Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.

• Έκανα και γω αναβάθμιση στη τελευταία stable αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν κάνω hotspot να συνδέσω τον υπολογιστή μου βγάζει πρόβλημα με dns το ξέρω ότι ίσως είναι θέμα υπολογιστή αλλά με την παλιότερη ρομ δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με το hotspot... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παλι ζηταει κωδικο

• λοιπον περασα το twrp και μου ζηταει κωδικο και δεν με αφηνει να κανω wipe λεει unable to descrypt with default password you may need to perform a format data

• ναι android 6 ειναι μηπως θα προτεινες να παω πιο ομαλα την διαδικασια να βαλω μια αλλη πρωτα και μετα αυτη;;

• υπαρχει τετοια περιπτωση;; δεν το διαβασα αυτο καπου στο φορουμ... ενταξει θα κανω fr αλλα με το back up δεν θα ειμαι ενταξει παλι μετα;;

• σεκφτομαι να κανω και γω την αναβαθμιση στη ρομ απο 8.1.3 να παω στην xtrv stable v9.1.3 αξιζει η αλλαγη;; θα δω καμια χτυπητη διαφορα;; αν θυμαμαι τη διαδικασια καλα ειναι: να περασω το twrp 3.1.1 να κανω back up για καλο και για κακο κανω wipe davlik data cache(θα χαθουν οι εφαρμογες απο το κινητο:::) και τελος περναω την νεα ρομ σωστα;;;

• δεν ανταποκρινεται η αφη δεν μπορω να κανω τιποτα για να αλλαξω γλωσσα το αφησα και λιγη ωρα μπας και στρωσει αλλα τιποτα...

• παω να μπω στο twrp ανοιγει μου βγαζει την εκδοση 3.0.2-0 αλλα ειναι ολα στα κινεζικα και δεν δουλευει η αφη και δεν μπορω να κανω τιποτα...πως θα περασω το καινουργιο twrp;;

• αυτη την στιγμη εχω περασμενη στο κινητο μου την xtrvbeta1-8.1/8.1.3 stable σκεφτομαι να περασω την 7.7.13 περα απο το να αλλαξω twrp χρειαζεται τιποτα αλλο;;; θελει factory reset πριν;;;

• ευχαριστω πολυ ολους...

• καλησπερα μια ερωτηση εβαλα και δευτερη καρτα στο κινητο και τωρα εχει γεμισει η μπαρα ειδοποιησεων με τα ονοματα των εταιριων πως μπορω να τα βγαλω και να φαινονται τα εικονιδια των ειδοποιησεων χωρις να κατεβασω την μπαρα;;

• καλησπερα απο την πρωτη στιγμη που πηρα το κινητο περασα την xtrvbeta1-8.1 stable 8.1.3 πιστευεται οτι χρειαζεται να αλλαξω με καποια καινουργια ρομ ή να παραμείνω σε αυτη;;; γενικά δεν εχω καποιο θέμα πέρα απο την ενταση των ειδοποιησεων που μου φαινεται αρκετα χαμηλη...

• παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας τελικα τα καταφερα και περασα την rom αν και περαστηκε πολυ γρηγορα σε σχεση με οτι ελεγε ο οδηγος...και παλι ευχαριστω πολυ =============== Φεβ 17th 2017, 10:51pm =============== παιδια προβλημα δεν λειτουργουν τα δυο πληκτρα υπαρχει καποια ρυθμιση;;; ακυρο ξαφνικα λειτουργησαν μαλλον σκαλωμα φαγανε...

• Untitled1.pngUntitled.png επιτελους βρηκε την συσκευη στο cmd και οταν πηγα να ανοιξω το twrp αφου το εκανα εγκατασταση μου εβγαλε στην οθονη το κινητο συνδεδεμενο στο καλωδιο σαν σχεδιο και δεν μπηκε twrp

• ευχαριστω για τις απαντησεις σας εχω ακριβως το ιδιο κινητο με το παλικαρι εδω Κλειδωμένο Mi 5, δε δέχεται ΚΑΜΙΑ rom, δεν το βλέπει το Mi Suite! [SOLVED] απλα δεν ξερω πως να περασω το καινουργιο twrp στο κινητο αφου μεσω fastboot δεν αναγνωριζει το κινητο... του drivers τους κατεβασα αλλα ενω μου αναγνωριζει το κινητο σαν mi5 στο device manager οταν παω να περασω τους drivers μπας και επικοινωνησει μου βγαζει αλλους παρολου που εχω περασει το σωστο προγραμμα οπως λεει ο οδηγος... μπορει καποιος…

• πως τραβαω screenshot απο τον υπολογιστη;;

• ναι

• στο device manager μου το βγαζει σαν μι5 και στην ενημερωση μου βγαζει MTP USB DEVICE και όχι android adb interface... τι να κανω για να φαινεται και η συσκευη στο cmd;;;

• πηγα να εγκαταστησω αυτο το προγραμμα MiPhone.v20151028 οπως λεει στο οδηγο αλλα σταματαει την εγκατασταση και μου λεει να επιλεξω MTP το κανω αυτο και παλι μου λεει το ιδιο...δεν προχωραει τι να κανω;;

• ποια ρομ προτεινεις να βαλω;; ξεκινησα να περασω την 8.1.3 οταν μπαινω cmd και μου εμφανιζει τον κωδικο της συσκευης μου βγαζει απο διπλα unauthorized... τι γινετε με αυτο;;