Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Εγω είμαι απαισιόδοξος ,, πιστεύω πως εξαιτίας της περιόδου των γιορτών ,, τα ανοιγουν ενα-ενα ( για έλεγχο και καλά )... και οτι τους αρέσει κατάσχεται !!!!... Σοβαρά τώρα οσο αφορά την Ολλανδία International Service Alerts | PostNL απο 15/12/16 εως 7/1/2017 για Ελλάδα αναφέρει 2 επιπλεον λόγους καθυστέρησης απο τον αυξημένο ογκο εξαιτίας των εορτών και επίσης , απο οτι διαβάζω στη αρχική σελίδα στο Shoutbox δεν είμαστε οι μόνοι ,,,, είχαμε και θεματάκια με τους ολλανδούς απο 5/12/16 .. PostNL …
-
Υπομονή λοιπόν.. τι άλλο !! Μια τελευταία ερώτηση , καθώς διάβαζα για κάποιες περιπτώσεις που η παραγγελία ... " χάθηκε"!! Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ? είχα προσθέσει ασφάλεια μεταφοράς και στις 2 όμως δεν πλήρωσα απο paypall , δεν θέλω επιστροφή αλλά να μην με "πρήξουν" ,... απλά να χρεώσουν το λογαριασμό μου για να ξαναπαραγγείλω . Ποια η εμπειρία απο gearbest σε αυτές τις περιπτώσεις ? Σας ευχαριστώ, θα ενημερώσω ξανα αρχές Φεβρουαρίου , εύχομαι να παραλάβουμε όλοι !!
-
Χαιρετω φιλοι Εχω 3 αγορές απο Gearbest με αποστολή NL H πρώτη ήταν παραγγελία 26/10/16 , παρέλαβα 11/11/16 Η 2η είναι παραγγελία 6/12/16 και απο 15/12/16 είναι ... « on transport to the country of destination» Η 3η παραγγελία 28/12/16 και απο 4/1/17.. ... « on transport to the country of destination» Καταλαβαίνω πως η περίοδος των εορτών δικαιολογεί κάποιες επιπλέον καθυστερήσεις ,, αλλά στην 2η παραγγελία μηπως δεν πρόκειται να παραλάβω πλέον...!!???? Να περιμένω κιάλλο ,,εχει νοημα ? Ανοιξα t…