Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreass54: “Μεχρι στιγμής σε mi5 όλα καλά παίζουν..” Από μπαταρία πως πάει;; Εγώ έχω μείνει στην 9.5.9 που πιστεύω ότι βελτιώθηκε λιγάκι αξίζει να περάσω αυτή;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μολις περαστηκε η ρομ... εχει παρατηρησει κανενας κανενα θεμα με το wifi του στις δυο τελευταιες ρομ;;; ενω δειχνει οτι συνδεεται κανονικα δεν εχει σχεδον καθολου ταχυτητα ενω με το ιντερνετ δεν εχω θεμα μιας και ο υπολογιστης χρησιμοποιει κανονικα wifi
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreass54: “Σε αρχικα ποστ ειχα γραψει για το mi5 οτι η μπαταρια πεφτει γρηγπρα και οι εφορμογες αργουν τα τρεξουν. τελικα το τηλεφωνο το εφτιαξα προχθες και το κρατησα δυο μερες να δω τι και πως. Αυτο που τελικα εφταιγε ηταν ενα black theme που ειχα κατεβασει για το τηλεφωνο. Εβαλα το Rhodium theme παλι που ειχε και ολα πανε σφαιρα... Και η μπαταρια μια χαρα ειναι επισης.. Το αναφερω μηπως καποιος εχει παρομιο προβλημα να ψαχτει αναλογος.” Εγώ έχω αυτό το θέμα μόνο φόντο έχω αλλάξ…
-
Παράθεση από 50705: “το messeger καθυστερεί πολύ να ανοίξει...είναι θέμα της rom ήσυμβαίνει κάτι με το mi5; ” απο αποψη μπαταριας πως ειναι;;; υπαρχει καμια βελτιωση;;
-
Με την κάμερα υπάρχει κάποια λύση;; Επίσης η μετάφραση στις ρυθμίσεις δεν έχει γίνει σε όλα πολλά αναγράφονται στα αγγλικα
-
Περάστηκε η ρομ η gcam δεν λειτουργεί πάλι και το night mode δουλεύει όπου θέλει και δεν περάστηκε το dolby atmos παρόλο που το επέλεξα c2a7dc810229231a2cd9b98aa9e2687d.jpg40a3cf6f194742532b4b94c937a430c2.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στο mi5 μου φοραω την 9.2.28 αυτη τη στιγμη τι wipes να κανω για να περασω αυτη;;;
-
εδωσα σε ενα φιλο το mi band 3 να το δει και κατι εκανε και μου το αποσυνδεσε και τωρα δεν μπορω να το συνδεσω με το κινητο και μεσα στο bluetooth φαινεται οτι εγινε καταργηση συζευξης αλλα δεν με αφηνει να το συνδεσω ξανα...τι μπορω να κανω;; edit: οκ το βρηκα
-
Όχι dev είχα και πριν με fr την πέρασα στην αρχή μέχρι να ρυθμίσω το κινητό άργησε πολύ από το λαγκαρισμα και είχα ξενερώσει αλλά τώρα είναι πολύ κομπλέ βέβαια θέλω να συνεχίσω να παρακολουθώ την μπαταρία γιατί την πρώτη φορά την κατάπινε σαν νερό...δεν ξέρω είμαι και σε σκέψεις ίσως να αλλάξω μπαταρια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορώ να ξανακανω εγκατάσταση το ρομ αυτή χωρίς να διαγράψω τίποτα μπας και περάσει το dolby αλλά να κάνει να δουλέψει και το ad away??? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magisk έβαλα αυτό φταίει;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk