ρε john baron παλι εγραψες! btw για το 4 την εχει δοκιμασει κανεις εκτενως,αξιζει σε σχεση με την 5.2.6?
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
john baron είσαι άρχοντας με έβαλες σε πειρασμό. Βλέπω να παίρνω μια φτηνή συσκευή της xiaomi για να πειραματίζομαι.
-
Ο/H Tanner έγραψε:
ρε john baron παλι εγραψες! btw για το 4 την εχει δοκιμασει κανεις εκτενως,αξιζει σε σχεση με την 5.2.6?
0 FCs
0 Reboots
1 πρόβλημα με τις επαφές από το google account
+ Fast
+ Low Memory -
απο μπαταρια πως παει;
-
Πολύ καλύτερα από τις Developer...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πολύ καλύτερα από τις Developer...
την κατεβαζω τωρα.το θεμα με τα google contacts θα βγει φιξακι? btw,ειναι αναγκαιο το wipe user data? -
Από Developer σε Stable είναι απαραίτητο το factory/Reset αλλιώς δε θα δουλέψει τίποτα.
Όσο για το Fix θα το έχετε ASAP. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από Developer σε Stable είναι απαραίτητο το factory/Reset αλλιώς δε θα δουλέψει τίποτα.
Όσο για το Fix θα το έχετε ASAP.
μπορει να το μπερδεψα εγω,factory reset δεν σβηνει απλα settings accounts klp,ενω +wipe user data σβηνει και φωτος,αρχεια κλπ? -
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
μπορει να το μπερδεψα εγω,factory reset δεν σβηνει απλα settings accounts klp,ενω +wipe user data σβηνει και φωτος,αρχεια κλπ?
Εγώ προτείνω Full Wipe μιας και έτσι περνάει η ROM σε πεντακάθαρο κινητό και δε μεταφέρεται καμία μα καμία "σαβούρα" από τα παλιά συστήματα... Μπορεί να είναι και overkill αλλά νομίζω αξίζει ο όποιος έξτρα κόπος -
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
μπορει να το μπερδεψα εγω,factory reset δεν σβηνει απλα settings accounts klp,ενω +wipe user data σβηνει και φωτος,αρχεια κλπ?
Εγώ προτείνω Full Wipe μιας και έτσι περνάει η ROM σε πεντακάθαρο κινητό και δε μεταφέρεται καμία μα καμία "σαβούρα" από τα παλιά συστήματα... Μπορεί να είναι και overkill αλλά νομίζω αξίζει ο όποιος έξτρα κόπος
με full wipe δεν εννοουμε factory reset+user data? noob question -
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εγώ προτείνω Full Wipe μιας και έτσι περνάει η ROM σε πεντακάθαρο κινητό και δε μεταφέρεται καμία μα καμία "σαβούρα" από τα παλιά συστήματα... Μπορεί να είναι και overkill αλλά νομίζω αξίζει ο όποιος έξτρα κόπος
με full wipe δεν εννοουμε factory reset+user data? noob question
Full Wipe εννοώ να αδειάσεις 1000% το κινητό από ίχνος data με τον οδηγό που έδωσα παραπάνω -
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...
Όταν περνάμε μία ROM, αυτόματα το System διαγράφεται (Format) και ξαναπερνάει νέο
Το πρόβλημα είναι με τα /data της παλιάς ROM + cache + Dalvik Cache,
Το Factory Reset λοιπόν κάνει Wipe /data + cache αλλά όχι Dalvik Cache αλλά είναι μικρό το κακό.
Το Full Wipe ανάλογα με το Recovery = Format /data + Cache + Dalvik Cache + εσωτερική SD-Card (την εξωτερική SD card δεν την πειράζουν όλα τα Recovery)
Yπάρχει για παράδειγμα το Clean Rom intall από το TWRP που κάνει Format System + data + Cache + Dalvik Cache + εσωτερική SD Card, οπότε δεν μένει τίποτα στο τηλέφωνο.
Θέλει όμως προσοχή, γιατί εφ'όσον σβήνει και το System, αν δεν κάνουμε αμέσως μετά Flash μία σωστή ROM, θα έχουμε ένα Semi-Bricked τηλέφωνο και θα πρέπει να κάνουμε Flash την ROM από PC με ADB Sideload ή με χρήση κάποιου Un-Brick οδηγού, εκτός και μπορούμε να βάλουμε στην SD μία ROM και να την κάνουμε Flash από Recovery.
Όπως και να έχει, εφ'όσον χάνουμε το /data , θα πρέπει να κάνουμε μετά το τηλέφωνο Setup όπως όταν το είχαμε αγοράσει την πρώτη φορά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0