Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Πως γιατρέ μου για πες λίγο πιο συγκεκριμένα αν σου είναι εύκολο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
καλημέρα
γίνεται σίγουραεγω την βλέπω απο κινητό και ταμπλετ (ίδιο μι ακαουντ) και έχω κάνει πρόσκλησηκαι στον λογαριασμό τις γυναίκας μου και το βλέπει και απο το κινητό της (άλλομι ακαουντ)
πρόσθεσα τον λογαριασμότης εκεί που λέει οικογένεια (για κάποιο λόγο με παίδεψε αρκετά να το κάνω )και μετά έκανα σεαρ τις συσκευές -
καλησπέρα, χτες ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την κάμερα από το gearbest αλλά με σταμάτησαν τα διάφορα σχόλια που διάβασα στο τέλος της σελίδας
By Vassilis Brandino Mar-05/2016 06:03:05
Question:
hi, i received four cameras, but it is telling me that it only works inside china! after that, it shut off. i can not use it here in europe. any ideas? I cant send it back because cost me 16euros!
Reply:
Hello Vassilis,
For after sales issue, please go to our Support Center
By volkan Mar-05/2016 05:03:39
Question:
Hi, I installed application and then camera worked well.But after application asked me "would you like to install new camera firmware "and i said yes, Camera doesn't work anymore. Camera gives a message as "this camera can be used only within Chine" and closes itself. How can we solve the problem? Thanks Regards Volkan
Reply:
Hello volkan,
By Bjykl Mar-04/2016 04:03:42
Question:
hi, i received this, but it is telling me that it only works inside china! after that, it shut off. i can not use it here in usa. any ideas?
Reply:
Hello Bjykl,
υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελικά;
Ευχαριστώ
-
Η κάμερα δουλεύει μόνο με την εφαρμογή μου, όχι του playstore.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Η κάμερα για να δουλέψει θέλει την κινεζική εφαρμογή και όχι αυτή που υπάρχει στο playstore
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
Ο/H kostas έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H kostas έγραψε:
Εμένα πάντος με την δική σου εφαρμογή μια χαρά δουλεύει ή κάμερα ,απλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση με το smart home ώστε να βλέπω και με άλλο κινητό και από άλλο λογαριασμό ,και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βάζεις στο Smart Home τον Mi λογαριασμό σου και θα σου βρει αυτόματα την κάμερα. Για άλλους, τους προσκαλείς.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες