Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• Για αντικείμενα με προορισμό εκτός Αθήνας, ποια είναι η διαδικασία στην περίπτωση που μας χρεώσουν πολλά στο τελωνείο;Δεν έχω σκοπό να πληρώσω κερατιατικα και για τα λεφτά αλλά κυριως για την αδικία του πράγματος. Δε μαρεσουν τα νταβατζιλικια και θα φροντίσω να τους παιδεψω όσο γίνεται περισσότερο εφόσον ξεφεύγουν οι χρεώσεις τους, μακάρι να το κάνανε όλοι.Το αποτέλεσμα θα είναι ο όγκος δουλειάς τους να διπλασιαστει χωρίς να μπορούν να αυξήσουν αντίστοιχα τα έσοδα τους ή τους μισθούς τους.Θα ανα…

• Προβλήθηκα λίγο που με έχεις ικανό να έβαλα κενό στο username Δεν κατάλαβα τι έφταιγε ακριβώς αλλά το προχώρησα και έκανα αίτημα τελικά.Ευχαριστώ και πάλι. =============== Οκτ 14th 2017, 5:44pm =============== Εγκατέστησα την ελληνική με επιτυχία.Το μόνο θέμα που παρατήρησα μόλις είναι ότι δε μου αναγνωρίζει με τίποτα το κινητό ο υπολογιστής.Το έχω MTP, ενεργοποίησα usb debugging, εγκατέστησα ξανά τους drivers μέσω του οδηγού που υπάρχει εδώ, δοκίμασα το ίδιο μέσω του "MiUsbDriver.exe" που είναι…

• Καλησπέρα, συνολικά με priority line μου βγήκε 285 ευρώ από gearbest.Λίγο καιρό μετά είδα προσφορά όλα μαζί 235.

• Priority από gearbest για παραπάνω από ένα αντικείμενο δεν παίζει;

• Το χώρο μου τον τελειώνει σε 40 λεπτά, τον μετράει 40 τετραγωνικά καθαρής επιφάνειας (αφαιρώντας έπιπλα κλπ δηλαδή) και στο ΜΑΧ ισχύος φτάνει στο 68% η μπαταρία μέχρι να το τελειώσει.Έτσι κι αλλιώς περιμένεις από ένα σύστημα με τέτοια πλοήγηση στο χώρο να κάνει τρομερή οικονομία αντί μιας σκούπας που θα πήγαινε ψιλοτυχαία πάνω κάτω.

• Απαντάω εδώ γιατί δε βρήκα πιο πρόσφατο σχετικό θέμα, έχω λίγες μέρες που δουλεύω τη σκούπα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.Δεν αφήνει σημείο (εκτός από πίσω από τις πόρτες) και μου χει λύσει τα χέρια γιατί η σκούπα πάντα μου ήταν βασανιστική διαδικασία Την έχω στο MAX για να ρουφάει καλύτερα και τη βάζω μέρα παρά μέρα γιατί βλέπω ότι προλαβαίνει και μαζεύεται σκόνη.Δεν τα λυπήθηκα ούτε μία στιγμή τα λεφτά.Τη συνιστώ για όσους έχουν εύκολες διαμορφώσεις χώρου και βαριούνται το σκούπισμα.Εμένα…

• Το Mi Unlock v1.1 μου βγάζει "Your device isn't supported by Mi Unlock" Πάω στο "unlock.update.miui.com" όπως μου υποδεικνύει, πατάω unlock now και μετά αρχίζουν οι μαλακίες με τα κωλοσαιτ της xiaomi.Μου ζητάει Login με το account, το κάνω, μου λέει να επιλέξω username για το forum, επιλέγω, και αντί να με συνδέσει αρχίζει τη λούπα και με πάει στην ίδια σελίδα που ζητάει username.Κάνω χειροκίνητα login από πάνω δεξιά και κάνει το ίδιο.Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο θέμα με τα cookies, το ίδιο μου κάνε…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ώστε μετά να ξεκλειδώσεις και να βάλεις την ελληνική! Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Βάλε επίσης και drivers στο PC σου ώστε να το βλέπει σωστά => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 ” Κομπλέ οι drivers.Στη διαδικασία ξεκλειδώματος λέει στην αρχή ότι πρέπει να έχω περάσει Developer rom, εγώ έχω …

