Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.
-
RE:
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω...όχι δεν ήταν σε όλα άσπρο..δες..2350779c8b30943f6c5ac46ef1ce4f1b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποκλειεται να κάνει miss γιατι θα δονουνταν το κινητό...ουσιαστικά αν το κάνω γρηγορα χρειάζεται 2 φορες το δακτυλικό..τέλοσπαντων..δεν πειράζει...μια άλλη απορία έχω: γίνεται να αλλάξω το φόντο από τις εφαρμογές γιατί τώρα με την αναβάθμιση έχει γίνει άσπρο και δεν μου αρέσει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα σου εξηγήσω. Αν κλείσω το κινητό(με το power button) και βάλω κατευθειαν το δακτυλικό τότε ανοίγει το κινητό στην οθόνη κλειδώματος και λέει "Σύρετε Προς τα πάνω για Ξεκλείδωμα" αν όμως περιμένω λίγο(π.χ 10 δευτερόλεπτα) και βάλω το δακτυλικό τότε ανοίγει εκεί που το είχα αφήσει π.χ μέσα στο viber... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KappaLambda: “Ωραία!!! Αυτό στο κάνει και κατευθείαν ή αν αφήσεις το κινητό κάποια ώρα χωρίς να το πειράξεις?” Α τωρα που το λες το κάνει μόνο όταν πάω να το ξανανοίξω κατευθείαν... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από silouanos: “Καλημέρα σε όλους. Οταν χρησιμοποιώ το δακτυλικό αποτύπωμα αντί να ανοίξει το κινητό στην αρχική οθόνη ανοίγει στην οθόνη κλειδώματος και πρέπει να ξαναβάλω το δάκτυλο μου...γίνεται να ανοιγει το κινητό απευθείας στην αρχική οθόνη; Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον θες να πεις ότι όταν δεν χρησιμοποιείς το δαχτυλικό αλλά ανοίξεις την οθόνη, πρέπει πρώτα να κάνεις swipe κα…
-
Καλημέρα σε όλους. Οταν χρησιμοποιώ το δακτυλικό αποτύπωμα αντί να ανοίξει το κινητό στην αρχική οθόνη ανοίγει στην οθόνη κλειδώματος και πρέπει να ξαναβάλω το δάκτυλο μου...γίνεται να ανοιγει το κινητό απευθείας στην αρχική οθόνη; Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
θερμοκρασιες
Μήνυμαοκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
θερμοκρασιες
ΜήνυμαΚαλησπερα.Οι θερμοκρασιες του κινητου ειναι φυσιολογικες?Η τιμη του pa_therm0 γιατι ειναι τοσο αυξημενη σε σχεση με τις αλλες? Ευχαριστω Edit:κανένας ρε παιδιά?