Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 295.

• Παράθεση από Tanner: “αρα τι κανω τωρα?” Το κινητό τώρα δουλεύει? Απότι κατάλαβα δουλεύει, αν έχεις θεματάκια κάντο ξανά, όπως είπες ήσουν μάλλον λίγο άτυχος.

• Παράθεση από Tanner: “ btw μηπως δεν επρεπε να κανω format /system1” Όχι καλά έκανες και έκανες format. Μήπως έχει θέμα το ADB στο PC σου ή μήπως δεν είναι σταθερή η USB και έκανε corrupt το αρχείο όσο το περνούσε? Εμένα από τη στιγμή που πάτησα το enter στο command prompt πήρε ούτε πέντε λεπτά!

• Το μήνυμα που στο έβγαλε; Στο κινητό ή στο PC? Έχω κάνει τα ίδια βήματα με το Sideload 4 φορές, και δεν μου έτυχε ποτέ... Και MIUI_ART, έχω εκ πείρας παρατηρήσει πως όταν περνάς την ROM ΔΕΝ σβήνει όλα τα αρχεία του System... Είχα πειράξει κάποια Strings μέσα στο System, και όταν έκανα πατάτα και δεν bootάρε, πήγα να Flashάρω από πάνω για να καθαρίσει, και όμως δεν καθάρισε... Άρα κρατάει κάποια αρχεία και κάποια τα τροποποιεί. Γιαυτό προτείνω όχι απλά wipe data αλλά και wipe στο System και μετά …

• Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από MIUI_ART: “Από Developer σε Stable είναι απαραίτητο το factory/Reset αλλιώς δε θα δουλέψει τίποτα.” μπορει να το μπερδεψα εγω,factory reset δεν σβηνει απλα settings accounts klp,ενω +wipe user data σβηνει και φωτος,αρχεια κλπ?” Εγώ προτείνω Full Wipe μιας και έτσι περνάει η ROM σε πεντακάθαρο κινητό και δε μεταφέρεται καμία μα καμία "σαβούρα" από τα παλιά συστήματα... Μπορεί να είναι και overkill αλλά νομίζω αξίζε…

• Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από MIUI_ART: “Από Developer σε Stable είναι απαραίτητο το factory/Reset αλλιώς δε θα δουλέψει τίποτα.” μπορει να το μπερδεψα εγω,factory reset δεν σβηνει απλα settings accounts klp,ενω +wipe user data σβηνει και φωτος,αρχεια κλπ?” Εγώ προτείνω Full Wipe μιας και έτσι περνάει η ROM σε πεντακάθαρο κινητό και δε μεταφέρεται καμία μα καμία "σαβούρα" από τα παλιά συστήματα... Μπορεί να είναι και overkill αλλά νομίζω αξίζει ο όποιος έξτρα κόπος

• Διαδικασία Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) Επειδή τώρα βγαίνουν σιγά σιγά για όλους οι Stable MIUI V6 εκδόσεις, είπα να βοηθήσω εσένα συμφορουμίτη που θες να περάσεις την Stable ενώ έχεις Developer και όλοι σου λένε να κάνεις wipe τα πάντα και δε ξέρεις τι να πρώτο-σβήσεις! Με όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά βήματα, πιστεύω ο παρακάτω οδηγός μου θα σε βοηθήσει! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 1) ΠΡΙΝ από κάθε απόπειρα ολικής διαγραφής των δεδομένων και του υλικολογισμικού του κινητού, είναι απαραίτητο …

• Παράθεση από Emplokeas: “Καλημέρα, μια ερωτησουλα παιδιά. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, σας δουλεύει σωστά;; Γιατί ουσιαστικά δεν βλέπω να αλλάζει... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, μια ερώτηση... Δεν ξέρω εαν έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς, αλλά συνδέω την θύρα τιυ αυτοκινήτου, obd με Bluetooth και κανονικά δούλευε με όλα τα κινητά που είχα, αλλά τώρα βλέπω, ότι κάνει συζευξη, αλλά δεν προσπαθεί να συνδεθεί... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιών…

• Παράθεση από spiros1: “δεν θέλει ρε παιδιά με τίποτα ... Πέρασα και την προηγούμενη Developer ROM που είχα , τίποτα ...” Λοιπόν. Επειδή εμένα δουλεύει τέλεια, και έχουμε και οι δυο Note 4G, κάνε ό,τι θα σου πω. 1) ΞΑΝΑ καταβάζεις την ROM στο PC από το Site 2) Kατεβάζεις και αυτό το Zip ow.ly/ISTvj 3) Κάνε extract το Zip σε ένα δικό του φάκελο 4) Πέρασε μέσα σε εκείνο το φάκελο την ROM και μετονόμασε την σε update (update.zip αν έχεις ενεργοποιημένες τις επεκτάσεις αρχείων) 5) Άνοιξε το κινητό σε…

• Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, από την Αγγλοκινεζικη ΡΟΜ, για να βάλουμε αυτήν την 5.2.10 ελληνική, χρειάζεται wipe σε όλα; Οπότε τα χάνουμε όλα (εφαρμογές, ρυθμίσεις, κλπ) στο κινητό, σωστά; Τέλος, με την μανισια εφαρμογή για τα μηνύματα, μπορούμε να στείλουμε 160 χαρακτήρες, ή όχι ακόμα; Sent from my HM NOTE 1W” Ναι θέλει Wipe στα πάντα. Έχουμε το MMS app πειραγμένο από το team το ελληνικό, και όταν γράφεις μήνυμα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΝΟ στέλνει 160 χαρακτήρες! xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CF%84%…

• Παράθεση από aleksgiab: “Είναι όντως πολύ σταθερή;;; Επίσης πρέπει να ξανά στήσω της εφαρμογές όλες από την αρχή;;;” Στο Note 4G είναι Ό,τι ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχω περάσει από ROM από το Νοέμβριο που έχω το κινητό. Και ναι πρέπει να τα φτιάξεις όοοοοοοολα από την αρχή...

• Παράθεση από diamantopoulosh: “Παρατηρήσεις 1.Στην stable για το Redmi Note 4G στις γρήγορες ρυθμίσεις από το πτυσσόμενο μενού το εικονίδιο για την αυτόματη περιστροφή της οθόνης λειτουργεί ανάποδα. Δηλαδή όποτε είναι ενεργοποιημένη η επιλογή της αυτόματης περιστροφής το εικονίδιο είναι σβηστό ενώ όταν είναι απενεργοποιημένη είναι αναμμένο. 2. Όταν σύρεις το δάχτυλο στο home button από αριστερά προς τα δεξιά γρήγορα μικραίνει η οθόνη.? Πως ρυθμίζεις όμως τις ίντσες.? Στην developper υπήρχε ρυθμί…

• Παράθεση από spiros1: “οταν λέτε σβήνει τα πάντα τι ενοείτε ;” ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αν κάνεις wipe/restore to defaults/clean to install new rom και reboot δεν θα έχεις καν λειτουργικό να επανεκκινήσεις, ούτε δεδομένα μέσα στο κινητό ούτε τίποτα... Θα σβηστούν ΟΛΑ μέσα από το κινητό! Γιαυτό κάνουμε NANDroid backup, έχουμε ADB Sideload έτοιμο στο PC και προσέχουμε να τα κάνουμε όλα σωστά

• Update: Mπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα στη κάμερα με την Stable 3.3.0, αλλά μη φοβού. Το κινητό ήταν άδειο από μπαταρία, με φωτεινότητα οθόνης full, στον φορτιστή, με φλας ανοιχτό και κάμερα να τραβάει. Εκεί στα 10 δευτερολέπτα (κλασικά) τα κλάταρε και άρχισε πάλι να κολλάει και να παίζει με το exposure. Όμως σήμερα το πρωι τραβούσα επί 9 λεπτά συνεχόμενα βίντεο ως συνοδηγός στα χιόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. ΑΡΑ, το κινητό τα παίζει όταν ζεσταίνεται, αλλά με τη Stable 3.3.0 δε…

• Παράθεση από spiros1: “δυστυχως φιλε μου το έκανα 2 φορές και πάλι με βγάζει στην αρχική με το ίδιο μνμ ...” Αν πάλι δεν το καταφέρεις και με αυτό που σου είπε ο Admin, τελευταία επιλογή είναι το "Clean to Install new ROM", που όμως σβήνει τα πάντα-πάντα ακόμα και την εξωτερική SD οπότε θα πρέπει να κάνεις μέσω του Recovery μετά ADB Sideload! Και επίσης τσέκαρε και αν το MD5 της ROM που έχεις κατεβάσει είναι οκ!