• Καλησπέρα, έχω ανοίξει όλους τους οδηγούς και προσπαθώ προσεκτικά να βάλω την ελληνική ROM στο redmi 4x.Μέχρι στιγμής έχω κάνει μόνο τη διαδικασία του βίντεο Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Στην εντολή fastboot device info μου έβγαλε Device unlocked:false Στην εντολή fastboot getvar all μου έβγαλε secure:yes, δεν υπήρχε πουθενά το unlocked Υποθέτω ότι είναι κλειδωμένο.Αυτή τη στιγμή έχω τη MIUI Global 8.5 Stable 8.5.2.0 (MAMMIED) Πώς να προχωρήσω;Είδα δι…

• Μου φάνηκε περίεργο που ήταν δωρεάν γιαυτό ρώτησα.Τελικά στο επόμενο βήμα, αφού επιλέξεις Priority line, σε ρωτάει europe expresss, η eu express, επέλεξα το δεύτερο, 17 ευρώ τα έξοδα.Κομπλέ λοιπόν.

• Gearbest.Προϊόν σε HK warehouse μου χει ως επιλογή: Shipping Cost:€33.42 to Greece Via Expedited Shipping Στην China warehouse μου χει:Shipping Cost:FREE SHIPPING toGreece Via Priority Line (35-40 days) και Shipping Cost:€26.05 to Greece Via Expedited Shipping (3-7 days) Τι να διαλέξω;

• Μπα άκυρο, το europe express αφορά μόνο την ισπανική αποθήκη.Από HK αποθήκη που είμαι εγώ έχει μόνο EMS και DHL 100 και 60 ευρώ αποστολή αντίστοιχα.

• Ξέρουμε αν υπάρχει τριγωνική αποστολή από geekbuying?Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Europe Express?Έχει το mi robot 230 ευρώ και είμαι σε μεγάλο πειρασμό!

• Παράθεση από stefanosstef: “Καλησπέρα.Απ'ότι κατάλαβα έκανα μαλακία που δεν έψαξα 5 λεπτά τι παίζει με τις μεθόδους αποστολής και χτυπάω το κεφάλι μου τώρα.Παρήγγειλα το πρώτο μου xiaomi (redmi 4x) και μάλλον για πιο γρήγορη αποστολή πρέπει να επέλεξα Expedited Shipping SG Post.Δεν είμαι σίγουρος αλλά το tracking number τελειώνει σε SG οπότε μάλλον επέλεξα αυτό και όχι το Flat Rate. 26/5 έφυγε και 14/6 έχω αυτό στο track/trace: ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕ…

• Ναι κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, άρνηση παραλαβής οπότε να γυρίσει πίσω.Αν με το τελωνείο υπερβαίνει αρκετά τιμή skroutz θα επικοινωνήσω με gearbest.Υποθέτω θα προτιμούν να μου κάνουν reship με άλλη μέθοδο όταν φτάσει από το να κάνουν refund.Έτσι κι αλλιώς και εγώ το κινητό θέλω.Ευχαριστώ για τις συμβουλές, καλή μου τύχη τώρα

• Να αρνηθώ εκτελωνισμό γίνεται;Και να πληρώσω μόνο μεταφορικά;

• Καλησπέρα.Απ'ότι κατάλαβα έκανα μαλακία που δεν έψαξα 5 λεπτά τι παίζει με τις μεθόδους αποστολής και χτυπάω το κεφάλι μου τώρα.Παρήγγειλα το πρώτο μου xiaomi (redmi 4x) και μάλλον για πιο γρήγορη αποστολή πρέπει να επέλεξα Expedited Shipping SG Post.Δεν είμαι σίγουρος αλλά το tracking number τελειώνει σε SG οπότε μάλλον επέλεξα αυτό και όχι το Flat Rate. 26/5 έφυγε και 14/5 έχω αυτό στο track/trace: ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝ…