Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Καλήμερα και χρόνια πολλά. Είχα ίδια περίπτωση με το note του πατέρα μου και τελικά το γύρισα vickmall και αλλάξανε motherboard

• Καλή επιτυχία σε όλους μας

• Redmi Note 2 ROMs

argi73 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλημέρα Όλα οκ με την .18 εκτός τη μουσική που κρασάρει... αλλά δεν την χρησιμοποιώ... νομίζω ότι πλέων δεν ανεβάζει αισθητές θερμοκρασίες και έχει βελτιωθεί η μπαταρία... Αναμένουμε την επόμενη!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Μια ερώτηση να βάλω TWRP για κανένα nandroid backup ή με καλύπτει το stock recovery? Οι ενημερώσεις θα γίνονται κανονικά?

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

θα είναι οι ίδιες μάλλον δεν αλλάζει κάτι στο hardware εκτός από τον μεγαλύτερο χρονισμό του επεξεργαστή και η μεγαλύτερη χωρητικότητα

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Καλημέρα και από μένα.. καλός σας βρήκα.. Πήρα το 16αρι και εγώ εχθές μου ήρθε και το καπάρωσε η γυναικά μου Έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα μόνο και μένα δεν δουλεύουν οι πρόσθετες ρυθμίσεις.. και για να το γυρίσω στα Ελληνικά έκανα wipe .. Επίσης επειδή είδα ότι κάπου ρωτήθηκε στην εγγραφή video κάνει και slow και fast motion κανονικά. Εχω ένα samsung note 2 αν τα καταφέρω να το δώσω με βλέπω για το prime.