Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
redmi 3 pro.
Μήνυματελικα με ενα προγραμματακι εκανα την δουλεια. εχω περασει ηδη την αγγλοκινεζικη και την σεταρισα. τωρα για την ελληνικη πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσω? και ποια ελληνικη απο εδω να φλασαρω?
-
redmi 3 pro.
Μήνυμαοκ σε ευχριστω. θα το κοιταξω.
-
redmi 3 pro.
Μήνυμαδεν υπαρχουν αυτες οι επιλογες που μου λες.
-
redmi 3 pro.
Μήνυμα9678147611fe503a74e47136aebb3a34.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΌχι δυστυχώς.πολυ περίεργο ομως Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υποτίθεται θα ήταν στην επιλογή boot αλλά δεν!!! Αν ξεκίνησω την διαδικασία χωρίς αυτό δεν γίνεται ?
-
redmi 3 pro.
Μήνυμαdf0450ece52d3255834dc37c92a0bac6.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 0902abb4bf31c5cc53ff95475157e6ab.jpg
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΤο μενού στο bios είναι αυτό.δεν βλέπω πουθενά αυτή την επιλογη Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαPackard bell easynote Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά. Αν δεν γίνει αυτό το βήμα δεν γίνεται ή υπόλοιπη διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαSecure boot δεν βλεπω στις εντολές. Σε πιο πεδίο είναι? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
Μήνυμακαλημερα. σημερα ξεκινησα την διαδικασια να περασω την ελληνικη ρομ. οταν παω να απενεργοποιησω ομως το check των driver δεν δουλευει. με την πρωτη μεθοδο των εντολων δεν δεχεται την δευτερη καΙ απο το boot ενω την επιλεγω την εντολη, ξεκινα αλλα κατω δεξια δεν εχω το μηνυμα test mode. καποια βοηθεια?
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι. Μπαίνω μέσα στο φόρουμ συχνά πυκνά και διαβάζω κάποια ποστ για bugs στο κινητό, αυτά που έχουν unofficial rom. Εγώ το κινητό το έχω περίπου 2.5 μήνες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Διαβάζω επίσης ότι υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή το κινητό μπορεί να τα φτυσει ξαφνικά κ.λ.π. Είμαι συνέχεια στην σκέψη να κάνω όλη την διαδικασία για να περάσω official και στην συνέχεια την ελληνική που υπάρχει εδώ αλλά δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω προς το παρόν γιατί λειτουργεί άψ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “αν έχεις wind έχει αναφερθεί ότι δεν έρχεται η ειδοποίηση ότι εγκρίθηκε η αίτηση για unlock” Επειδή αναφέρθηκε εδώ θα πω και εγώ έχοντας wind, έκανα αίτηση εδώ και καιρό και δεν μου ήρθε μήνυμα. Παρόλα αυτά μπαίνοντας στο mi unlock μου ζητα να συνδεσω το κινητό. Έχει ενεργοποιηθεί λέτε? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση . Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΝα ρωτησω και κάτι ακόμα. Το κινητό λέει ότι υποστηρίζει fast charge. Ο φορτιστής με τον οποίο έρχεται κάνει αυτή την δουλειά? Έχει κάποια ρύθμιση για αυτό? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΌσο για το μηδενικό στο τέλος παραθέτω φωτο . Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολυ. Θα το κρατήσω λίγο έτσι να δω πως θα τα πάει. Πάντως για την σαβουρα που λες δεν δείχνει να έχει τιποτα παράξενες extra εφαρμογές .δα δείξει. Πάντως ότι και να γίνει η βοήθεια από εδώ είναι μεγάλη με τους αναλυτικός οδηγούς. Μπράβο σας. Συνεχίστε έτσι !!!! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 pro.
Μήνυμακαλησπέρα και απο εμενα. παρελαβα και εγω πριν 3 ημερες το redmi3 pro. μου ηρθε με miui global 7.2/stable 7.2.7.0.0(LHPCNDB). εχει ελληνικη γλωσσα για επιλογη και ειχε εγκατεστημενο play store. μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα. φανταζομαι οτι αυτη την εκδοση μου την εβαλε το καταστημα γιατι το ζητησα με multilanguage. κινεζικες εφαρμογες δεν εχει. μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο.η μπαταρια ειναι απαιχτη παντως. θα εχω επισημες ενημερωσεις ?