Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Και στο κινητό της κορης μου REDMI NOTE 3 PRO 2/16GB με ROM GTV 7.5 δεν μπαίνει στο 0.facebook.com Πάροχος είναι η Vodafone Δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις στα APN αλλά δεν κατάφερα τίποτα Μπορεί καποιος να επιβεβαιωσει οτι δουλευει σωστα στο δικο του κινητό και οτι δεν είναι κάποιο bug

• Μετά την αλαγη Pin σε ΑΤΜ της Πειραιως ( Σε ΑΤΜ της Εθνικής δεν μπορεσα να βρω menu για αλαγή Pin) καρτα δουλεψε κανονικά σε POS

• Καλησπέρα και πάλι Η Revolut σε εμας που δεν εχουμε πιστωτική είναι μια πολυ καλη λυση Οντως η 2-3 ημερες καθυστερηση ειναι ενα μικρο προβλημα Εκανε κανενας αγορες με revolut σε μηχανημα POS.? Δοκιμασα δυο φορες και μου εβγαλε λαθος pin .Το Pin το ελεξα ηταν σωστο Πηγα σε ενα ATM (Πειραιως) και αλαξα Pin. Δεν το δοκιμασα ακομη Ξερεις κάποιος κατι?

• Το Βρήκα παιδια !!! Ευχαριστώ Αν το χρειαστει καποιος μπορω να το ανεβάσω( αλλά δεν ξερω πως)

• Δεν σε αφηνει να το κατεβασεις σε tablet Αν το εχεις σε apk μπορείς να το εγκαταστήσεις

• καλησπέρα μπορει καποιος να ανεβασει το apk για να το εγκαταστήσω σε tablet Ευχαριστώ

• Unbrick Leagoo Lead 1

antykaps - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Κάν εγκατασταση τωρα win7 x86 και δοκιμαζω Θα στειλω βίντεο

• Unbrick Leagoo Lead 1

Μήνυμα

αν και την αρχικό flash (που το μπρικαρα) το εκανα με win10 x64 και ειχε σωστους drivers Θα δοκιμασω με windows xp και με windows 7 x86

• Unbrick Leagoo Lead 1

Μήνυμα

Το εακανα αλλά συνεχίζει να μην ξεκιναει η διαδικασία Flash

• Unbrick Leagoo Lead 1

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασες με mtk flash tool; Mediatek δεν είναι αυτό; ” Ναι Mediatek είναι Δοκιμαζω με mtk flash tool αλλά δεν ξεκιναει η διαδικασία Flash Τρέχω το mtk flash tool επιλέγω το Scatter file απο την rom και στην συνέχεια συνδεω το κινητό με το PC μεσω Usb (χωρίς μπαραρία , αλλά δο δοκιμασα και με ματαρία) Κανονικά θα επρεπε να ξεκινήσει το Flash και να ανεβαινει η μπαρα , αλλά δεν κάνει τιποτα συνεχιζει να εμφανιζει Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed) το ο…

• Unbrick Leagoo Lead 1

Μήνυμα

Καλημέρα Πρίν 1 μήνα περιπου προσπαθωντας να κάνω firmware update σε ενα Leagoo Lead 1 καταφερα και το εκανα Brick Το κινητο δεν ανοιγει δεν δειχνει φορτιση οταν το συνδεω σε φορτιστή και οταν το συνδεω με usb στο pc εμφανιζετε με κιτρινο εικονειδιο σαν Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed) το οποιο εμφανιζετε και εξαφανιζετε συνεχώς (loop) Περασα Drivers χειροκινητα win10 x64 και windows 7 x64 αλλα δεν το αναγνωριζουν Εχω διαβασει αρκετα σε διάφορα forum αλλα δεν καταφερα τιποτα…

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε καμια προσπάθεια ακομη μετά από επανακκινηση... Αν δεν η λύση είναι miflash ” Εκανα επανεκινηση αλλα δεν μου εβγαζε Update dev rom Μονο stable Μάλλον εφταιγε η ROM που ειχε ( κινεζο multi Greek) γιατί μολις περασα με MIflash μια DEv κινεζικη και μετα ετρεξα το Μι PC suite αμεσως μου εβγαλε επιλογή για stable και dev rom Ξεκλειδωσα και περασα το TWRP και μετα τη Ελληνική stable 7.5.2 Ολα καλά.. Αρχίζω την εξερευνηση Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας ΥΓ. Αν και ποτε χρει…

• Καλημέρα Προσπαθώ να περασω με Mi Pc suite China Dev και μετα ελληνικα αλλά μου εμφανιζει μονο διαθεσιμη την 7.5.3.0 LHOCNDE Stable?? Δεν εμφανιζει καμία DEV Τι κάνω