Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos01: “Ποιο recovery χρησιμοποιήτε;” Official Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie_GR: “Μόλις κατέβασα την global Stable 10.2.1.0 που έδωσε night mode + slow motion video” Η gcam δουλεύει; MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “Πολυ περίεργο. Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά και πότε δεν είδα κάτι τέτοιο σε διαφορετικές μάλιστα roms. Τώρα με την dev xtrv είμαι εδώ και καιρό με θέμα pixel χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε ποια rom είσαι; Επίσης σημειώσεις κάποιο από τα θέματα που στο κάνει αυτό;” Δώσε link από θέμα pixel! Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω αυτό Xiaomi Mi Mix 2S 9H MOFI Surface Hardness 2.5D Edge Full Screen Προστατευτικό Τζαμάκι Tempered GlassΠαράθεση από gvoi: “Να ρωτήσω κάτι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό?? Κανένα τζαμι της προκοπής να κάθεται βρήκατε?? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαιδιά συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι δουλεύει μόνο σε dev rom και όχι σε stable. Σε stable δουλεύει αυτή αν θυμάμαι καλά. MGC_6.1.009_MI8_V1a.apkΠαράθεση από some1: “Παράθεση από gchatoutsidis: “Google Camera Port: BSG apks Από εδώ κατέβασε το πρώτο και θα δεις αν έχει διαφορά και αν αξίζει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τρελαίνεται στο κολλημα αυτο που πες να κατεβασω.” Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από some1: “τρελαίνεται στο κολλημα αυτο που πες να κατεβασω. ”…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από some1: “Παράθεση από gchatoutsidis: “Αυτό λύνεται με την gcam!Παράθεση από some1: “τη μπροστινή καμερα δε μπορώ να τη συνηθίσω βεβαια ουτε να καταλάβω γιατι βαλανε μονο 5 ελεινα megapixel αλλα αυτο δε λύνεται σιγουρα με επαναφορα εργ ρυθμίσεων. χαχαχαχα ” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπηκα σε μια σελιδα που βρηκα για να κατεβασω το gcam αλλά είχε τοσο πολλα λινκ που χάθηκα υπαρχει το ακριβές λινκ; δηλαδη το gcam σου φερνει την κάμερα στο πανω μερος;;; :th…
-
RE:
ΜήνυμαΑυτό λύνεται με την gcam!Παράθεση από some1: “τη μπροστινή καμερα δε μπορώ να τη συνηθίσω βεβαια ουτε να καταλάβω γιατι βαλανε μονο 5 ελεινα megapixel αλλα αυτο δε λύνεται σιγουρα με επαναφορα εργ ρυθμίσεων. χαχαχαχα” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι. Μάλλον αυτό είναι. Εγώ είχα μεγάλη κατανάλωση από αυτά και τα κλείνω πάντα σε όποια συσκευή κι αν πάρω. Είναι η αυτόματη σύνδεση WiFi και Bluetooth όταν βρουν γνωστά δίκτυα συνδέονται ακόμη κι αν έχει κλείσει εσύ WiFi και Bluetooth. Κάνει συνέχεια σάρωση. Κλειστα, φόρτισε στο 100% και δες πως θα πάει και ενημέρωσε μας.Παράθεση από sokgiorgos: “Όχι ανοιχτά είναι να τα κλείσω ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΘα σου πρότεινα να κάνεις ένα φορμάτ και μετά περάσεις μόνο τις αναγκαίες σου εφαρμογές και να δεις αν έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είναι λογικό αυτό. Εκτός αν η μπαταρία έχει θέμα. Άλλο εδώ δείχνει ότι κάτι σου τρώει τη μπαταρία που σχετίζεται με το σύστημα.Παράθεση από sokgiorgos: “Καλημερα. Εγω παλι δεν εχω βρει ακρη πως να βελτιωσω την μπαταρια. Εξακολουθει να ειναι πρωτο στη χρηση μπαταριας Συστημα Android και να μου τρωει την μπαταρια. Εβαλα και την τελευταια stable 10.0.4 ειδα μια …
-
RE:
ΜήνυμαΤοποθεσία, σάρωση, σάρωση WiFi. Κλειστό και θα είσαι ok. Είχα το ίδιο θέμα αλλά είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή.Παράθεση από some1: “το βραδυ άνοιξε παλι μονο του το wifi και επεσε σε 7-8 ωρες 6-7% η μπαταρία. επίσης δε ξερω γιατι δεν ειχα σημα στο κινητό στη μια καρτα το εβαλα λειτουργία πτήσης το εβγαλα και έδειξε φουλ, οτι ναναι.” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk