Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 145.

• Καλησπερα, ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα πριν καποιους μηνες (δεν θυμαμαι ακριβως). Μπηκα σημερα στο mi unlock και μετα το μηνυμα "checking if your account has permissions" με πεταξε εδω.. Αυτο σημαινει οτι προχωραω κανονικα?

• RE:

GioNiko - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Το σκεφτομαι κυριως για να μπορεσω να σβησω το bloatware της google με το root. Τωρα ειμαι με την official stable και ηθελα να μαθω αν ειναι ακριβως ιδια με την official.

• Καλημερα! Εχει περασει καποιος την 8.2.1.0 για να μου πει εντυπωσεις? Αυτη που υπαρχει στο φορουμ, οχι την official. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση.. Απο official stable σε official dev παω μεσω updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από GioNiko: “Παράθεση από makis1024: “Ψάξε το δεν φορούσα ποτέ κάτι άλλο εκτός xtrv. Πιστεύω πως ναι όλες οι 8.1.x.x είχαν κανονικά Ελληνικό μενού.” Οκ θα το κοιταξω. Κατι τελευταιο. Η ελληνικη stable εχει εγκατεστημενο root? Και αν ναι η διαδικασια ειναι η κλασσικη απο τον οδηγο για εγκατασταση ελληνικης rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ή stable όχι , η dev ναι. Το SuperSU στην stable xtrv το φλασάρεις από TWRP, ενώ σε xtrv dev ε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ψάξε το δεν φορούσα ποτέ κάτι άλλο εκτός xtrv. Πιστεύω πως ναι όλες οι 8.1.x.x είχαν κανονικά Ελληνικό μενού.” Οκ θα το κοιταξω. Κατι τελευταιο. Η ελληνικη stable εχει εγκατεστημενο root? Και αν ναι η διαδικασια ειναι η κλασσικη απο τον οδηγο για εγκατασταση ελληνικης rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Από official global dev θα πας μέσω updater σε global Stable 8.1.1.0 με choose update package αφού έχεις κατεβάσει την ρομ στο internal storage του κινητού, αλλά θα κάνει αυτόματα factory reset, γι'αυτό κράτα back up, θα χάσεις εφαρμογές κ.τ.λ” Υποστηριζει ελληνικα η stable κανονικα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Η xtrv stable 8.1.1.0 έχει αφήσει καλό όνομα στην κατανάλωση μπαταρίας σε kenzo.” Η διαδικασια για να την περασω διαφερει επειδη ειναι stable η ειναι η ιδια με την διαδικασια για dev? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Υπάρχουν διαφορές αλλά η μπαταρία σου δεν είναι μπέμπα. Δεν το έχω το τηλέφωνο για να σου πω εντυπώσεις από ROM.” Δεν το εχω πολυ καιρο. Κανα 3μηνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Μπορεί και καμία. Αν την μπαταρία σου την εχεις επαναφορτίσει 200 φορές είναι λογικό η χωητικότητα της να έχει πέσει κατα ένα ποσοστό.” Το εχω σκεφτει και εγω αλλα συνηθως παρατηρω διαφορες στην μπαταρια απο εκδοση σε εκδοση και ελεγα μηπως η ελληνικη ή official stable μπορει να βελτιωσει τη διαρκεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα παιδες! Εχω καιρο να ασχοληθω με rom στο κινητο αν και εχω ψαχτει σε οδηγους αρκετα. Αυτη τη στιγμη ειμαι με την official global dev αλλα εχω παρατηρησει οτι εχω λιγοτερη διαρκεια μπαταριας απο παλιοτερα και θελω να ρωτησω ποια rom μπορει να βελτιωσει αυτο το κομματι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

εκανα καθαρισμο της cache μεσα απο το κινητο και παρεμεινε το προβλημα. dalvik cache δεν βρισκω πως γινεται.. recovery εχω το official και δεν ξερω πως μπαινεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα, μετα το σημερινο update της official dev σε 6.12.22 δεν ανοιγουν τα δεδομενα στην 1η sim που εχω cosmote. Γινεται να διορθωθει καπως? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραια ευχαριστω παιδες!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “@GioNiko Restore του Backup εφαρμογών από mi account cloud που έχεις κρατήσει και στην δεύτερη ερώτηση έχεις και όλες τις άλλες γλώσσες. XTRV the Greek miui definition” Ωραια μια χαρα! Και κατι τελευταιο, ειχα ξεκλειδωσει και ειχα ξανακλειδωσει bootloader μετα απο εγκριση που πηρα πριν κανα 5αρι μερες. Τωρα ξαναξεκλειδωνω κανονικα ετσι? Στο unlock tool μου βγαζει την επιλογη για unlock. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα, πηρα την αποφαση να περασω την ελληνικη rom και θελω να μαθω αν γινεται να κανω backup με την rom που ειμαι τωρα (official global 6.11.24) και να κανω restore στην ελληνικη για να μην χασω εφαρμογες και αυτα. Και μια μαλλον χαζη ερωτηση, αν στην ελληνικη rom υπαρχουν μονο ελληνικα η και αλλες γλωσσες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξερει κανεις πως διορθωνεται το error "remote: system data too large" στο miflash? Μου το εβγαλε στη μεση της εγκαταστασης της 8.0.6.0.

• Οταν ειμαι δεδομενα η μπαταρια πεφτει γρηγορα. Τι μπορει να φταιει? Σημα πιανει κανονικα.

• Παράθεση από nik68: “Κύριοι, λίγο off topic, αλλά πιστεύω δεν πειράζει.. Σκέφτομαι σαν πιο οικονομική λύση (κάπου 115 με 120 ευρά, από τα βάθη της Κίνας -Vickmall), να πάρω κι ένα Redmi 3S 2/16 για το γιό μου, με ”Official Dev Global ROM” και ΟΤΑ. Ποια η γνώμη σας περί αυτού? ” Το πηρε προσφατα φιλος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος. Ειδικα η μπαταρια του ειναι δυναμη.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Καλησπέρα @GioNiko! Γιατί ξεκλείδωσες για να περάσεις την official stable; Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Ευτυχώς που δεν έγινε να λες γιατί πήγες να εγκαταστήσεις android 5 based rom απο android 6 based rom. Και λογικά θα είχες προβλήματα με τις sim και το wifi/bluetooth. Τι θέλεις να κάνεις για να σε κατευθύνουμε;; Όπως είσαι τώρα, μπορείς να ξεκλειδώσεις, να φλασάρεις το TWRP recovery και αμέσως μετά την τελευταία ελληνική XTRV Developer rom. ” Την περασα μεσω fastb…