Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 295.
-
Παράθεση από Mikrokabouro: “εβαλα την 5.8.20 στο Redmi 2 2gb (με wipe reset). μου φαινεται γινεται καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αν κ εκανα πρωτη φορα καλιμπραρισμα. η cpu γεμιζει λιγοτερο απο πριν. με την 5.7.31 μου εφτανε 85% σχετικα γρηγορα ενω τωρα περιπου 55% αν ανοιξω τις ιδιες εφαρμογες. θερμαινεται λιγοτερο επισης. αυτα παρατηρησα σε 2 μερες χρησης. (δεν υπαρχει το "επιλογη για προγραμματιστες" στις ρυθμισεις. ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι?)” Απλά πήγαινε στις πληροφορίες συσκευής …
-
Παράθεση από gkalen: “Που είναι οι ρυθμίσεις κλήσεων , μηνυμάτων , επαφών κ.λ.π. στη miui 7 , μου φαίνεται οτι εξαφανίστηκαν .... Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω ξανά πάει στην Stable V6 αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν στην πρώτη σελίδα από τις Ρυθμίσεις κάτω κάτω και νομίζω γράφει MIUI Apps και Installed Apps. Πάτα στο MIUI Apps εκεί και θα σου δείξει Mi Cloud, Τηλέφωνο Μηνύματα, Κάμερα κλπ κλπ. Αν δεν λέει MIUI Apps, όπως και να'χει θα είναι η επιλογή ΠΑΝΩ από την επιλο…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από John Baron: “Κατατοπιστικότατος θαρρώ... Καλό το ότι δεν κολλάει ποτέ λόγω throttling! Τώρα για τη μπαταρία εγώ μπορεί να έχω θέμα, βέβαια χειμώνα κουβαλάω μόνιμα τσάντα, οπότε μπορώ να έχω και ένα battery pack αν δεν μου αρκεί για μια ημέρα... Όπως και να'χει σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!” Υπάρχει εύκολη λύση για τη τσάντα σου! Λέγεται power bank, κοστίζει γύρω στα 30-40€ και σε βγάζει ασυζητητί περισσότερο απο 1-2 μέρες, μπορεί και περισσότερο (μιλάω για ΠΛΗΡΕ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από John Baron: “Απλά έχω το Redmi Note 4G και το άτιμο ενώ είναι μια χαρούλα κινητάκι αν ψάξεις λίγο στο νετ, λίγο messenger, και ζεστένεται. Και είχε τύχει καλοκαίρι να προσπαθήσω να κάνω Skype με 4G ενώ ήμουν έξω και ζεμάτισε τόσο πολύ ούτε σε μισό λεπτό που κόλλησε όλο το κινητό από το Throttling. Γενικά δεν έχω θέμα να ζεσταθεί όταν το ζορίζεις, αλλά όχι να θεωρείται ζόρισμα το Browsing στο Internet και να τσατάρεις ή να μιλάς με Skype Το Pro ζεστένεται σε αντ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από John Baron: “Ρε παιδιά έχω φάει σκάλωμα... Στο honorbuy πια έχει 40€ διαφορά το απλό 64ρι Mi Note με το Mi Note Pro. Αλλά παντού λένε πάρε το απλό πάρε το απλό γιατί το Pro ζεσταίνεται πολύ πιο εύκολα και γιατί τρώει πολύ πιο γρήγορα τη μπαταρία. Εσείς που το έχετε ήδη 2 μήνες τώρα το κινητό τι έχετε να πείτε?” Το κινητό (pro) "γαμεί και δέρνει", και όταν έχεις να κάνεις με "σεξ και βία" η θερμοκρασία πάντα ανεβαίνει! Στην ουσία τώρα... Το κινητό όντως ανεβάζει…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΡε παιδιά έχω φάει σκάλωμα... Στο honorbuy πια έχει 40€ διαφορά το απλό 64ρι Mi Note με το Mi Note Pro. Αλλά παντού λένε πάρε το απλό πάρε το απλό γιατί το Pro ζεσταίνεται πολύ πιο εύκολα και γιατί τρώει πολύ πιο γρήγορα τη μπαταρία. Εσείς που το έχετε ήδη 2 μήνες τώρα το κινητό τι έχετε να πείτε?
