Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 189.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΙΑ. ” Mα ποτέ δεν είπα ότι δεν ακολούθησα το οδηγό ακριβώς με αυτή την θρησκευτική ευλάβεια! Αντιλαμβάνομαι ότι πολύς ντόρος για το τίποτα,η απορεία μου εξἀρχής ήταν γιατί το σψρεενσηοτ του caeser να είναι διαφορετκό από το δικό μου; Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει windows xp!! 7aria έχω,αρα πως τελικά και έχουμε διαφορετικό screenshot;κ εκεί ξεκίνησε το πανυγήρι με το λάθος στην εκτέλεση του οδηγού …
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Καλα 2 μέρες αυτό ήταν το προβλημα?? ” Oui
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ρε συ ... αυτο ειναι ρύθμιση των Windows!!! Απλά δεν σου δειχνει το file extension. Ενω μεσα στον archiver (winrar, winzip) που δεν ισχυει αυτη η ρυθμιση σου δειχνει κανονικά το .bat ” Άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την fastboot?
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπόν έσκασα με το καβουρδιστήρι μου αλλά βρήκα το εξής περίεργο με το ξεζιπαρισμα:όταν ανοίγω με δεξί κλικ το ζιπάκι μου δείχνει άλλο ένα ζιπάκι όπου με winrar δεν μπορώ να δω αν δε ξε ζιπάρω.Αφού όμως ξεζιπαρω και δω στο τελευταίο ζιπάκι παλι με δεξι κλικ άνοιγμα το αρχείο φαινεται κανονικά όπως θα έπρεπε.Αφού όμως δώσω unzip (οπουδήποτε είτε σε φάκελο,είτε σε επιφάνεια εργασίας το αρχείο δέσμης windows :Flash_all.bat μετὀνομάζεται σε σκέτο flash_all!! Οποιοσδήποτε γνωρίζει τοπν λόγο και την …
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Βρε συ, είσαι γλυκύτατος! ” Ναι από μένα πήραν οι παραγωγή και έκαναν την ταινία με τον Λάκη Παράθεση από caeser: “Για να επανέλθουμε τώρα και να συνοψίσουμε... Ο οδηγός για να λειτουργήσει σωστά και βημα-βήμα είναι βασισμένος στην fastboot που δίνει το φόρουμ. Κατέβασε λοιπόν απο εκεί, ακολουθησε τις οδηγίες και θα είσαι κομπλε! ” Αυτό το ξανα ξεκίνησα πριν απο 15 λεπτά μόλις κατέβηκε και η fastboot του οδηγού και σε λίγο θα ξεκινήσω αφού πρώτα το καβουρδιστήρι μου ξεζιπάρ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Είτε απο τον οδηγό πας, είτε απο τα downloads του φόρουμ, στο ίδιο αρχείο θα καταλήξεις... Εφ'όσον όμως λές ότι βρήκες και κατέβασες "hermes images v7.0.8....", προφανώς δεν την κατέβασες απο εδώ, αφού δεν υπάρχει εδώ αυτή η ρομ... ” Βρε καλέ μου άνθρωπε όπως έλεγε και ο Βέγγος γιατί να σου παραθέσω λινκ από το φορουμ αν δεν την κατέβασα από εδώ,άνοιξες το λινκ;είδες τι παραθέτω; Επίσης αν είχες δει από την αρχή όποτε απαντούσα σε κάποιον σε αυτό το θέμα του έλεγα ένα απλό …
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι... εσύ πας από ΑΛΛΟΥ και κατεβάζεις τις fastboot.. και τώρα καταλαβαίνω γιατί βλέπεις άλλα των άλλων! Εάν ακολουθήσεις τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο ποστ του νήματος που γράφουμε τώρα, και ακολουθήσεις τα Links, τότε θα κατεβάσεις τη σωστή fastboot rom, που είναι η hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz ” Όχι αυτό που λες δεν ισχύει μπήκα εδώ και βρήκα αυτο το λινκ και για αυτό ρώτησα.Από την στιγμή που ακολουθώ οδηγ…
-
Sony bluetooth +xiaomi =0
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι συνοδεύεται (περιέχονται) από κακής ποιότητας ακουστικά Sony.!!!!!!! ” Δοκίμσασε να αλλάξεις ακουστικά,εγώ όπως είπα και στο αρχικό ποστ βρήκα τα sonyericsson hpm7κάτι 70 νομίζω που είναι διαιρούμενα και έβαλα μόνο το πάνω μέρος ώστε να μην είναι τεράστιο σε μέγεθος...
