Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.
-
Eγω μπαντως ενω ειχα θεματα με την μπαταρια και προς το τελος της μερας ηθελα φορτιση απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις το supersu και πηγα ρυθμισεις->δικαιωματα->αυτοματη εναρξη και τα εβγαλα ολα εκτος.Απο εκεινη την στιμη προχθες το βραδυ το κινητο ειναι με ανοιχτο wi-fi συνεχεια,φωτεινοτητα στο 1/4 και χρηση τηλεφωνου και ιντερνετ και κραταει ανετα 2 μερες.Καθε δευτερο βραδυ φορτιση.
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από alani-jm: “Καλησπερα,ακουω 2μερες και απο χρηστες του κινητου.Εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Καθε βραδυ θελω φορτιση.Εδω σημερα κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και απο 89% με ανοιχτο wi-fi μια κληση που δεν απαντηθηκε και ενα ξυπνητιρι επεσε στο 82%.Ειμαι με την 6.6.30 ” Έχεις δει ποιες εφαρμογές είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση; λογικά θα έχεις root εφόσον η dev είναι prerooted και θα έχεις το θέμα με το shell. ” Οχι δεν εχω δει και ουτε ξερω πως Υπαρχει καπ…
-
Παράθεση από alani-jm: “Παράθεση από lallasgr: “Δοκίμασε την εντολή reboot fastboot και αν δεν δουλέψει και αυτή βάλε το κινητό χειροκίνητα σε fastboot κρατώντας το Volume- και Power Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και αφου το βαλω σε fastboot χειροκινητα τι διαδικασια ακολουθω? ” Οκ λιγο ψαξιμο ηθελε.Μπηκα χειροκινητα σε recovery και ακολουθησα τις οδηγιες απο το pro και αυτη την στιγμη κανει install την rom
-
Μπαινω στον σερβερ αλλα εκτος απο την GTV6.6.23 δεν βλεπω καπου την 6.6.30.Παιζει κατι?Επισης να πω οτι προσπαθω να την δω απο το κινητο και οχι απο υπολογιστή .
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα @lesiotis13 και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Για πες τι βήματα έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Ίσως έχεις ξεχάσει κάτι όπως τα παιδιά παραπάνω και γιαυτό δεν ξεκλειδώνει! Διάβασε και τα 3-4 ποστ πιο πάνω από το δικό σου αν έχεις κάνει κάτι παρόμοιο! ” Μαλλον έχει πάθει το δικό μου.Και εγώ τα ίδια είχα.Πρεπει να βάλει την china official μετά να ξεκλειδώσει,να βάλει την developer και μετά να βάλει την ελληνική.Σωστα?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
alani-jm - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alani-jm: “Κοιταξε,σε ευχαριστω πολύ.Δεν είμαι τοσο βλακας οσο φαινομαι στον γραπτο λογο αλλα δεν εχω συναντησει τετοιο αρχειο.Νομιζα ότι απλα το ξεζιπαρω στον C ” Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πραγματικά τι να είναι αυτό που σας κάνει να τραβάτε από τον αέρα υγρασία και να παρεξηγείτε το παραμικρό. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε, και θα φάμε και ξύλο στο τέλος... ” Δεν είπε κανείς ότι παρεξήγηση κάτι.Απλα ενοιωσα άσχημα που ζαλισα τόσες φορές 2μελοι με το να προσπαθώ .Φυ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Το δεύτερο αρχέιο που σου έβγαλε επέλεξε να ξανανοίξει με το winrar και κάντο πάλι extract! Και μετά θα έχεις τον φάκελο που χρειάζεσαι! ” Κοιταξε,σε ευχαριστω πολύ.Δεν είμαι τοσο βλακας οσο φαινομαι στον γραπτο λογο αλλα δεν εχω συναντησει τετοιο αρχειο.Νομιζα ότι απλα το ξεζιπαρω στον C
-
ΜήνυμαΤο ένα είναι το error και στο άλλο το αρχειο που κατεβασα(ρομ) κατω κατω ζιπαρισμενο.Οταν το αποσυμπιεσα δεν μου το εβγαλε σε φακελο
-
ΜήνυμαΣτο MiFlash όταν παταω flash μου βγαζει η συνταξη του ονοματος του αρχειου , η της ετικέτας η του τομου είναι εσφαλμενη
-
ΜήνυμαΗ ληψη του στοιχειου MiPhone.... δεν είναι ασφαλης και αποκλειστηκε από το φιλτρο SmartScreen. What???Από το ένα εμποδιο στο άλλο??
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΛοιπον όταν εγραψα την απαντηση μετα κοιταξα το νημα στις υπογραφες,εκανα disable security boot και δοκιμασα την προσωρινη μεθοδο.Τιποτα κατω δεξια,απελπιστικα.Μην απελπίζεστε,η μονιμη μέθοδος λειτουργει σε windows 10pro