Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • Ο/H kimnag έγραψε:

Όχι αυτό που λες δεν ισχύει μπήκα εδώ και βρήκα αυτο το λινκ και για αυτό ρώτησα.Από την στιγμή που ακολουθώ οδηγό δικό σου γιατί να μπω και να ψάξω άλλη fastboot από αλλου;Και ξανα λεω αν έψαχνα αλλού γιατί να ρωτήσω.Αν δεν είναι του site μας αυτό το λινκ γιατί υπάρχει στο θέμα με τις fastboot για τους χρήστες του forum;
    Είτε απο τον οδηγό πας, είτε απο τα downloads του φόρουμ, στο ίδιο αρχείο θα καταλήξεις...
    Εφ'όσον όμως λές ότι βρήκες και κατέβασες "hermes images v7.0.8....", προφανώς δεν την κατέβασες απο εδώ, αφού δεν υπάρχει εδώ αυτή η ρομ...

• Ο/H caeser έγραψε:

Είτε απο τον οδηγό πας, είτε απο τα downloads του φόρουμ, στο ίδιο αρχείο θα καταλήξεις...
    Εφ'όσον όμως λές ότι βρήκες και κατέβασες "hermes images v7.0.8....", προφανώς δεν την κατέβασες απο εδώ, αφού δεν υπάρχει εδώ αυτή η ρομ...
    Βρε καλέ μου άνθρωπε όπως έλεγε και ο Βέγγος γιατί να σου παραθέσω λινκ από το φορουμ αν δεν την κατέβασα από εδώ,άνοιξες το λινκ;είδες τι παραθέτω;
    Επίσης αν είχες δει από την αρχή όποτε απαντούσα σε κάποιον σε αυτό το θέμα του έλεγα ένα απλό πράγμα διάβασε αναλυτικά τον οδηγό και ακολούθησε τον βήμα,βήμα τα παιδια από το φόρουμ ξέρουν καλά τι κάνουν εδώ.

Αυτά που μου παραθέτεις τα ξέρω καλά γιατί αυτά ακολούθησα τις 2 τελευταίες φορές.ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι και ενω μου είχες απαντήσει να ξανα φλασάρω την συσκευή μου και ενώ περίμενα μια απάντηση μπήκα σε αυτο το link και ακολούθησα το λινκ που ο φίλτατος dnomikos παραθέτει και από εκεί βγήκα σε αυτή την fastboot...δεν είναι από το τμήμα download αλλά λέει ο ανθρωπος ότι είναι δικό μας ακολουθόντας την πρακτική του αγγλικού νομίζω φορουμ η του επίσημου δεν θυμάμαι..
    Δεν έκανα λοιπόν κάτι μεμπτό και στην ουσία δεν φλάσαρα ποτέ κάτι από πουθενά εκτός οδηγού,κι αυτό γιατί με τις διαδικασίες φλασαρίσματος είμαι αρχάριος και δεν θέλω να brikaro μια συσκευή που αγόρασα πρόσφατα.
  • Ο/H kimnag έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Βρε καλέ μου άνθρωπε όπως έλεγε και ο Βέγγος γιατί να σου παραθέσω λινκ από το φορουμ αν δεν την κατέβασα από εδώ,άνοιξες το λινκ;είδες τι παραθέτω;Επίσης αν είχες δει από την αρχή όποτε απαντούσα σε κάποιον σε αυτό το θέμα του έλεγα ένα απλό πράγμα διάβασε αναλυτικά τον οδηγό και ακολούθησε τον βήμα,βήμα τα παιδια από το φόρουμ ξέρουν καλά τι κάνουν εδώ.

Αυτά που μου παραθέτεις τα ξέρω καλά γιατί αυτά ακολούθησα τις 2 τελευταίες φορές.ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι και ενω μου είχες απαντήσει να ξανα φλασάρω την συσκευή μου και ενώ περίμενα μια απάντηση μπήκα σε αυτο το link και ακολούθησα το λινκ που ο φίλτατος dnomikos παραθέτει και από εκεί βγήκα σε αυτή την fastboot...δεν είναι από το τμήμα download αλλά λέει ο ανθρωπος ότι είναι δικό μας ακολουθόντας την πρακτική του αγγλικού νομίζω φορουμ η του επίσημου δεν θυμάμαι..
    Δεν έκανα λοιπόν κάτι μεμπτό και στην ουσία δεν φλάσαρα ποτέ κάτι από πουθενά εκτός οδηγού,κι αυτό γιατί με τις διαδικασίες φλασαρίσματος είμαι αρχάριος και δεν θέλω να brikaro μια συσκευή που αγόρασα πρόσφατα.
    Χαχαχαχα!
    Βρε συ, είσαι γλυκύτατος! :thumbsup:
    Δεν σε "κατηγόρησα" ότι έκανες κάτι μεμπτό... προς Θεού! Αυτός ο "παλιάνθρωπος" @dnomikos φταίει που σε στέλνει στα "ξένα" και ταλαιπωρείσε.. Λοιπόν, άκου... είναι η περίπτωση που έχουμε και ΔΥΟ μας δίκιο! :D
    Εσύ ακολούθησες αυτό που σου είπαν, μόνο που το Link του Δημητράκη σε πήγε στις αγγλικινέζικες κινέζικες fastboot roms. Προφανώς ήθελε να σου δώσει ΑΥΤΗ τη λίστα, αλλά στο ποστ που σε έστειλε και είναι γραμμένο απο το Μάιο, υπάρχει ΑΥΤΟ το URL που οδηγεί, ναι μεν σε σωστές και καλές fastboot roms, αλλά όχι σε αυτή που θέλουμε εμείς για να κάνουμε τη δουλειά μας!
    Εγω, απο την άλλη μεριά βλέποντας ότι έχεις χρησιμοποιήσει μια version που δεν υπάρχει στο δικό μας φόρουμ ...τι άλλο μπορούσα να υποθέσω, απο το ότι "τσιλιμπούρδιζες" κάπου εκεί έξω με τις "κινεζούλες" (τις roms)
    Για να επανέλθουμε τώρα και να συνοψίσουμε... Ο οδηγός για να λειτουργήσει σωστά και βημα-βήμα είναι βασισμένος στην fastboot που δίνει το φόρουμ. Κατέβασε λοιπόν απο εκεί, ακολουθησε τις οδηγίες και θα είσαι κομπλε! :)

