μου δουλευε κανονικα οταν ημουν με wifi. Ξαφνικα εχοντας αυτη την επιλογη απενεργοποιημενη δεν μου δουλευει το play store με wifi και μου ζηταει να ενεργοποιησω τα background data. Την ιδια ρυθμιση χρησιμοποιω και σε 2 αλλα κινητα μου εν…

• Καλη επιτυχία σε ολους XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

Μήνυμα

Διαβαζω στο official κινεζικο forum της xiaomi οτι το τελευταιο firmware 1.8.6.1Α δημιουργει προβλημα στη νυχτερινη ληψη η οποια δεν φαινεται πλεον καλα και επισης πολλοι γραφουν οτι τους βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει πλεον η καμερα να χρησιμοποιηθει εκτος China region. Δεν ξερω τελικα τι να κανω με την αναβαθμιση. Βαζω ενδεικτικα καποιες φωτογραφιες απο το διαφορα post που παραπονιουντε για πολυ θορυβο στη νυχτερινη ληψη T1PKDgBmAv1R4cSCrK.pngT1x9d_BT_v1R49Ip6K.jpeg

Μήνυμα

Ειναι ολα οκ με το καινουριο firmware της καμερας? Να την κανω την αναβαθμιση στην 1.8.6.1Α?

• Παράθεση από maddoctor: “Firmware κατεβάζουμε από εδώ: YI Smart Camera Support Ας μπει στο πρώτο post, να μην το βάζω εγώ, να το ξέρουμε. ” ακολουθησα το link που δινεις αλλα μου βγαζει για τελευταιο firmware το παρακατω το οποιο ομως λεει οτι ειναι για US version μονο. Ενω τα link που εβαλα εγω ειναι για Chinese version Yi Home Camera Firmware Update Latest firmware version:1.8.5.1N_201601071352 (Camera of US version ONLY)

• βρηκα αυτα 1.8.6.1A_201601271705 小蚁智能摄像机最新固件:1.8.6.1A_201601271705 - 小米社区官方论坛 1.8.5.1I-201506261321 【升级公告】小蚁智能摄像机最新固件:1.8.5.1I-201506261321 - 小米社区官方论坛 1.8.5.1N_201512212009 【升级公告】小蚁智能摄像机最新固件:1.8.5.1N_201512212009 - 小米社区官方论坛 ποιο να βαλω?

• notifications σου ερχονται? εχω το δικο σου application αλλα εχω δοκιμασει και την αυθεντικη τελευταια κινεζικη εφαρμογη. Ξαφνικα σταματησαν να μου ερχονται.

• και μενα τα ιδια δεν μου κατεβαζει firmware με τιποτα μου λεει οτι εχω το τελευταιο. Απο που μπορουμε να το βρουμε? Επισης και με update της εφαρμογης τα ιδια και χειροτερα. το μονο που μου μενει ειναι update firmware. κανενα link? και ποιο firmware να βαλω?

• Απο χθες ξαφνικα σταματησαν να μου ερχονται notifications απο την εφαρμογη. Ενω ερχονται alerts στην εφαρμογη οταν πιανει κινηση δεν μου ερχονται notifications απο την εφαρμογη στο κινητο. Εχω δοκιμασει τα παντα. Απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα παλι εχω δωσει full permissions την εβαλα και στο startup αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Επισης ενα αλλο που μου κανει ειναι να μην εχω συνεχομενη ροη εικονας και εκει που δειχνει τα kb/s πηγαινει συνεχεια απο τα 80kb/s στα 0kb/s και …