Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΌχι. Δεν έχω πρόβλημα για αρχεία
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυματιποτα τα ίδια δεν παίρνει τηλέφωνο με τίποτα. Τι άλλο μπορεί να φταίει; Μπορώ να γυρίσω στη προηγούμενη;
-
ΜήνυμαΑπό το link εδώ μέσα το κατέβασα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
ΜήνυμαΠες μου σε πάρακαλω βηματα
-
ΜήνυμαΠαω να πάρω τηλ και μετά από λίγο κλείνει μόνο του. Στις ρυθμίσεις που λέει προεπιλεγμένη για κλήσεις λέει δεν ορίστηκε και δεν μπορώ να μπω στη ρύθμιση
-
Μήνυμαναι και μηνύματα παίρνει μόνο κλήση δεν μπορώ να κάνω
-
Μήνυμαοπως τα λέει ο οδηγός τα έκανα πρώτα τη beta μετά την κανονική και ξεκλειδωμα bootloader
-
ΜήνυμαΡε παιδιά για βοήθησε εμένα ενώ έκανα τη διαδικασία δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο! Internet έχει κανονικά τι γίνεται
-
xiaomi redmi note 3 pro
Μήνυμαευχαριστω για τις απαντησεις παιδια ειμαι νεος κ μου φαίνονται λιγο βουνό
-
xiaomi redmi note 3 pro
Μήνυμαπαιδια συγνώμη που το γραφω εδω αλλα μηπως ξερει καποιος πως θα απενεργοποιησω τις διαφημιστικες εφαρμογες που μου πεταει καθε τοσο στην οθονη;