Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από archi: “καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ με επιτυχία. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. μία ερώτηση μόνο, το zip αρχείο όταν τελειώσουμε μπορούμε να το σβήσουμε από τη συσκευή ή πρέπει να το αφήσουμε; επίσης αν και άσχετο ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το pin στην κάρτα; ” Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Ασφάλεια & Απόρρητο>Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM. Καλύτερα να αφήνεις την τελευταία ROM πάντα διαθέσιμη μέσα στο κινητό σου για παν ενδεχόμενο ” Καλημέρα Παιδι…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gatosf4: “Τα έκανα όλα ακριβώς όπως λένε οι οδηγίες στη πρωτη σελίδα, μετά έβαλα και την stable που έχω επισυνάψει και στο πιο πάνω post, και μετά έτρεξα και την αναβάθμιση απο το zip αρισμένο αρχείο , κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης (running recovery zip) μου εβγαλε ενα μνμ failed to mount/dev/block/platfomr/mtk-msdc.0/by-name/userdata at data:device or resource busy κατι..δεν σημείωσα παραπέρα..και ενώ τελείωσε η εγκατάσταση δεν μου βγαζει πληκτρολόγιο καθό…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gatosf4: “Οκ, και ποιά απο τις 2 stable θα μου κάνει για το redmi note 2? αυτη xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files ή αυτή που ειναι η gtv κατω κατω στη λίστα? [GTV-5.12.10/16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη. Γιατί με την πρώτη προσπάθησα και οκ το βρήκα το ζιπαρισμένο αρχείο αλλα μου εμφάνισε error στο τελος το να ολοκληρώσει την εγκατάσταση Και σόρυ και πάλι αν γίνομαι κουραστικός ” Η δεύτερη που μου δείχνεις ΔΕΝ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gatosf4: “Έκανα κανονικά την εγκατάσταση αλλά οταν πάω να κάνω την αναβάθμιση απο το update δεν μου εμφανίζει το ζιπαρισμένο αρχείο, το έχω βάλει και ξεziparismeno αλλά δεν μ αφήνει να το επιλέξω για να κάνει την αναβάθμιση απο εκεί. Τι κάνω λάθος.; ” Κατ'αρχήν μην ξεζιπάρεις το αρχείο! Δεν το λέει πουθενά ο οδηγός αυτό! Θα σου γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος άχρηστα και "επικίνδυνα" αρχεία!Σιγουρέψου ότι το έχει βάλει ΧΥΜΑ μέσα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευή…

• Έκανα κανονικά την εγκατάσταση αλλά οταν πάω να κάνω την αναβάθμιση απο το update δεν μου εμφανίζει το ζιπαρισμένο αρχείο, το έχω βάλει και ξεziparismeno αλλά δεν μ αφήνει να το επιλέξω για να κάνει την αναβάθμιση απο εκεί. Τι κάνω λάθος.;

• οκ πιστεύω ότι το διόρθωσα..ειχα κάνει λάθος εγώ..το κάνω και πάλι τωρα..:)

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gatosf4: “Έκανα εγκατάσταση με την τελευταία stable ολα καλά κτλ αλλα όταν ξεκλειδώνω την οθόνη μου βγάζει κάτι κινέζικες επιλογές και σε κάποιες απ αυτές τις επιλογές και κάποιες κινέζικες διαφημίσεις..ενω πρίν αυτά δεν υπήρχαν καν..έκανα κάτι λάθος; γιατί πίστευα οτι με την εγκατάσταση της ελληνικής stable θα φύγουν τυχόν ανεπιθύμητες τετοιες εφαρμογες . Και βασικά τώρα που το έκανα reboot μου τα βγάζει στα κινέζικα τα πιο πολλά .. βοήθεια.. ” -Τις κινέζικες …

• Έκανα εγκατάσταση με την τελευταία stable ολα καλά κτλ αλλα όταν ξεκλειδώνω την οθόνη μου βγάζει κάτι κινέζικες επιλογές και σε κάποιες απ αυτές τις επιλογές και κάποιες κινέζικες διαφημίσεις..ενω πρίν αυτά δεν υπήρχαν καν..έκανα κάτι λάθος; γιατί πίστευα οτι με την εγκατάσταση της ελληνικής stable θα φύγουν τυχόν ανεπιθύμητες τετοιες εφαρμογες . Και βασικά τώρα που το έκανα reboot μου τα βγάζει στα κινέζικα τα πιο πολλά .. βοήθεια..

• Καλησπέρα και πάλι, και ευχαριστώ τα παιδιά για την απάντησή τους νωρίτερα. Άλλο ένα θεματάκι αν γνωρίζει κάποιος. Επειδη εχω στο παλιό κινητό μου την κλασσική μεγάλη sim, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορω να περάσω μέσω pc ή excel στο redmi note 2 τις επαφές μου; (γιατί θα ενεργοποιήσω την καινούργια micro sim και δεν έχω τρόπο να τα μεταφέρω απο τη παλιά sim στο note 2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Καλημέρα παιδιά, Επειδή δεν βρίσκω μια προηγ.απαντηση που μου είχε δοθεί για παρόμοιο θέμα, ήθελα να ρωτήσω: παρέλαβα το redmi note 2 πρίν λίγο και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα κτλ, ποια stable να βάλω και εμ ποιον τρόπο; (μου είχε σταλλεί το link αλλα το έχω χάσει), επίσης μια και δεν έχω κατι δικό μου μέσα στο κιν (επαφες-μνματα-αρχεια κτλ) χρειάζεται να κρατήσω back up πρίν την διαδικασία;

• Σ ευχαριστώ, παρεμπιπτόντως 1(την stable θα βάλω ε; και 2)αφου την βάλω χρειάζεται να την ανανεώνω όταν βγαίνει καινούργια; 3)Ράδιο υποστηρίζεται μ αυτη την έκδοση; 4)το asop τι είναι; (το διάβασα στο myphoneforum) και αξίζει; Ευχαριστώ και πάλι..

• καλησπέρα, είμαι νέος εδώ αλλα και γενικά σε τέτοια θέματα. περιμένω το red note 2 μου, και ήθελα να ρωτήσω τι θα πρέπει να κάνω για να βάλω την stable ή την develloper οπως το λέτε.και βασικά τι απ αυτά θα πρέπει να βάλω και γιατί αν επιτρέπεται. ελπίζω να μην ρώτησα σε ασχετο post. ευχαριστώ