Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 399.
-
@demakhs τα καράβια δεν απεργουν? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι λογικό;;;
ΜήνυμαΠεριμενεις λιγο ακομα σε λιγες μερες οταν σκαναριστει ο σακος θα φανει και απο ΕΛΤΑ ειναι νορμαλ το στατους Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή και εγω στην αρχη ειχα αγχωθει με το 60 και 70% που λεει στο cell standby αλλα sot μου βγαζει γυρω στης 5 ώρες ισως και λιγο παραπάνω με data 4g και wifi, μηπως ειναι φυσιολογικο καο ειναι καθαρα θεμα επεξηγησης του συγκεκριμένου ποσοστου, εννοω οτι λογικο να εχει κατανάλωση αφου έχει συνεχεια σημα, με το Rn3pro ειχα sot γυρω στης 6,30 ωρες δεν ειναι καί τρελη διαφορά . Ρομ εχω δοκιμασει απο ολες stable και dev gtrv και xiaomi eu και αυτο το ποσοστό του cell stndby ειναι παντα ιδιο Στάλθη…
-
Redmi Pro unlock problem
ΜήνυμαΠερνα την ρομ σε μια sd, βαλε twrp και οταν bootαρει σε twrp κανεις wipe data πρωτα, μετα reboot σε recovery και επειτα φλασαρε την ρομ απο την sd που εχεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Pro unlock problem
ΜήνυμαΑφου έχεις ξεκλείδωτο bootloader μετα και απο το περασμα της china dev περνα twrp για να μπορεις να βαλεις custom rom αν θες Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@demakhs την σκαπουλαρες, περασε και δεν ακουμπησε! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Registered για να έχεις παρακολούθηση του πακέτου και ασφάλεια ειναι προς το δικο σου συμφέρον σε περιπτωση που χαθεί το πακέτο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορα καινουργιου κινητου
ΜήνυμαΑναμεσα στο redmi note 4 και το Redmi pro θα σου λεγα το Redmi pro τωρα αν αξιζει να κανει; την αλλαγη οι διαφορές δεν ειναι και τεράστιες σε σχεση μς αυτό που έχεις καλυτερη καμερα, oled οθονη , τα υπερ του redmi pro, οσον αφορα τον επεξεργαστή ειχα και το rn3pro και τωρα εχω το redmi λειτουργεί αψογα χωρις να ζεσταίνεται και να κολλάει, αν αξίζει να κανεις την αλλαγη τωρα βέβαια η τσεπη σου το ξέρει, τεράστιες διαφορες δεν θα δεις παντως Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karapal: “Καλησπέρα παιδιά! Και εγώ περιμένω το redmi pro απο bangood , έχει φτάσει αθήνα οπότε την άλλη βδομάδα πιστεύω θα το χω (θεσσαλονίκη). Η ερώτησή μου είναι η εξής: Στο tracking οι τελευταίες ενδείξεις είναι 2016-12-01 17:49 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-01 14:52KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-01 12:52KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-01 11:47KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGI…
-
Καλημέρα στο Lightinthebox εχει όταν αγοραζεις κατι στο τελος μια επιλογη που πληρωνεις 6 ευρω παραπανω και σε περίπτωση που πληρωσεις λεει φορους κατα την παραλαβή σε αποζημιωνουν αυτοι, επισης εχει και την εκδοση του redmi pro 4gb 128gb στα 235€ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk