Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 189.
-
coolpad f1 + miui gtv
ΜήνυμαΤο είδα αυτο,για την emuiunicom έχεις κανενα λινκ;
-
coolpad f1 + miui gtv
ΜήνυμαΤο κακό είναι ότι είνα για την μήτέρα μου η οποία δεν το έχει με τα αγγλικά Αν δεν βρεθεί θα ψάξω κάτι σε απλό Android μέσω υπηονε ;h xda (κοίτα να δεις πως λέω το κάθε τι που δεν είναι mui )
-
coolpad f1 + miui gtv
ΜήνυμαΗ δεύτερη καρτέλα γράφει backup current kernel9linux version 3.4.67#2 και από κάτω backup current recovery δίπλα έχει το σήμα των πληροφοριών και αν το πατήσω γράφει :the recovery versio is read ...if you feel it is wrong ...και κάτι άλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι κα πάτησα να μην ξανα εμφανιστεί το μήνυμα για να το δω ξανά,τα ίδια γράφει κι αν το δοκιμάσω για το κινητό μου με διαφορετικό αριθμο στο kernel
-
coolpad f1 + miui gtv
ΜήνυμαΕγω να δω αλλά πες μου πώς
-
coolpad f1 + miui gtv
ΜήνυμαΛοιπόν η συσκευή φοράει μια 5.3.4 beta της xiaomi,με τα χρώματα τις apps της xiaomi mi account Κλπ,πως θα φλασάρω καμιά gtv η stable δικιά μας όμως.
-
coolpad f1 + miui gtv
ΜήνυμαΚαλησπέρα, είχα αναφερθεί κάποια στιγμή στην προσπάθεια μου να πάρω μια συσκευή xiaomi για την μάνα μου,η οποία όμως δεν τελεσφόρησε.Ηρθε ομως μια γνωστή σε όλους συσκευή η coolpad f1 η οποία παρατήρησα οτι φοράει miui,όχι emui ουτε κάτι άλλο, αλλά miui όχι gtv όχι ελληνική αλλά είναι miui στην 5.κάτι δεν θυμάμαι και τώρα είμαι στο σχολείο του μικρού για ενημέρωση γονεων.Η ερώτηση μου είναι πως flasharo gtv σ'αυτην;
-
Πληκτρολόγιο στην gtv
ΜήνυμαΘα επιμείνω σε αυτο το πληκτρολόγιο είναι πιο χρηστικό Καληνύχτα σε όλους
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “τόση ώρα προσπαθείς να καταστρέψεις χωρίς επιτυχία την συσκευή σου. Με λίγη προσπάθεια ακόμη νομίζω πως θα τα καταφέρεις. ” Δεν είμαι καταπληκτικός;Θαυμάστε με προσπάθησα ανεπιτυχώς (ευτυχώς για μένα η Xiaomi κάνει απίστευτα ανθεκτικά εργαλεία )καμιά 6-7-8 φορές και η συσκευή αρνιόταν να καταστραφεί!!Αλλά αξίζω ένα μπράβο από την μαμα καθώς απέδειξα περίτρανα ότι δεν βγάζει ευαισθητούλες κινεζούλες αλλά παλιάς κοπής κινέζες που δεν τις νοιάζει ποιός τις απειλεί Εγώ απλά ε…
-
Πληκτρολόγιο στην gtv
ΜήνυμαΆμα ακολουθήσεις λίγο αυτό θα δεις γιατί ακόμα είμαι με τη κινέζικη,σήμερα απο της 15:00 και μετά στην ουσία έμεινα χωρίς συσκευή και με ασκήσεις συγκρατήσεως σε συνδιασμο με τσίπουρο και μπακλαβαδοδαμασκηνοσαραγλάκια και τον γιο μου δεν πανικοβλήθηκα καθόλου πάντα σε συνδιασμο με την υποστήριξη και την ασφάλεια που σου παρέχει η κοινότητα μας
-
Πληκτρολόγιο στην gtv
Μήνυματο πληκτρολόγιο ειναι το Chinese Pinyin-Google Pinyin αυτό μεταφρασμένο δεν θα ήταν πιο χρήσιμο για κάποιους;
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΆλλη μια φορά φλάσαρα την fastboot (H 7η; η 8η φορά;δεν θυμάμαι)αυτήν την φορα κι ενώ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία κι έκλεισε η συσκευή μόνη της δεν επανεκκίνησε μόνη της,αλλά εγώ την άνοιξα.. Κάτι μου βρωμάει..Βάζω και screen το miflash ε το μήνυμα της επιτυχιας και την fastboot που κατέβασα από εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7576/
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Έχω αρχίσει και σε ...χάνω ” Έχεις δικιο δικό μου συντακτικό λάθος,δούλευε απροβλημάτιστα πριν την μεταπήδηση σε 5.11.12 και μετά!
-
Πληκτρολόγιο στην gtv
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Για το πληκτρολόγιο, πας, Ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις-->Γλώσσα &εισαγωγή-->Προεπιλοηή και σετάρεις εκει το πληκτρολόγιο που θέλεις (to swift key είναι το καλύτερο και έρχεται μαζί με την ελληνική GTV) ” Δεν θέλω >swift key με τρόμαξε όταν περσυ βάζοντας το σε μια συσκευή μου μετα από 2 μέρες ότι πηγαινα να γράψω μου εμφάνιζε την επόμενη λέξη που ήθελα να γράψω στον κειμενογράφο,για θέματα που δεν είναι τόσο κοινής χρήσης και λέξεις που σαν εφαρμογή δεν της ήξερε,αν μου …
-
Πληκτρολόγιο στην gtv
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Περιμένω να πεις νέα... ” λινκ
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈβαλα την προπροηγούμενη 5.11.5 που μου δούλευε απροβλημάτιστα σε όλα,αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.Πάλι επανεκκίνηση μονο σε TWRP. Εκείνο που παρατηρώ συνεχώς είναι ότι μετά από την επιλογή από τον updater του πακέτου της gtv επανεκινεί πάντα στην μπλε και άσπρη οθόνη που λείπει το MD5 file και εκεί πάντα βγάζω βάζω μπαταρία.Λέω μήπως το πρόβλημα δημιουργήται από αυτό;
-
Πληκτρολόγιο στην gtv
ΜήνυμαΣήμερα εχω κάνει τον οδηγό αναβάθμισης της νέας gtvπάνω από 5 φορες μέσω του miflash +fastboot,αλλά κάπου στην διάρκεια έβαλα στην ρύθμιση τον κωδικό του wifi μου και λίιιιγο πρίν αλλάξω οθόνη παρατήρισα ότι κάτι από αυτά που βλέπω είναι λίγο διαφορετικό. Σε μια δεύτερη ματιά είδα ότι στο πληκτρολόγιο που βλέπω το "εργοστασιακό" έχει από κάτω τα γράμματα και από πάνω τους αριθμούς σε αντίθεση με το πληκτρολόγιο που βλέπω εγώ στην gtv ρομ όπου ή θα γυρνάω σε αριθμούς και σύμβολα ή θα πατάω συνεχώ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαηδη το καβουρδιστήρι μετρά 194s στο φλασάρισμα της fastboot
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Oxi..oxi!! Μόνο το ΒΗΜΑ 2 του οδηγου! ” Μα για να γίνει το βήμα 2 πρέπει να μπορώ να μπω στο android αλλά εγώ μόνο στην TWRP μπαίνω εδώ και 6 ώρες