ακριβώς και για να δείτε πόσο ΤΕΡΑΣ ηρεμίας μπορεί να είμαι χωρίς στην ουσία συσκευή (πες το ένα Software brick)την έβαλα να φορτίσει και κοιμήθηκα!!Ο/H caeser έγραψε:
Δηλαδή κάνεις reboot απο το TWRP και σε ξαναβγάζει και πάλι στο TWRP?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούακριβώς και για να δείτε πόσο ΤΕΡΑΣ ηρεμίας μπορεί να είμαι χωρίς στην ουσία συσκευή (πες το ένα Software brick)την έβαλα να φορτίσει και κοιμήθηκα!!Ο/H caeser έγραψε:
Δηλαδή κάνεις reboot απο το TWRP και σε ξαναβγάζει και πάλι στο TWRP?
Ακου...Όλα καλά!Ο/H kimnag έγραψε:
Είμαι χωρίς συσκευή εδώ και 5 ώρες ουδείς να βοηθήσει;
Μα για να γίνει το βήμα 2 πρέπει να μπορώ να μπω στο android αλλά εγώ μόνο στην TWRP μπαίνω εδώ και 6 ώρεςΟ/H caeser έγραψε:
Oxi..oxi!!
Μόνο το ΒΗΜΑ 2 του οδηγου!
Όκαυ.. έχεις δίκιο. Σε μια προσπάθεια να αποφύγεις να κάνεις πάλι όλο τον οδηγό και εφόσον είσαι μέσα στο TWRP κάνε το εξης:Ο/H kimnag έγραψε:
Μα για να γίνει το βήμα 2 πρέπει να μπορώ να μπω στο android αλλά εγώ μόνο στην TWRP μπαίνω εδώ και 6 ώρεςΟ/H caeser έγραψε:
Oxi..oxi!!
Μόνο το ΒΗΜΑ 2 του οδηγου!
Έχω αρχίσει και σε ...χάνω! Πως δουλεύει "απροβλημάτιστα" εάν σου κάνει μόνο του επανεκκίνηση σε TWRP... Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω? ή λειτουργεί σωστά το κινητό ή δεν λειτουργεί καθόλου και κολλάει, όπως λες στο TWRP... Αυτό δεν λέγεται "απροβλημάτιστη λειτουργια"...Ο/H kimnag έγραψε:
Έβαλα την προπροηγούμενη 5.11.5 που μου δούλευε απροβλημάτιστα σε όλα,αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.Πάλι επανεκκίνηση μονο σε TWRP.