• Παράθεση από spiros1: “ευχαριστω πολύ φιλε μου , να σε ρωτήσω κατι τελευταίο την rom την έχω στην ext. card, πειράζει ;” Όχι και εγώ εκεί την έχω συνήθως, απλά όταν έκανα όλα τα wipe έσβησα καταλάθος και την εξωτερική SD οπότε έχασα το zip από το κινητό και έπρεπε να κάνω ADB Sideload του zip από το PC. PS: O Αδμίν με πάει κόντρες στο ποιός θα απαντήσει πιο γρήγορα! Και τις 2 φορές με κέρδισε!

• Παράθεση από spiros1: “πως ρε παιδιά ; το τηλ. εχει παγώσει με αυτο το μνμ στην αρχικη και δεν λειτουργεί, κανωντας επανεκινήσεις ...” Κλείσε το τηλέφωνο και μετά πάτησε πρώτα το κουμπί Volume+ και μετά, χωρίς να αφήσεις το Volume+ πίεσε και το κουμπί Power για τόσο χρονικό διάστημα μέχρι να πρωτοφανεί το εικονίδιο MIUI, συνεχίζεις να κρατάς για 2 ακόμα δευτερόλεπτα και αφήνεις και τα δύο κουμπιά. Έτσι μπαίνει σε Recovery το κινητό. Από εκεί wipe data, dalvik, cache, και flashάρεις το zip. PS.: …

• Παράθεση από sitelem2: “περιμένω να μου πεις με αγωνια πια πέρασες τώρα?” Συγνώμη έκανα λάθος στο προηγούμενο μου post, από βιασύνη! Την Stable 3.3.0 πέρασα την δική μας! Έχω δοκιμάσει την κάμερα, όλα είναι 1000% καλά, βέβαια στην πορεία θα δείξει αν θα είναι μονίμως καλά

• Παράθεση από spiros1: “παιδιά μια βοήθεια, περασα την τελευταία stable , το 4g κολλησε και μου εχει βγάλει το μνμ Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone εχει σταματήσει...” Έκανες wipe τα πάντα από το recovery πριν περάσεις από το recovery την ROM?

• Παράθεση: “MIUI V6 3.3.0 STABLE στο Redmi Note 4G - Εντυπώσεις μέχρι τώρα Antutu Score σε άδειο κινητό: 20716 1) Έως τώρα παρ'όλη την μεγάλη χρήση μιας και τα φτιάχνω όλα από την αρχή δεν έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση. Μεγάλο + 2) Η κάμερα στο βίντεο επιτέλους ΔΕΝ κολλάει και η έκθεση δεν παλινδρομεί από το ελάχιστο στο μέγιστο. 3) Κανένα FC σε καμία εφαρμογή έως τώρα 4) Με όλες τις εφαρμογές κατεβασμένες και επαναρυθμισμένες, από 650MB ελεύθερη RAM που είχα στην Developer, τώρα έχω 850MB-1GB ” Θ…

• Παράθεση από NikosChandolias: “Εφόσον έχεις αποκλείσει το hardware πρόβλημα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι full wipes, factory reset και φλασάρισμα από την αρχή. Ίσως είναι καλύτερο να προτιμήσεις και την stable rom που έχει βγει. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Επειδή έχω το ίδιο θέμα, το είχα και σε Developer 5.1.24-5.1.30 και μετά από Full wipes και στην 5.2.6. Τώρα πέρασα Developer, θα ελέγξω σε λίγο αν είναι όλα καλά