Υ.Γ. Για όποιον γνωρίζει και για τον @dnomikos να ενημερώσω, ότι στη συγκεκριμένη fastboot του οδηγού, έχει αντικατασταθεί το recovery.img με το αντίστοιχο της TWRP, έτσι ώστε με flashing της συγκεκριμένης να μπαίνει αυτόματα και το TWRP και όχι το Mi-recovery, επειδή μετά με το flashing της GTV, θα χρειαζόμασταν άλλη διαδικασία, πιό "περίπλοκη" για τους χρήστες, που τώρα την αποφεύγουμε... :D
    Φυσικά, όπως ήδη αναφέρω στον οδηγό, το "πείραγμα" έγινε με τις ευλογίες του @MIUI_ART :thumbup:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Βρε συ, είσαι γλυκύτατος!
    Ναι από μένα πήραν οι παραγωγή και έκαναν την ταινία με τον Λάκη :lol:

Ο/H caeser έγραψε:

Για να επανέλθουμε τώρα και να συνοψίσουμε... Ο οδηγός για να λειτουργήσει σωστά και βημα-βήμα είναι βασισμένος στην fastboot που δίνει το φόρουμ. Κατέβασε λοιπόν απο εκεί, ακολουθησε τις οδηγίες και θα είσαι κομπλε!
    Αυτό το ξανα ξεκίνησα πριν απο 15 λεπτά μόλις κατέβηκε και η fastboot του οδηγού και σε λίγο θα ξεκινήσω
    αφού πρώτα το καβουρδιστήρι μου ξεζιπάρει το αρχείο. :D
  • Λοιπόν έσκασα με το καβουρδιστήρι μου αλλά βρήκα το εξής περίεργο με το ξεζιπαρισμα:όταν ανοίγω με δεξί κλικ το ζιπάκι μου δείχνει άλλο ένα ζιπάκι όπου με winrar δεν μπορώ να δω αν δε ξε ζιπάρω.Αφού όμως ξεζιπαρω και δω στο τελευταίο ζιπάκι παλι με δεξι κλικ άνοιγμα το αρχείο φαινεται κανονικά όπως θα έπρεπε.Αφού όμως δώσω unzip (οπουδήποτε είτε σε φάκελο,είτε σε επιφάνεια εργασίας το αρχείο δέσμης windows :Flash_all.bat μετὀνομάζεται σε σκέτο flash_all!!
    Οποιοσδήποτε γνωρίζει τοπν λόγο και την λύση καλοδεχούμενος..
  • Ο/H kimnag έγραψε:

Flash_all.bat μετὀνομάζεται σε σκέτο flash_all!!
    Ρε συ ... αυτο ειναι ρύθμιση των Windows!!! Απλά δεν σου δειχνει το file extension. Ενω μεσα στον archiver (winrar, winzip) που δεν ισχυει αυτη η ρυθμιση σου δειχνει κανονικά το .bat
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ρε συ ... αυτο ειναι ρύθμιση των Windows!!! Απλά δεν σου δειχνει το file extension. Ενω μεσα στον archiver (winrar, winzip) που δεν ισχυει αυτη η ρυθμιση σου δειχνει κανονικά το .bat
    Άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την fastboot?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Καλα 2 μέρες αυτό ήταν το προβλημα??
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Και εδώ έρχομαι εγώ και ξαναλέω (αυτό που απάντησα σε άλλο θέμα που ρωτούσε ένα νέο μελος το πώς γίνεται η ίδια συσκευή ενώ φλασάρετε με τον ίδιο τρόπο να βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα και σε μερικούς προβλήματα)
    Νομίζουμε κάποιοι ότι κάνουμε τα σωστά πράγματα.
    Η πληροφορική και οι υπολογιστές είναι υψηλή τεχνολογία και το παραμικρό λάθος φέρνει απορίψεις διαδικασιών και καταρρεύσεις συστημάτων. Ένα κόμμα λάθος στον κώδικα και αρχίζουν τα ξενύχτια.
    Για αυτό: ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΙΑ. :dash:
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΙΑ.
    Mα ποτέ δεν είπα ότι δεν ακολούθησα το οδηγό ακριβώς με αυτή την θρησκευτική ευλάβεια!
    Αντιλαμβάνομαι ότι πολύς ντόρος για το τίποτα,η απορεία μου εξἀρχής ήταν γιατί το σψρεενσηοτ του caeser να είναι διαφορετκό από το δικό μου;
    Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει windows xp!! 7aria έχω,αρα πως τελικά και έχουμε διαφορετικό screenshot;κ εκεί ξεκίνησε το πανυγήρι με το λάθος στην εκτέλεση του
    οδηγού αοπό μεριάς μου.
    Ήρθε και απο πάνω το θέμα μετο sony sbh 52 που έχω σημειώσει σε άλλο ποστ και σε συνδιασμό με κάποιες δυσλειτουργίες με την συσκευή μου
    σκέφτηκα ότι κάτι δεν έγινε σωστά αφού από την στιγμή που το screenshot μου δεν ήταν το σωστό