-
Παράθεση από elias_kall: “Από χθες πέρασα την 5.8.20 σε Redmi Note 4G. Μετά από 24 ώρες χρήσης με τη συγκεκριμένη ρομ, έχω να πω τα εξής: Πολύ πιο γρήγορη από την V6 αλλά η μπαταρία πέφτει απίστευτα γρήγορα. Μετά από πλήρη φόρτιση, μέσα σε 19 ώρες η μπαταρία έπεσε στο 9% με ελάχιστη χρήση, λίγο ίντερνετ μόνο και όχι συνέχεια τα δεδομένα ανοιχτά.. Και κάτι άλλο.. Όταν ξεκλειδώνω την οθόνη, ανάβουν τα κουμπιά, αλλά όχι η οθόνη. Όταν πατάω την οθόνη όμως ανάβει... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό..” Εγ…
-
Παράθεση από manwlis77: “Κάτι έλεγαν για ένα app που θα φτιαχναμε θέματα , musa, muse κάπως έτσι Δεν το είδα καπου Ξέρει κανείς τίποτα ;” Νομίζω δεν έχει βγει ακόμη. Θα το τσεκάρω καλύτερα
-
Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stathis: “Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει.” To new_recovery.zip δημιουργεί στην εσωτερική SD της συσκευής ένα φάκελο TWRP. Σε αυτό το φάκελο υπάρχουν άλλοι δύο φάκελοι ένα aromafm και ένα theme. μέσα στο theme υπάρχει το ui.zip που είναι το αγγλικό θέμα για το TWRP. Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να μεταφέρετε αυτούσιο όλο τ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από mass22: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Συγνωμη που το ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που να το γραψω. Απο που απο εξωτερικο μπορω να παρω mi note pro? Πουλαει κανεις Ελλάδα? Μπορω να αγορασω με πιστωτικη απεξω? Συγνώμη για το offtopic!” LINK: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Τσέκαρε εδώ, προτείνω το Honorbuy.com. EU Warehouse έρχεται σε 2-3 μέρες το πολύ, χωρίς τελωνεία κλπ. Και απότι έχω δει είναι και το πιο φτηνό! Με πιστωτική/pay…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Πειραζει αν ειναι καρτα ταμιευτηριου και οχι πιστωτικη? Γνωριζεις φιλε?” Αν εννοείς χρεωστική, νομίζω πως αυτές είναι και οι κάρτες που δουλεύουν σωστά. Ψάξε όμως λίγο στο νετ, μη σου λέω χαζομάρες.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Που το βλέπω αυτο το mishopar? Αναψα τωρα το θελω τοσο καιρο και ειχα την ιδεα οτι δεν μπορω να το παρω. Τωρα ειμαι δουλεια το βραδυ θα το παραγγειλω...!” Όταν βάλεις στο Shopping Cart το κινητό και ό,τι άλλο θες, και μπεις να δεις το Shopping Cart, πάνω από το κουμπί του Checkout, δίπλα από το Total €, σου λέει "Vouchers" εκεί στο κουτάκι γράψε mishopar! Απλά πρόσεχε το total σου να είναι κάτω από 500€ και μέσα στον μήνα να μην έχεις αγοράσει κάτι άλλο από έξω, για…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Buy Xiaomi Mi Note Pro 4GB RAM 64GB ROM Dual 4G SIM Dual Standby | Mi Note Pro Price Καλα ειμαι εδω? Στα 460 το βλεπω.” PS: Βάλε "mishopar" ως Voucher στο τέλος και γλύτωσε 9€
-
Παράθεση από taxbak: “Όχι , απλά ή απορία μου είναι από την 5.8.60 dev θα πάω στην 5.8.20 ? έτσι αριθμούν στη MIUI?” Το 5.8.6, σημαίνει 2015. Αύγουστος. 06. Το 5.8.20, σημαίνει 2015. Αύγουστος 20. Απλά για να έχεις μια ιδέα πως αριθμούνται οι Developer εκδόσεις!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Buy Xiaomi Mi Note Pro 4GB RAM 64GB ROM Dual 4G SIM Dual Standby | Mi Note Pro Price Καλα ειμαι εδω? Στα 460 το βλεπω.” Yeap!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “2-3 μερες μονο? Χωρις τελωνειο? Τελεια. Σε ευχαριστώ.” Ναι, όταν αγόρασα δυο Redmi 2 τα πήρα Κυριακή, Τρίτη μεσημέρι ήταν σπίτι Βέβαια το Shipping πχ για το Mi Note Pro είναι 35€, αλλά τη συσκευή την έχουν μόνο 460€, ενώ στο xiaomiforsale.com την έχουν 499€ και το Shipping τους είναι 14€. Και αν πας μετά σε μαγαζιά που δεν το έχουν σε EU Warehouse αλλά μπορεί να το έχουν λίγο φτηνότερα έχεις να επιλέξεις ή γρήγορο Shipping και να πληρώσεις τελωνείο, ή να περιμένεις …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Συγνωμη που το ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που να το γραψω. Απο που απο εξωτερικο μπορω να παρω mi note pro? Πουλαει κανεις Ελλάδα? Μπορω να αγορασω με πιστωτικη απεξω? Συγνώμη για το offtopic!” LINK: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Τσέκαρε εδώ, προτείνω το Honorbuy.com. EU Warehouse έρχεται σε 2-3 μέρες το πολύ, χωρίς τελωνεία κλπ. Και απότι έχω δει είναι και το πιο φτηνό! Με πιστωτική/paypal μπορείς πια να αγοράσεις έως 500€ ανά μήνα.
-
Παράθεση από stavrman: “Καλησπέρα σε όλους βγήκε πριν λίγο η MIUI 7 Global Beta ROM 5.8.22 και απο οτι διαβασα τα updates θα είναι κάθε 2 βδομάδες (Δευτέρα) πότε θα την έχουμε από την ελληνική κοινότητα; με το lollipop τι γίνεται; είμαι με mi3 gtv5.8.20 και kitkat ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κανετε” Μόλις πέρασα την MIUI 7 Global Beta ROM 5.8.22 σε Redmi Note 4G. Ακόμα Kitkat είναι. Τζάμπα η αναμονή 4 ωρών για Download από Κίνα
-
Παράθεση από filthydwarf: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από filthydwarf: “δεν βρίσκω στα themes πως αλλάζεις μόνο ένα μέρος του όπως πχ το lock screen , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν το βρω?” Στα Θέματα (Themes) πάτησε στο πράσινο κυκλάκι με το τρίγωνο.” δεν το βρίσκω. pAmfGFx.png” Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, και μετά με το που την ανοίξεις, θα σου δείξει τα κυκλάκια τα παλιά για λίγα δευτερόλεπτα. Προσπάθησε να προλάβεις να το πατήσεις εκεί