Διαφήμιση

Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund

• Ο/H saga66 έγραψε:

Τελως πάντων .. για την 2η παραγγελία θα περιμένω εως την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου να συμπληρωθούν 30+ εργασιμες και βλέπουμε μετά ..
      Πάντως διάβασα πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το θέμα ,, μπράβο σε όλους που βοηθούν όπως μπορούν.
      Saga κάνε υπομονή επειδή κάποιο δέμα ήρθε γρήγορα δεν σημαίνει οτι θα έρθουν όλα. Έτσι ενημερωτικά να σου πω για μένα. Δέμα μου από 11-11 έφτασε προχθές αεροδρόμιο. Δέμα μου από 17-11 είναι να παραλάβω την δευτέρα και άλλο ένα πάλι από 17-11 είναι στο τελωνείο απο 21-12 (όλα NLpost).
    • ναι αλλά το να μην εχεις καμία ειδοποιηση , τι να σημαίνει ? Δε πέρασαν απο κανένα σαρωτή τόσο καιρό ?
      προφανώς αεροπορικά έρχονται , δεν εχουν φθάσει Ελλάδα ακόμη, είναι δυνατό ?

λέμε τώρα να περνά η ώρα ..περιμένοντας ,, :)
    • Διαφήμιση
    • Φιλέ μου δεν υπάρχει κάποιος πίνακας που να λέει σε πόσες μερες πάει κάτι κάπου.
      Θέμα τύχης είναι, εργατικότητας υπαλληλών, αργιών. αδειών, καιρικών συνθηκών, κ.α.
      Μπορει να κάνει 9-10 μέρες μπορει να κάνει και περισσότερο απο 2 μήνες. Ακραιά και τα 2. Ο μέσος όρος παραλαβης απο Κίνα είναι στις 15-20 μέρες. Δεν ειναι απολυτό και δεν μπορεις να κάνεις το παραμικρό για να παραλάβεις 1 δευτερόλεπτο νωρίτερα.

Even dead i will fight.
    • Υπομονή λοιπόν.. τι άλλο !!

Μια τελευταία ερώτηση , καθώς διάβαζα για κάποιες περιπτώσεις που η παραγγελία ... " χάθηκε"!!
      Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ? είχα προσθέσει ασφάλεια μεταφοράς και στις 2 όμως δεν πλήρωσα απο paypall , δεν θέλω επιστροφή αλλά να μην με "πρήξουν" ,... απλά να χρεώσουν το λογαριασμό μου για να ξαναπαραγγείλω . Ποια η εμπειρία απο gearbest σε αυτές τις περιπτώσεις ?

Σας ευχαριστώ, θα ενημερώσω ξανα αρχές Φεβρουαρίου , εύχομαι να παραλάβουμε όλοι !! :S
    • Ο/H saga66 έγραψε:

Υπομονή λοιπόν.. τι άλλο !!

Μια τελευταία ερώτηση , καθώς διάβαζα για κάποιες περιπτώσεις που η παραγγελία ... " χάθηκε"!!
      Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ? είχα προσθέσει ασφάλεια μεταφοράς και στις 2 όμως δεν πλήρωσα απο paypall , δεν θέλω επιστροφή αλλά να μην με "πρήξουν" ,... απλά να χρεώσουν το λογαριασμό μου για να ξαναπαραγγείλω . Ποια η εμπειρία απο gearbest σε αυτές τις περιπτώσεις ?

Σας ευχαριστώ, θα ενημερώσω ξανα αρχές Φεβρουαρίου , εύχομαι να παραλάβουμε όλοι !! :S
      Άποψη μου Πάντα πληρώνουμε με paypal και φυσικά δεν πληρώνουμε την ασφάλεια... Το paypal είναι η "ασφάλεια" σου κ ο τρόπος να τους πιέσεις σε περίπτωση που αργήσει υπερβολικά κάτι ή χαθεί ή έρθει άλλο προϊόν ή έρθει χαλασμένο κλπ . Για gearbest δεν ξέρω αλλά όπου χρειάστηκα το paypal για αγορές πχ Ebay ήταν εκεί και μέχρι τώρα μ έχει δικαιώσει σε όλες.
      Επίσης σ όλα τα αντικείμενα που άργησαν η μόνη ειδοποίηση που είχα στο tracking ήταν : The item is on transport to the country of destination :dash: :dash: .
    • Παιδιά έχω παραγγείλει ένα android tv box από Gearbest στις 5 Ιανουαρίου και έχω κωδικό RR706027663CZ.
      Είμαι σε καλό δρόμο λέτε;
      Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Το δέμα σου λέει οτι έγινε αποδεκτό από τον αποστολέα στις 16/1/2017 και ώρα 12 τη νύχτα...
      τι σου προτείνω να κάνεις, πήγαινε στο Track It - Отслеживание почтовых отправлений κάνε έναν λογ/σμό (register new account) βάλε το μειλ σου και θα σου έρχονται ειδοποιήσεις κάθε φορά που μετακινείται το οποιοδήποτε δέμα σου. Εννοείται οτι όταν παίρνεις tracking number από τον χ-ψ αποστολέα πας εκεί, κάνεις login και το κάνεις "add".
      Το "στραβό" που έχει είναι όταν μπαίνει το δέμα Ελλάδα χάνεται από τον ρώσο, αλλά το βλέπεις από το track των δικών μας ελτα, τα οποία δεν βλέπουν καθόλου το δέμα στην κατάσταση που είναι τώρα ας πούμε...
    • Αν δεν έχεις υπομονη να περιμένεις σου προτείνω να κάνεις αγορες απο φυσικα καταστήματα ή εστω από ηλεκτρονικα ελλήνικα που είναι λιγότερο ψυχοφθόρα.
      Το εξωτερικο έχει αυτό το κακό. Φθηνότερα μεν περιμένεις δε.

Even dead i will fight.
    • Ο/H koulouras έγραψε:

Επίσης σ όλα τα αντικείμενα που άργησαν η μόνη ειδοποίηση που είχα στο tracking ήταν : The item is on transport to the country of destination

Αρα να μην κοιτάμε-καθημερινά θα έλεγα .. αν θα υπάρξει κάποια πρόοδος , μονο το κουδούνι του ταχυδρόμου πλέον ..??
    • Διαφήμιση
    • Μάλλον παιδια βρίσκονται ολα στο αεροδρομίο και μαλλον λογω μεγαλου ογκου δεν τα εχουν άνοιξει.