Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!! Καλό μήνα σε όλους σας! 6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0 vs 6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 vs 5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0. Τι λέτε....? Εγώ φοράω την 5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0. αξίζει να πάω σε Android 6.0 ή να καθίσω στα αυγά μου???? Δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο... Απλά για αλλαγή....

• Λοιπον πήρα τις τρεις χαριτες τηλεφωνο και της ειπα να δοκιμάσει να ανοίξει το κινητό της με vol+ και pwr... ανοιξε σε twrp και χωρις να κανει κάτι μολις πάτησε reboot φόρτωσε κανονικα την παλιά Rom και και ολα μελι γαλα.... Η ατακα της ημερας ηταν... "ολα κομπλε Γιωργάκη, το έφτιαξα μονη μου" Η ερωτηση ειναι.... να κανω wipe ολα και να φορτώσω την τελευται stable rom για να ειμαι απόλυτα σίγουρος?

• Παράθεση από osalonikios: “a) Στα τόσα έξοδα του γάμου προσθέτεις άλλα 150-160€ κι όλα καλά. b) Ξαναπερνάς την ίδια ROM και πετάς το σελφονόνταρο σε λίμνη με κροκόδειλους. ” καλά δεν το συζητώ για το selfοκονταρο... της ειπα να μην το δω στο σπιτι.... με αυτο θα την κυνηγώ όλη μερα.... Άρα ξεκινάω με διαδικασία loading rom stable.... να βαλω την 7.5.2.0? Και μια ακομα ερωτηση.... καθαρισμα πριν να φορτώσω νεα rom ή απο πάνω?

• Καλησπέρα!!! Και εκει που όλα κυλούν ομορφα και ήσυχα για τον γαμο (21/08/2016..... 3 και σημερα) ξαφνικά η Νυφούλα μας αποφασίζει οτι θα παει για μπάνιο και να βγάλει selfies...... Συνδέουν οι 3 ηλιθιες το selfοκόνταρο και ξαφνικά ο Redmi note 3 pro φρικάρει και κανει μια ωραια επανεκκίνηση και κολλάει στο σήμα Mi και μια πανεμορφη μπάρα να φορτώνει... Μετα απο αυτο το αναπάντεχο και "επικίνδυνο" γεγονος που συνέβη στα χερια 3ων ηλιθίων γυναικών, με δική τους πρωτοβουλία βγαζουν το Selfοκόνταρο…

• Παράθεση από papaflessas: “εγω στο xiaomi redmi note 3 pro που την εβαλα μεχρι στιγμης ολα ειναι ενταξει με την μεθοδο της αναβαθμισης !!! ” Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Σε redmi note 3 pro ειναι οκ με το wifi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ολα πανε ρολοι σε αυτη την ρομ για εμας δεν υπαρχει προβλημα κανενα μεχρι στιγμης ” Παράθεση από shinig: “Μολις την πέρασα σε redmi note 3 pro,μπορω να πω ποιο γρήγορη απο την 7.2.5 μπαταρία με το φλασαρισμα κ…

• RE:

giotria3 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@giotria3 Εκτός από την sd (και το otg usb) φυσικά αφού εκεί θα έχεις την νέα ρομ, δλδ αυτά που είπε και ο @lallasgr --->dalvik/cache/data + system από μένα για να γίνει τελείως καθαρή εγκατάσταση.” Αυτό ακριβώς θα κάνω....

• Παράθεση από lallasgr: “Μέσω backup mi cloud μπορείς να επαναφέρεις όλες τις εφαρμογές ακριβώς όπως ήταν! Όχι τις εσωτερικές ρυθμίσεις αλλά τις εφαρμογές!! Στα wipes χρειάζεται να τικάρεις μόνο τα τρία dalvik/cache/data για να κάνει απλά factory reset το κινητό και μετά περνάς την παλιότερη έκδοση! ” ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ!!!! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.......

• @lallasgr @Souits Αρα όπως ανέβηκα έτσι κατεβαίνω.... Μόνο που όταν δω την εικόνα με τα wipe tickάρω √ τα ΠΑΝΤΑ!!! Από backup δεν έχω θέμα....έχει sd. Απλα να φανταστώ χάνει τα sms- επαφές και αρχεία viber-whatsapp. Και όλες οι εφαρμογές εγκατάσταση από την αρχή ή μέσω backup να κάνω restore???

• Παράθεση από Souits: “@giotria3 7.2.2 θα βάλεις και μάλλον θα κάτσεις πολύ καιρό εκεί....... όλες οι υπόλοιπες έχουν θέματα. Η 7.2.2 ήταν η ποιο "stable" από τις stable. Για MIUI 8 μην το σκεφτεσαι ακόμα, θα είναι full bug. ” Λοιπον, τα προβληματα συνεχίζουν. Σωστε με γιατι το κινητο το εχει η γυναικα μου και εχει γινει σπιτι τσι π@@τ@ν@ας! "Θα το σπάσω..." - "Παίρνω τηλεφωνο τις φίλες μου και δεν με ακούνε" - "Δεν εχει καθολου σημα 4G" - "Γ@μώ την Κίνα και τα κινεζόπουλα" και όλο τέτοια ακούω..…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Νομίζω η 7,2,2... ;)” Αλήθεια?

• Stable Update...

Μήνυμα

Φιλοι μου καλησπερα! για να κανω update απο stable σε stable ακολουθω την διαδικασια οπως ειναι παρακάτω? ή εχει αλλαξει κατι? Θα παω απο την 7.2.1. στην 7.2.5 ή την 7.3.2 Και μια τελευταια ερωτηση.... ποια rom αξιζει περισσοτερο 7.2.5 ή 7.3.2 (για σημα κινητης τηλεφωνιας με ενδιαφερει περισσοτερο-4G) "Αφού δούμε ότι υπάρχει ένα Update για την συγκεκριμένη ρομ που φοράει το κινητό (είτε stable είτε dev) κατεβάζουμε το αντίστοιχο .zip αρχείο και το βάζουμε μέσα στο κινητό χύμα. Δεν χρειάζεται να …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giotria3: “Γεια σας.... μια ερωτηση μονο. Εχουμε εικονα ποτε θα βγει η αναβαθμιση για το Redmi note 3 Pro (kenzo)?? Ευχαριστω!!!! ” Ακριβή εικόνα δεν μπορούμε να έχουμε. Περιμένουμε να βγάλουν την V7.3.X.X και μάλλον είναι θέμα ημερών. :D” Ευχαριστω!!!!!

• Παράθεση από taxbak: “Ετοιμαζομαι να την περάσω , πιστεύω το θέμα με το MIUI Album ,να έχει διορθωθεί , ώρες ώρες δεν εμφανίζει καθόλου τις αποθηκευμένες φωτογραφίες” Κοιτα εγω το ειχα αυτο το προβλημα στην stable. Αλλα μολις σταματησα το Mibackup για τις φωτογραφιες προς το cloud ολα εγιναν τελεια.... τσεκαρε να δεις και πες μου....

• Redmi note 3 Pro (kenzo)

giotria3 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Γεια σας.... μια ερωτηση μονο. Εχουμε εικονα ποτε θα βγει η αναβαθμιση για το Redmi note 3 Pro (kenzo)?? Ευχαριστω!!!!

• Stable Ελληνική ROM 7.2.3.0 ποτε πιστεύετε οτι θα την έχουμε?

• Παράθεση από lallasgr: “@Souits ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι κάτι που το γουστάρω πολύ (να βοηθάω γενικότερα και να προσφέρω), χόμπι που θα μπορούσα άνετα να το κάνω επάγγελμα αν και έχω διαφορετικές σπουδές και δουλειά. 'Ένα άτομο να μπορέσεις να βοηθήσεις στη ζωή σου και να του δώσεις χαρά για μένα είναι το υπέρτατο. Δεν ψάχνω για ανταλλάγματα ποτέ. Δίνω επειδή το θέλω και επειδή μου δίνει μεγάλη χαρά να βλέπω και τους άλλους να χαίρονται και να προσπερνούν τα προβλήματά το…

• Καλησπέρα σε όλους... Να κάνω μια ερωτήση/προβλημα που βρήκα στην Ελληνικη Stable 7.2.1.0 που φοράω... Το δαχτυλικό αποτύπωμα γιατί δεν δουλεύει στην κάμερα ως button για selfie(δηλαδη να το ακουμπάς και να βγαζει φωτογραφία, ειτε με την πίσω καμερα είτε με την εμπρός)? ή πως μπορει να δουλεψει? X00ELnuxAa1E9HC90PhoV+skK1A1VtVanGlUDP4tbcMCFqkbUiMjPkx2sN8x4GETUiMhP4zE+2T9mOfejwkvjMX5Z4WKSZl6RxGNYrPwB9RebeRv0xV4rFkqrwp4A X00ELnuxAa1E9HC90PhoV+skK1A1VtVanGlUDP4tbcMCFqkbUiMjPkx2sN8x4GETUiMhP4zE+2T9m…

• Καλησπέρα σε όλους... Να κάνω 2 ερωτήσεις που είναι ταυτόχρονα τα 2 προβλήματα που βρήκα στην rom 7.2.1 που φοράω... 1.Το δαχτυλικό αποτύπωμα γιατί δεν δουλεύει στην κάμερα ως button για selfie(δηλαδη να το ακουμπάς και να βγαζει φωτογραφία, ειτε με την πίσω καμερα είτε με την εμπρός)? ή πως μπορει να δουλεψει? 2.Βλέπω ενα προβλημα με τα μηνυματα που όταν μου βγαζει ειδοποιηση για νεο μηνυμα βγαινει ο αριθμός και όχι το όνομα που έχει αποθηκευτεί για το αντιστοιχο νούμερο. Και οταν μπεις να δεις…

• Λοιπον ύστερα απο 30 λεπτα (μονο) εφτιαξα το κινητό κατω απο τις οδηγίες του φιλου lallasgr και πιστέψτε με ειναι απλο ευκολο και απολυτως σωστο... Εγω πραγματικά δεν το χαίρομαι γιατι ειναι στα χερια της γυναίκας μου αλλα απο οτι βλεπω το κινητακι (λεμε τωρα....) μαμαει.... Στάλθηκε από το Lenovo S1a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk