Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 189.

• Πας στα download του φόρουμ βρίσκεις το mod για 160 χαρακτήρες ακολουθεί ς τις οδηγίες και είσαι κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το bluetooth δεν το κράτησα πολύ καιρό και δεν το δοκίμασα για άλλα εκτός από κλήσεις γιατί και δεν με ενδιέφεραν,οι επαφές μια χαρά φαίνοταν στις κλήσεις αν και στην πραγματικότητα ούτε αυτό μου χρειάζοταν γιατί όταν το έχω σε χρήση και το έχω κρεμασμένο στο πέτο μου και απαντάω στην κλήση δεν το βγάζω από εκεί και μετά να δω ποιός είναι και μετά να το ξαναβάλω. Στην ουσία μπορεί να κάνει πολλά αυτο το bluetooth αλλά είναι όλα χρήσιμα από ένα bluetooth?

• Xiaomi pistons και ebay?

kimnag - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mε το ίδιο τοσκεπτικό ακόμα και τα tempered της Nilkin έχουν τεράστιες διαφορές,γιατί στο ebay τέτοιες καλές τιμές και εκτός ebay όχι;

kimnag - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτό θέλω να αποφύγω,μην πέσω σε μαϊμού!!

kimnag - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χαίρεστε,σκέφτομαι να αγοράσω τα εν λόγω ακουστικά.Στα vickmall και στον γλυκούλη η τιμη είναι διπλάσια από ότι στο ebay και δεν θα ήθελα ούτε να δώσω τζάμπα λεφτά ούτε να πάρω κάτι που να μην είναι γνήσιο!! Λοιπόν εσείς τι θα κάνατε;

• Σε εμένα δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα,όλες τις εφαρμογές μου τις εγκατέστησε κανονικά,βέβαια δεν εψαξα για φωνητικές και γλωσσικές λειτουργίες μέσω bluetooth γιατί δεν με ενδιέφεραν.

• Και που η χρησιμότητα της τεχνολογίας αυτής;στην πραγματική ζωή μιλάω

• Μάλιστα μετά τα έξυπνα ρολόγια τώρα έχουμε και έξυπνα δαχτυλίδια και μετά δεν ξέρω και γω τι άλλο;Μήπως τελικά εμείς γίναμε τόσο χαζοί;

• Και τι είναι τα τέλη τερματισμού κλήσεων;

• Τελικά συνδέθηκα προχτές με ένα samsung hm 1500 και ήταν άψογο κι επειδή έγιναν εκτεταμένες δοκιμές κατέληξα να μην δώσω το κινητο (αυτό έλειπε ) αλλά να ψάξω να βρω το συγκεκριμένο bluetooth το οποίο όμως από Έλλαδα πουθενά)ας το βγάζουν στα sites μετά από τηλεφωνήματα δεν υπάρχει πουθενά)μόνο απο ebay. Αλλιώς μένω χωρίς Bluetooth και μιλάω με την συσκευή

• Παράθεση από smatakis: “Παιδιά εμένα με ακούνε καμπάνα από το sony sbh52 αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει το κινητό όλες τις εφαρμογές του ακουστικού! Κάποια βοήθεια ίσως? ” Όταν λες σε ακούνε καμπάνα δεν βάζεις τη συσκευή μπροστά στο στόμα σου!!Το λέω γιατί αυτό συνήθως το βάζεις στο πέτο η κάπου εκεί και μιλάς!! Κατέβασες όλες τις εφαρμογές για το sbh 52 από PLAY STORE?αν θυμάμαι είναι 3,αλλα δεν είμαι σίγουρος

• Engineer mode Red mi Note2

kimnag - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Μέσα από το ψάξιμο μου στο Θέμα μου με το bluetooth (Σας έχω ζαλίσει ξέρω )έπεσα στις ρυθμίσεις του engineer mode (δεν τις πείραξα και στην σκέψη μόνο λερώνω τις πάνες μου),αλλά εκεί μέσα έχει και κάποιες ρυθμίσεις για το bluetooth ξέρει κανείς τι να κάνει εκεί μπας και βγάλω άκρη;

• Παράθεση από caeser: “Πραγματικά δεν ξέρω τι πάει στραβά... Itech έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς κάμποσα διαφορετικά μοντέλα και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Άσε που τα θεωρώ και αξιόπιστα! ” Μα κι εγώ κορυφαία τα θεωρώ,είχα ξανα στο παρελθόν και ήμουν πολυ ικανοποιημένος

• οπότε τι κάνω λάθος εγώ;/ή τέλος πάντων τι δεν γίνεται καλά με το δικόμου,υπόψιν τώρα δεν χρησιμοποιώ sony αλλά itech

• Παράθεση από NasDriver: “Βρήκα ένα παλιό ericson, το φορτίζω και θα το δοκιμάσω (αν δουλεύει ακόμα) και θα σου δώσω find back...και το xiaomi για find back το έγραψα...μπορεί και εκείνο να έχει το ίδιο πρόβλημα ” Λίγο που κοίταξα και στο enxiaomi... μόνο ένας με xiaomi είναι ευχαριστημένος και μιλάμε για αάτομα που χρησιμοποιούν bluetooth πολύ ακριβά βλεπε jaybird (100-120 ευρώ απο amazon) κ.α. ,μετά κάτι λέει ένας για changelog σε μια δική τους dev αλλά ούτε που καταλαβαίνω τι είναι αυτό... πάν…

• Παράθεση από NasDriver: “ακόμα δεν έχω παραλάβει bluetooth...περιμένω της xiaomi. ” Δηλαδή μόο της xiaomi αξεσουαρ μπορουμε να χρησιμοποιούμε;και υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να μου αρέσει;

• Όπως ίσως θυμάστε πριν από κανά μήνα είχα αγοράσει το sony sbh52 bluetooth για να το δουλέψω με το Redmi note2 μου.Δεν τα κατάφερα καθώς με ακούγαν σαν να μιλώ από το πηγάδι(όλοι αυτό μου έλεγαν τόσο που στο τέλος σκεφτόμουν μήπως έπεσα και δεν το κατάλαβα ) Τελικά το πούλησα και ησύχασα,αφού όμως το δοκίμασα σε Lg g3 φίλου που δούλευε άψογα. Δοκίμασα το Samsung Hs 3000 ένα ακόμη άψογο bluetooth στο οποίο πάλι ήμουν στο πηγάδι και δεν το κατάλαβα(βρε αυτό το πηγάδι όλο μεσα έπεφτα ) αυτό ήταν το…

• Καταζητειται!!

kimnag - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν το κόκκινο σημαδάκι ήταν το μικρόφωνο θα μου έκανε απόλυτα! Όπου διαβάζω κριτικές αγοραστών για οποιοδήποτε προϊόν χωρίς μικρόφωνο όπως το ψάχνω εγώ όλοι κάνουν λόγο για χάλια ακουστική στην κλήση.. Οι εταιρείες έχουν πάψει να βγάζουν χρηστικά προϊόντα στον βωμό του καινούριου και όμορφου και ταλαιπωρούνται οι αγοραστές.Με το sony sbh 52 που το πούλησα ήδη έχω χάσει 16,5 ευρώ και πολύ χρόνο χρήσιμο να βρω την λύση μου και μιλάμε για μια sony και δεν είναι απλά ιδέα μου όπου έψαξα όλοι τα ίδια…

• Καταζητειται!!

kimnag - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα θεματάκι (τι περίεργο )και μετά από ψάξιμο πολύ βρίσκομαι στο μηδέν. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν υπάρχει λύση στο θέμα μου θα έχω ποιο πολλές πιθανότητες να την βρω αν ζητήσω βοήθεια από το φόρουμ. Well..είμαι εδώ και καιρό στην αναζήτηση bluetooth και όπως θα θυμάσται κάποιοι είχα προβεί στην αγορά του sony sbh52 αλλά η σχέση του με το xiaomi υπήρξε προβληματική(μάλλον με μένα γιατι το xiaomi τελικά δεν ευθύνεται. Τελικά η όλη υπόθεση έγκειται στο γεγονός ότι το μικρόφωνο …