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Και πως θα μπορούσα να σου πω εάν θα γίνει σωστά η δουλειά σου? Τόσα παιδιά τα έχουν καταφέρει μια χαρά ακολουθώντας πιστά τον οδηγό... Αν πήγε κάτι στραβά με σένα, απλά ξαναπροσπάθησε... ” βρε άλλο ρωτάω,και σε μένα στο πτώτο φλασάρισμα πηγε κορυφή το θέμα μου,αλλά λέω το δικό μου ξεζιπάρισμα μου βγάζειάλλη μορφή,και μήπως αυτό είναι και το θέμα που με δυσκολεύει να κάνω σωστά την δουλειά μου!!Τώρα είδα επίσης ότι στις fastboot έχει την hermes images v7.0.8.o..... ενώ μέχρ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Τι εννοείς εάν θα είναι σωστά? Αν φλασάρεις τη σωστή ρομ, γιατί να μην είναι σωστά? ” Εννοώ θα γίνει σωστά η δουλειά μου;γιατί τους ίδιους φακέλους είχα και την Κυριακή στο προηγούμενο φλασάρισμα,αλλά ακόμα το κινητό δεν έχει στρωσει!
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛοιπόν,σήμερα το σύνδεσα το bt με ένα Samsung trend plus gt-s7580.Η ομιλία του ήταν απίστευτη!!Λες και ο συνομιλητής μου ήταν μέσα στο τηλέφωνο και μου μιλούσε.ούτε εφαρμογές είχα στο Samsung Ούτε τίποτα,αφο΄ύ λέω αν με πάρει γραμμή η sony από μια γωνιά θα με μηνύσει για:Δυσφήμιση,απαξίωση προϊόντος και διαφυγόντα κέρδη τόσο Θάψιμο που της έχω ρίξει!! Και ρωτάω τα xiaomi δεν τα πάνε καλά με το συγκεκριμένο προϊον η το δικό μου xiaomi μαζί με το πρόβλημα με το φλασάρισμα που έχω.. Είναι θέμα rom …
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Προχώρα σε φλασάρισμα να δοκιμάσεις να δεις αν το κάνει... ” θα το φλασάρει αφού και την Κυριακή μου τα φλάσαρε,αν και με την τρίτη φορά,αλλά...θα είναι σωστά;
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ναι... σε κάποιες περιπτώσεις παίζει. Πάρε το zip, βάλτο επάνω στην επιφάνεια εργασίας, κάνε unzip εκει πάνω και κάνε τη δουλειά σου... Μετά, όταν τελειώσεις "μαζεψέ" τα... δεν είναι τίποτα. Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδο χύμα μέσα στο C:/... ” Παρεπιπτόντως από περιέργεια μόλις το ξεζίπαρα στον c και δεν άλλαξε κάτι έχει ακριβώς την ίδια μορφή,από χτες το κατέβασα συνολικά 2 φορές και την ίδια μορφή έχει
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑύριο καθώς μετά από 19 ώρες και αφού σε 5 από τώρα πρέπει να σηκωθώ και πάλι λέω να πάω για νανάκια... Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως..
-
kimnag - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι το επεξεργάστηκα το προηγούμενο μήνυμα μάλλον δεν το πρόλαβες μόνο όταν συνδέω ενσύρματο ακουστικό μπορώ να αλλάξω κατι από τις ρυθμίσεις,στην εφαρμογή του sony είχε επιλογή που την είχα ενεργοποιημένη αλλά και απενεργοποιημένη δεν άλλαξε κάτι
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δεν ειναι μέσα στο Ρυθμίσεις/Ηχος/Ρυθμίσεις Ηχου? ” εκεί είναι αλλά δεν μου το δίνει σαν δικαίωμα να επιλέξω κάτι!!Μόνο όταν συνδέω ενσύρματα ακουστικά αλλάζω ρυθμίσεις!!
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ρυθμισε στην συσκευη σου την καταστολη θορυβου ” που είναι αυτή η ρύθμιση στην συσκευή;
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μήπως βιάζεσαι λίγο? Εχω ένα VH310 και παιζει μια χαρά αν και είναι παλιό!! Μήπως να το κρατήσεις λίγο παραπάνω και να δεις την συμπεριφορα του? ” εγώ να το κρατήσω αλλά άκρη δεν βρίσκω,του έχω βγάλει τις εφαρμογές όλες,τα ίδια ακούγομαι πολύ καλά ...μέσα στο σπίτι αλλά εκτός σπιτιού κάτω του μετρίου!!
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛοιπόν είχα την φαεινή ιδέα να συνδέσω την χρήση του κινητού ειδικά στην δουλεια μου που είναι πολύ οδήγηση με ένα μπλε δοντι καθώς είναι πολύ χρηστικό. Επειδή είχα πολυ θετική εμπειρία με συσκευή της sony και ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος ε την εν λόγω εταιρεία σε όλες τις εφαρμογές με ήχο αποφάσισα να ξαναπάρω μια συσκευή από την εν λογω εταιρεία. Έτσι κι επειδη είμαι και κομματάκι περίεργος σκέφτηκα να ξανα πάω σε συσκευή με ακουστικα με καλωδιάκι,αποφάσισα λοιπόν και πήρα αυτό το οποίο διαβ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Τον φάκελο τον έχεις μέσα σε έναν άλλο φάκελο που λέγεται flash??? Δεν φαίνεται καλά στο screenshot.. ” Ναι,παιζει ρολο;