Που το βλέπω αυτο το mishopar? Αναψα τωρα το θελω τοσο καιρο και ειχα την ιδεα οτι δεν μπορω να το παρω. Τωρα ειμαι δουλεια το βραδυ θα το παραγγειλω...!
About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
Που το βλέπω αυτο το mishopar? Αναψα τωρα το θελω τοσο καιρο και ειχα την ιδεα οτι δεν μπορω να το παρω. Τωρα ειμαι δουλεια το βραδυ θα το παραγγειλω...!
Όταν βάλεις στο Shopping Cart το κινητό και ό,τι άλλο θες, και μπεις να δεις το Shopping Cart, πάνω από το κουμπί του Checkout, δίπλα από το Total €, σου λέει "Vouchers" εκεί στο κουτάκι γράψε mishopar!Απλά πρόσεχε το total σου να είναι κάτω από 500€ και μέσα στον μήνα να μην έχεις αγοράσει κάτι άλλο από έξω, γιατί δεν είναι 500€ ανά αγορά, αλλά ανά μήνα!
-
Ok τελεια. Το βραδυ θα επιχειρισω αγορα και θα ενημερώσω. Ολα κομπλε.
-
Πειραζει αν ειναι καρτα ταμιευτηριου και οχι πιστωτικη? Γνωριζεις φιλε?
-
Πειραζει αν ειναι καρτα ταμιευτηριου και οχι πιστωτικη? Γνωριζεις φιλε?
Αν εννοείς χρεωστική, νομίζω πως αυτές είναι και οι κάρτες που δουλεύουν σωστά. Ψάξε όμως λίγο στο νετ, μη σου λέω χαζομάρες. -
Οχι ειναι η καρτα αναληψης απο λογαριασμο ταμιευτηριου. Με αυτην πχ αγοραζω αεροπορικά ωρικα εισιτήρια και ονλινε αγορες εντος Ελλάδας. Για εξωτερικό θα ειναι η πρωτη φορα.
-
Ο/H John Baron έγραψε:
Συγνωμη που το ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που να το γραψω.
Απο που απο εξωτερικο μπορω να παρω mi note pro? Πουλαει κανεις Ελλάδα?
Μπορω να αγορασω με πιστωτικη απεξω?
Συγνώμη για το offtopic!
LINK: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Τσέκαρε εδώ, προτείνω το Honorbuy.com. EU Warehouse έρχεται σε 2-3 μέρες το πολύ, χωρίς τελωνεία κλπ. Και απότι έχω δει είναι και το πιο φτηνό! Με πιστωτική/paypal μπορείς πια να αγοράσεις έως 500€ ανά μήνα.
Έχουμε capital control. Δεν γίνεται καμία συναλλαγή από το εξωτερικό ούτε PayPal ούτε πιστωτική . προσπάθησα από vickmall, minideal.. Και δεν γίνεται
Αν γίνει από honorbuy πεστο μας γιατί ψάχνομαι για αγορά xiaomi mi note pro.. (αν δεν γίνει δουλειά θα πάω σε Samsung s6)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mass22 ().
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
Συγνώμη για το offtopic!
Τσέκαρε εδώ, προτείνω το Honorbuy.com. EU Warehouse έρχεται σε 2-3 μέρες το πολύ, χωρίς τελωνεία κλπ. Και απότι έχω δει είναι και το πιο φτηνό! Με πιστωτική/paypal μπορείς πια να αγοράσεις έως 500€ ανά μήνα.
Έχουμε capital control. Δεν γίνεται καμία συναλλαγή από το εξωτερικό ούτε PayPal ούτε πιστωτική.
Νέες ελαφρύνσεις για τα capital controls: Τι αλλάζει για δάνεια και φοιτητές του εξωτερικού
Τσέκαρε!
Και συγκεκριμένα από το ΦΕΚ:
«Κατά παρέκκλιση των προβλεπομένων στην παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου, επιτρέπεται η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από τα εποπτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων αυτών, έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων (500) ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των ανωτέρω ιδρυμάτων πληρωμών, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέμει, ανά ίδρυμα πληρωμών, με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών» -
Ο/H John Baron έγραψε:
οΟ/H mass22 έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
Συγνώμη για το offtopic!
Έχουμε capital control. Δεν γίνεται καμία συναλλαγή από το εξωτερικό ούτε PayPal ούτε πιστωτική.
Νέες ελαφρύνσεις για τα capital controls: Τι αλλάζει για δάνεια και φοιτητές του εξωτερικού
Τσέκαρε!
Και συγκεκριμένα από το ΦΕΚ:
«Κατά παρέκκλιση των προβλεπομένων στην παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου, επιτρέπεται η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από τα εποπτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων αυτών, έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων (500) ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των ανωτέρω ιδρυμάτων πληρωμών, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέμει, ανά ίδρυμα πληρωμών, με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών» -
Έχει δει κανένας στη συσκευή του 4G+ ;;
-
Cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Παντως το βραδυ θα προσπαθήσω αγορα. Αν δεν γινει, αυριο θα βαλω λεφτα σε πιστωτική και θα ξανα προσπαθησω. Ευχαριστω για ολες τις πληροφορίες.
Αν καποιος ειναι ηδη κατοχος mi note pro να μας πει συνοπτικα την γνωμη του.
Υ. Γ ειμαι με mi4
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα