Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 295.

• Μήπως στο μέλλον θα μπορέσουμε να κάνουμε και zipάκια που θα ρουτάρουν τις Stable? Για τους καμένους σαν εμένα που τους αρέσουν οι Stable αλλά το θέλουν το root τους?

• Μπομπέιρος

• Hands On Review - Xiaoyi Action Camera

John Baron - - Hands on - Review

Μήνυμα

Καλησπέρα συμφορουμήτες! Χρειαζόμουν στην δουλειά μια camera για Slow-Motion, Timelapses αλλά και μια κάμερα που θα μπορούσαμε να τη στήνουμε παντού και να τραβάμε διάφορα πλάνα σχετικά εύκολα. Η λυση ήταν να πάρουμε μια Action Camera τύπου Go Pro αλλά για να σώσουμε χρήματα, πρότεινα να παραγγείλουμε την Xiaoyi Sport Camera. Είχα δει αρκετά comparisons, πολλά sample videos, πολλές φωτογραφίες και ήμουν σίγουρος πως θα είναι μια καλή κάμερα. Η αγορά έγινε από το honorbuy.com μαζί με την Original…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Spy767: “Παράθεση από caeser: “Τι εννοείς δεν στο βγάζει το μήνυμα? Δεν σου έρχεται το μήνυμα καθόλου ή πρέπει εσύ να ανοίξεις την εφαρμογή για να δεις το μήνυμα?” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Spy767: “Παιδια εχω το redmi note 2. εβαλα την ρομ 5.9.18 Κατεβασα το facebook και το messenger αλλα το messenger δεν λειτουργει. Δηλαδη οταν μου ερχεται καποιο μηνυμα δεν μου το βγαζει και οταν παταω καποιον στο τσατ δεν μου βγαζει να του μιλησω. Εχει γινει και σε …

• Φοράω από την Παρασκευή την 5.9.10, πραγματικά στις τελευταίες εκδόσεις δεν έχω σχεδόν κανένα παράπονο στο Redmi Note 4G μου. Η υπερθέρμανση είναι σε "λογικά" επίπεδα για τη συσκευή (οκ δεν είναι σαν την Stable V6.5.4.0, αλλά δεν είναι και σαν τις developer της V6), γενικά βλέπω την βελτίωση στην ταχύτητα του κινητού και προσωπικά μου αρέσει στις επιλογές για developers να βάζω όλα τα animation speed σε 0.5x οπότε γενικά το κινητό το "νιώθω" ακόμα πιο γρήγορο απότι ήταν ποτέ. Επίσης στο Clean Up…

• Παράθεση από giannisag: “παρατηρησα οτι πολλες φορες οταν με καλουν χτυπαει χαμηλα απο μονο του χωρις να το χαμηλωσω..........καποιος κατι αναλογο?????????? κατι που πρεπει να πειραξω?????” Πήγαινε ρυθμισεις->Εφαρμογές Συστήματος->Ρυθμίσεις Κλησεω->Ρυθμίσεις Εισερχόμενων (Το έχω στα αγγλικά οπότε τη μετάφραση την εβγαλα από το κεφάλι μου, αλλά θα καταλάβεις) Εκεί μέσα έχει επιλογές για σιγαση πρώτου χτυπου αγνώστων αριθμών, χαμήλωμα έντασης όταν το σηκωβεις κλπ κλπ.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Το ίδιο ισχύει σχεδόν και για την υπερβολή με τους 8+ πυρήνες στην CPU. :lol:” Ναι αλλά δεν είναι τόσο το ίδιο νομίζω... Σταδιακά με την ανάπτυξη της τεχνολογίας πυρήνων, τα χαρακτηριστικά των υπερβολών (10 πυρήνες κλπ) του σήμερα είναι πειράματα για το για το μέλλον! Πχ νομίζω ο coprocessor που έβαλαν στον X20 για να τρέχει bg processes όπως μουσική αναπαραγωγή, είναι ο,τι καλύτερο έχουν κάνει στα socs. Ενώ οι υπερβολές στην ανάλυση, που έχει μόνο νόημα αν θες να χρησιμο…

• 4K. Σε 5,5". 720p έχω στο Note 4G και pixel δε βλέπω. Μόνo ελαχιστα ψιλες γραμμουλες αν κοιτάξω πολύ εντονα. Με 20/20 όραση. Πες όμως οκ, βάλε 1080p σε 5.5". Είναι τα διπλάσια σχεδόν πίξελ οπότε θα χαθούν ακομα και όλες οι ελαχιστες γραμμουλες. Πες άντε να πάνε 2K. Αλλά 4Κ??!! Δε κάθονται καλύτερα να κάνουν καλύτερες οθόνες με καλύτερη φωτεινότητα χρώματα και αντίθεση αντί για χαζομαρες?

• Παράθεση από DownUnder: “ πηγα στις ρυθμισεις εφαρμογων μολις παω στις προεπιλεγμενες μου γραφει η εφαρμογη ρυθμισεις σταματησε να λειτουργει πως το αντιμετωπιζουμε αυτο τωρα;;;” Αυτό το ξανά είδα πριν λίγες μέρες από έναν άλλο φίλο, το μόνο που μπορείς να κανεις, εάν θες να αλλάξει κάτι στις προεπιλεγμένες εφαρμογές απλά να αλλαξεις τη γλώσσα στα αγγλικά να κανείς τις αλλαγές που θες και μετά να ξαναγυρίσεις τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά

• Παράθεση από GR_Macedon: “ευτυχώς που τους ρωτησα αν ισχύει το stoxk και η φίλη μου η Linda μου απάντησε No Dear is presale"" μωρή καρακαϊδόνα τότε γιατί το έχετε στη σελίδα σας σαν stock? Sorry mistake Dear. Την χαιρέτησα "Ελληνικά" και της το έκλεισα. ” ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ Έκλαψα!!! Και εγώ περιμένω το honorbuy να φέρει το prime σε stock σε EU!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από cyberguy: “για το redmi note 2 γνωρίζουμε πότε θα βγει rom? μόλις το αγόρασα και δεν θέλω να αφήσω την default rom” Ούτε Global ακόμα δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι, οπότε υπομονή.. Ο Admin περιμένει να πάρω πρώτα το δικό μου και μετά θα την ετοιμάσει. Γι αυτό όποιος θέλει μου κάνει ένα SEND MONEY στο Paypal Balance για να το πάρω ASAP To Capital Control μου μέσα........ :-(” MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum 1) Έχει Globa…

• GUYS, το παραπάνω κινητό πωλείται όπως είναι: xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…Redmi-Note-4G-Single-Sim/ Εάν ενδιαφέρει κάποιον από εσάς, ή μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον γνωστό σας μεταβιβάστε το! Ευχαριστώ!

• Παράθεση από xrtc: “Ρε παιδιά που πήγαν τα link από το πρώτο post που μπορούσαμε να κατεβάζουμε την rom που μας ενδιαφέρει; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από xrtc: “Παιδιά που μπορώ να βρω τα link για να κατεβάσω την τελευταία rom για την συσκευή μου; Παλιότερα ήταν στο πρώτο post. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όλα στο πρώτο post αυτού του Thread είναι

• About Mi Note Pro...

John Baron - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Guys το λάθος στην μετάφραση δεν επηρεάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς. Το μεσαίο είναι το small! Δε σημαίνει πως επειδή γράφει μεσαίο και ή γραμματοσειρά είναι μεσαία! Το θέμα είναι πως η MIUI μάλλον μεγάλωσε το ελάχιστο μέγεθος της...

• Η καλύτερη ROM μέχρι τώρα για το Redmi Note 4G ήταν ή Stable V6.5.4.0, τώρα με τη Developer 5.8.27 το Antutu πάει περίπου στα ίδια επίπεδα και φαίνεται να μην ζεστενεται ή κολλάει. Για να δούμε πως θα πάει γενικά

• About Mi Note Pro...

John Baron - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από Darudakos: “Ολα αψογα και'δω αυτο με τη γραμματοσειρά με χαλασε και'μενα και μη γελάσετε, αλλα γιατί δεν μπορω να βαλω δικο μου ηχο κλησης και ξυπνητήρι; Που αντιγράφω τα αρχεία;” Για ήχο κλήσης πας στις ρυθμίσεις, ήχο, ringtone, και πατάς το κουμπί Offline. Εκεί σου βγάζει τα δικά του και κάτω κάτω πατάς browse. Εκεί είτε θα πατήσεις το κουμπί της μουσικής είτε αν έχεις κάποιον ES File Explorer. Αντίστοιχα για το ξυπνητήρι πας στο ξυπνητήρι που θες (εκεί που διαλέγεις τι ώρα να χτυ…

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ <br /> <br /> Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε μια να γυρίσεις το κινητό στα Αγγλικά και να το δοκιμάσεις, μην τυχόν είναι θέμα με str…

• Παράθεση από NikosChandolias: “Σε Redmi Note 4g την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;” Θέλω να τη περάσω αλλά έχω κάνει καμιά 10ρια wipe από τότε που βγήκε η MIUI 7...

• Παράθεση από jp7rgv: “για να μην σας μπερδευω και εσας μηπως θα μπορουσε καποιος να μου γραψει τα βηματα που ακολουθω για να φλασαρω την νεα dev rom απο την παλια stable οπου πλεον βρισκομαι? το recovery του κινητου μου ειναι: teamwin recovery project v2.8.0.2 ” Απλά λιτά και απέριττα, 1) κατέβασε την rom που θες, 2) πέρνα την στο εσωτερικό χώρο του κινητού, 3) αποθήκευσε στο PC ό,τι θες από το κινητό να μην το χάσεις 4) μπες στο recovery 5α) ψάξε για επιλογή clean to install new rom / factory r…

• Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ <br /> <br /> Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε μια να γυρίσεις το κινητό στα Αγγλικά και να το δοκιμάσεις, μην τυχόν είναι θέμα με string της μετάφρασης