Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
-
Είμαι καινούριος εδώ και δεν έχω πολύ πείρα στα Flashαρισματα αλλά αυτός ο οδηγός είναι πολύ εύκολος.
Μέσα σε 10 λεπτά είχα το Redmi Note 3 μου να αναβαθμίζεται από V7.1.9.0 σε V7.5.3.0
Για όσους λέει πως πρέπει να αναβαθμίσετε το κινητό σας για να δουλέψει με το MiPCSuite απλά κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να δουλέψουν οι Drivers. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κάνε καμια προσπάθεια ακομη μετά από επανακκινηση...
Αν δεν η λύση είναι miflash
Μάλλον εφταιγε η ROM που ειχε ( κινεζο multi Greek) γιατί μολις περασα με MIflash μια DEv κινεζικη και μετα ετρεξα το Μι PC suite αμεσως μου εβγαλε επιλογή για stable και dev rom
Ξεκλειδωσα και περασα το TWRP και μετα τη Ελληνική stable 7.5.2
Ολα καλά..
Αρχίζω την εξερευνηση
Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας
ΥΓ. Αν και ποτε χρειστεί να πάω σε Global stable(οταν υποστηριξει ελληνικα πληρως) μπορώ να τη περασω με TWRP? -
Ο/H antykaps έγραψε:
ΥΓ. Αν και ποτε χρειστεί να πάω σε Global stable(οταν υποστηριξει ελληνικα πληρως) μπορώ να τη περασω με TWRP?
-
στο command window μου εμφανιζει μνμ 2192c12 unauthorized υποθετωοτι δεν βρισκει τους drivers της συσκευης???
-
-
Ευχαριστω!!!!
-
Καλησπερα στην παρεα.Παρελαβα πριν δυο μερες το Redmi Note 3 Pro και αφου ψιλοχ@στηκα απο την χαρα μου,το εριξα στο διαβασμα για να ξεκινησω δειλα δειλα να το φτιαξω.
Δυστυχως δεν καταφερα να κανω κατι μεχρι στιγμης.Προσπαθησα να περασω τον συγκεκριμενο οδηγο αλλα τιποτα.Αρχικα σε ενα παλιο PC με XP και σημερα σε ενα με Windows 8.1,δεν ξερω ποσο ρολο παιζουν.
Ενω το Pc το βλεπει και το ονομαζει αμεσως,οταν βαζω το Debug ON το MI PC suite δεν το δειχνει καν συνδεδεμενο.
Το αστειο ειναι οτι σημερα εκανα μια αναβαθμιση που μου εβγαλε,να σημειωσω πως δεν εχω κανει καμια επεμβαση στο κινητο,ουτε καν sim δεν του εχω βαλει,απλα το σκαλιζω,και το PC suite μου λεει οτι εχω πολυ παλια εκδοση.
Εχει πλεον MIUI 8 6.8.18 Beta .
Δυστυχως νιωθω πελαγωμενος,ενω πιστευα αν και ασχετος οτι τα ευκολα θα τα καταφερνα.
Ζητω συγνωμη για το μακρυ ποστ,και αν εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω ας προτεινει αν θελει.
Ευχαριστω προκαταβολικα -
ήδη έχω ξεκινήσει και βρίσκομαι στο στάδιο Version V7.3.6.0.LHONCNDD ΣΕ update to V8.0.1.0.LHOCNDG
απο τον αρχικο οδηγο που ακολουθησα πιστα δεν ειδα να μου ζηταει να διαλεξω stable or beta..
ειναι ενταξει?
ευχαριστω -
Ο/H diamantologo έγραψε:
Εχει πλεον MIUI 8 6.8.18 Beta .
@Canadadream βάλε την stable και μετά μέσω updater την developer.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα