Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI V8
    • Δεν εννοώ αυτό...
      Αν έχεις backup για να γυρίσεις πίσω...
      Αν γυρίσεις με φλας κανονικό θα έχεις θέμα..

• Παιδιά μια μικρή βοήθεια. Έκανα τα βήματα που περιγράφονται στο 1ο ποστ του νήματος. Είμαι στη φάση που θελω να κάνω install την beta μέσω TWRP. Ενώ επιλέγω internal storage, αυτό ψάχνει στην SD card που δεν έχω. Πως θα την περάσω? Δηλαδή δεν ψάχνει το internal storage. Όταν κάνω back δε με αφήνει να επιλέξω έτσι και αλλιώς κάτι άλλο από internal storage οπότε αυτό επιλέγω.. αλλά και πάλι ψάχνει στην sd..
      Ok.. έκανα (Up A Level) και βρίσκομαι στο directory "/"... που φαντάζομαι ότι είναι το γενικό του internal storage. Που βρίσκεται η beta που έβαλα χύμα στη συσκευή?
      Όταν είχα βάλει την 6.8.18 το βρήκα χύμα.. τώρα?

Edit: Μόλις σύνδεσα την συσκευή στον υπολογιστή και βλέπω ότι στο internal storage έχει μόνο έναν φάκελο TWRP.. Ξαναπετάω την beta εκεί. Στο παράδειγμα που υπάρχει στο νήμα, γιατί δε σβήστηκε και σε μένα σβήστηκε με τα wipes?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν έβαλε μόνο την πρώτη ρομ δεν θα το βρει στον αποθηκευτικό...
      Είχε απενεργοποιηθεί από το script η μεταφορα και η "τοποθέτηση"...
      :lol: :lol: :lol:
      Μνήμη ελέφαντα εεε? :saint:
      Ρε το μήνυμα που σου έγραψα εχθές δεν......τίποτα ? ούτε σε έκθεση στο σχολείο δεν είχα γράψει τόσα. :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H skylouros έγραψε:

γιατί δε σβήστηκε και σε μένα σβήστηκε με τα wipes?
      Γιατί έκανες format data ή wipe interrnal.....

@Thracia βοήθησε με λίγο... και ας τις ...ξέρεις.. :pleasantry:
      Δεν κατάλαβα τίποτα...

• Όσον αφορά το τι έκανα wipe, ακριβώς ό,τι αναφέρεται στο 1ο ποστ του νήματος και με τη σειρά που τα λέει.
      Τι λέει που δεν έκανα ή τι έκανα που δε λέει?

Btw.. μάλλον τα κατάφερα και ευχαριστώ για την βοήθεια!
      Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια διόρθωση στο 1ο ποστ διότι έχει κάποια πράγματα που μπερδεύουν.
    • @skylouros Δεκτό το sorry έτσι κι αλλιώς δεν πρόλαβα να το διαβάσω.
      Στο θεμα τώρα
      . (Αν δεν έχετε sd card μην αγχωθείτε, θα σας δείξω πως να φλασάρετε την ρομ μέσω εντολών adb sideload)

Αυτά τα γράφει στην πρώτη σελίδα.Εσυ δεν είχες sd και την πέρασες στην internal.Δεν το γράφει πουθενά ο οδηγός είναι μια χαρά εσυ τον διάβασες λάθος. ;)
      Φιλικά πάντα :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Τι παίχτηκε ρε παιδιά στα παρασκήνια;;; :shit: :stick:

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Τι παίχτηκε ρε παιδιά στα παρασκήνια;;; :shit: :stick:
      Τίποτα όλα καλά. :thumbsup:
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@skylouros Δεκτό το sorry έτσι κι αλλιώς δεν πρόλαβα να το διαβάσω.
      Στο θεμα τώρα
      . (Αν δεν έχετε sd card μην αγχωθείτε, θα σας δείξω πως να φλασάρετε την ρομ μέσω εντολών adb sideload)

Αυτά τα γράφει στην πρώτη σελίδα.Εσυ δεν είχες sd και την πέρασες στην internal.Δεν το γράφει πουθενά ο οδηγός είναι μια χαρά εσυ τον διάβασες λάθος. ;)
      Φιλικά πάντα :thumbup:
      Εγώ δεν ήθελα να το κάνω μέσω sd card αλλά ρώτησα στο νήμα αν μπορώ να το βάλω με Internal storage και μου είπαν οκ. Δε φαντάστηκα λοιπόν ότι θα σβήνονταν. Τώρα θα μου πείτε "αφού έκανες wipe τα πάντα, τι περίμενες?". Σωστό, αλλά τα έκανα όλα μηχανικά λόγω περιορισμένου χρόνου και είπα απλώς ακολουθώ βήματα. Καλό είναι να προστεθεί λοιπόν ότι αν θέλετε να το κάνετε με internal storage, τότε βάλτε το .zip "τότε". Είναι και αυτό ένας τρόπος και βολεύει για όσους χρησιμοποιούν 2 sim και δεν τους νοιάζει η SD και είναι και πιο απλός για ένα απλό χρήστη από το να μπλέκει με adb sideload που θα του είναι κάτι επιπρόσθετο (άποψή μου).

Επίσης, αυτό που είναι λίγο περίεργο (όπως ξαναείπα) έιναι ότι δείχνει να βάζει την stable στα screenshots (άσχετο δηλαδή) και στο τέλος δείχνει φωτογραφία που λέει ότι περάστηκε η Rom 6.9.9
    • Ο/H skylouros έγραψε:

Καλό είναι να προστεθεί λοιπόν ότι αν θέλετε να το κάνετε με internal storage, τότε βάλτε το .zip "τότε".
      Αυτό που λες καλό είναι αλλά δεν γίνεται..
      Νομίζω είσαι παράλογος, υπάρχει ολόκληρος οδηγός και εσύ παραπονιέσαι γτ δεν γράφει για το internal..
      Τα βασικά βήματα του οδηγού είναι αυτά.. Όποιος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω καλά είναι να ρωτήσει για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως...
      Αυτά τα ολίγα..

Όσο για το τελευταίο... "ότι δείχνει να βάζει την stable--6,99"
      Σε κάθε οδηγό δεν μπορούμε να παίρνουμε από την αρχή screenshot ... Χρησιμοποιούμε τα ίδια πολλές φορές..

• Διαφήμιση
    • Παιδια προς αποφυγη παρεξηγησεως: δεν κατηγορώ κανέναν, ουτε παραπονιεμαι, ούτε και εριστικός θέλω να φανώ. Απλά νιώθω ότι είστε 100 επίπεδα πάνω από έναν αρχάριο και γω στο επίπεδο 1. Αυτός που είναι στο μηδέν τρώει φρικες για πράγματα αυτονόητα για σας αλλά για αυτούς δυσνοητα και που καποιος πρέπει να πέσει στο επίπεδο του και να θεωρήσει ότι τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα.
      Όπως και να έχει (γιατί δεν έχω να πω κάτι άλλο), σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Προσωπικά σήμερα ξεμπερδεψα σε 15 λεπτά με βαση τον οδηγο ;)