Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 153.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Call of duty, medal of honor, soldiers of fortune, no one lives forever, max payne, red function, half live, return to castle wolfenstein,halo, Καλημέρα!!! ” Εγω θα προτιμούσα κλασσικά Diablo2exp κι ας πέθαινα στην καρεκλα Καλημέρα στην παρέα
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Eglobal Central - Την Διεύθυνσή της (URL): DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi5s 4/32 και mi5s plus 4/64 - Την ημερομηνία αγοράς: 15/04/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10εργάσιμες μέρες απο την ημερα αποστολης - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστ…
-
Magic WormHole
Μήνυμα@linuxilakis Βασίλη, τέτοια να ναι τα πρόστιμα και τα φορτώνομαι καθε μερα... Και μιας κ το θέμα ηταν ο ακατανομαστος απο κει θε, τον μελετούσα να βάλω παραγγελιά κ γω αλλά με εσωσε η παραγγελιά στον eglobalcentral, δε σηκωνε αλλο η τσέπη... Βέβαια με τον κολλητό λεγαμε να ρίξουμε, παρα αυτά αλλά πρώτα μου είπε κανε μια ρωτηξη πεϊπαλ, τι φουμαρει ο εμπορας κ αν απαντήσουν θετικά ριχτην... Αλλά ακομη το πεϊπαλ δεν απαντησε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κι απο μένα, καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν κ καλή ξεκούραση σε όσους έχουν ρεπό..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την πρόσκληση, στην τρουπα, έχω χάσει αρκετά επεισόδια αλλά προσπαθώ να ακολουθώ κ να διαβάζω όσα προλαβαίνω.. Απο τα τεκταινόμενα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΙσα που πρόλαβα, να τα διαβάσω κ να ριξω την καληνύχτα μου στην Παρέα.. Δεν σας προλαβαίνω... Πολύ γέλιο ρε παιδιά..
-
Τελικά ρε παιδιά βάλτε μία στατιστική πόσοι παρέλαβαν κ πόσοι δεν παρελαβαν τηλέφωνο απο eglobalcentral απο δω μέσα κ αν πλήρωσαν τελωνείο κ αν πηραν το πακετάκι που θελαν σωστά τυλιγμενο κ προσεγμένο. Η υποστήριξη είναι θεμα λαχείο αμα σου πέσει το τζακποτ γκαντεμιας. Για να ξέρουμε δηλαδή, να μην επηρεαζουμε με γνωμες, αρνητικά κ βιαστικά αυτο έχει σημασία. Μια παρένθεση @Red21 στα μηνύματά μας εγραψα eglobalcentral με τον κωδικό αποστολής που μου είχες δώσει κ εντός 24ωρου μου απαντησαν πισω …
-
Παράθεση από Xiaomired: “Εμενα παντως απο e-global center εφυγε Δευτερα απο Αγγλια και την επομενη Δευτερα ηταν στα χερια μου. Καθυστερησανε μονο να το στειλουνε κατι μερες. Πληρωσα και μετα απο λιγες μερες ασχοληθηκανε μαζι μου. Επεσα και μεσα στις γιορτες που εχουνε αρκετες αργιες αυτοι. Αφου το στειλανε και πηρα το mail με το tracking number σε 1 βδομαδα ηταν στα χερια μου. ” μπορείς να γράψεις ανάλυση πότε έκανες παραγγελία, πότε σου απαντησαν ότι έχει στοκ, και πότε το έστειλαν δίνοντας σου…
-
Παράθεση από demakhs: “Τελικά στο eglobalcentral.eu (βλέπω υπάρχει και .es) μπορούμε να παραγγείλουμε ή όχι? Το redmi note 4 64GB το χει 189€, ένα.....50ρικο φθηνότερα (μη βαρατε μερικοί.. ) από το φθηνότερο μαγαζι στο σκρουτζ, το ριξα στο καλάθι, με πέταξε στο paypal να πληρωσω αυτό το ποσό ακριβώς, αλλά δεν θέλω να προχωρήσω εγώ στην παραγγελία. Φαντάζομαι όμως ότι γίνεται να προχωρήσεις στην παραγγελία, τι λέτε? ” Εχει και fr, ru, it, es αλλα νομιζω ότι μονο εθνικα εξυπηρετούν. Δοκιμασε κ πες…
-
Σε Nikel περασα κανονικά το update χθες βράδυ ολα οκ για την ώρα μονο σε όλες τις ρoμ ακόμη κ stable υπάρχει το σφάλμα στην αναζήτηση οταν πατάς ειτε σπρώχνεις στο κεντρικό μενού προς τα πανω ειτε πατας αναζήτηση απο την επανω μπάρα συντομευσεων.