Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Παιδια το android file host εχει τρελα κολληματα τις τελευταιες μερες προσπαθω διαρκως (χρησιμοποιωντας download manager) και παλι τιποτα .

• Παράθεση από gkalen: “@Dim_L Το λάθος στην εγκατάσταση της αρομα στο βγάζει λογω του twrp που χρησιμοποίησες , καλύτερα βάλε το twrp 3.1.. ” Με σωσες !!! Την περασα μολις τωρα ! Παράθεση από gkalen: “Μπορείς να βάλεις xtrv ή αρομα κάθε βδομάδα και να φλασαρεις οποία θες χωρίς πρόβλημα , αρκεί να είναι ίδια Ρομ , developer ή stable.. ” Super !!! Παράθεση από gkalen: “Δεν προτείνεται να επαναφέρουμε backup εφαρμογών απο miui 8.5 σε miui9 με κανέναν τρόπο , πιο πολύ προβλήματα θα σου δημιουργήσουν …

• εκανα factory reset αλλά μου εμφανίζει ένα λάθος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52017/ Ετσι αναγκαστηκα να περασω την xtrv χωρις αρωμα . 2 ερωτηματα τωρα που εχω ειναι τα εξης : Α. Θα μπορω τωρα που εχω εγκαταστησει την xtrv να ξαναφλασαρω την xtrv_aroma ; B. Το mibackup που ειχα παρει απο την stable 8.5.3 το έκανα restore στην xtrv αλλα δυστυχως δεν μου επαναφερει καποιες εφαρμογες κ σε καποιες αλλες που επανηλθαν δυστυχως εγκατασταθηκαν χωρις τα δεδομενα τους . Υπαρχει τροπος λοιπο…

• Παιδια προσπαθω απο 8.5.3 stable να εγκαταστησω την τελευταια xtrv_arΩma rom και διαρκως μπρικαρει το κινητο . Καποια βοηθεια ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .

• Miui hellas apk [SOLVED]

Dim_L - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Ειναι ευκολο να δωσει καποιος λινκ για κατεβασμα γτ δεν μπορω να το κατεβασω ! Ευχαριστω εκ των προτερων ! ☺

• Nova go

Dim_L - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Υπαρχει τροπος το root να "κρυβεται" απο εφαρμογες nova go , ote tv ?

• Sms με 160 χαρακτηρες

Dim_L - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Ειχα και εγω αυτη την απορια αλλα καποιος συμφορουμιτης μου ειπε πως θα ενσωματωθει αυτη η δυνατοτητα στην επομενη (σταθερη) εκδοση ! Εως τοτε εγω χρησιμοποιω ως εφαρμογη πληκτρολογιου που σε βοηθα να στελνεις 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα την εξης : Multiling O Keyboard + emoji

• brick redmi 3 bootloop

Dim_L - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Περασα το lazyflasher κ εδω κ δεκα λεπτα δειχνει το MI logo και διαρκως φορτωνει ! Σουπερ ανοιξε !!!! Επειδη ομως ειχα επιλεξει το flash all μου εσβησε ολα τα δεδομενα Ειχα κρατησει backup me to TWRP μπορω να το επαναφερω ? Χιλια ευχαριστω παντως !

• brick redmi 3 bootloop

Μήνυμα

Σε υπερευχαριστω , επειτα το περναω στην καρτα sd ?

• brick redmi 3 bootloop

Μήνυμα

Μπορεις να μου δωσεις λινκ ?

• brick redmi 3 bootloop

Μήνυμα

Θα εχω απωλεια δεδομενων ?

• brick redmi 3 bootloop

Μήνυμα

Ξεκλειδωτος ειναι ακομα Ευχαριστω για την αμεση απαντηση !

• brick redmi 3 bootloop

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια γραφω σε αυτο το νημα μιας κ προκειται για παρομοια περιπτωση . Εχω το redmi 3 με εκδοση 8.2.1.0 official με ξεκλειδωτο bootloader . Προσπαθησα σημερα να βαλω μεσω TWRP 3.1.1.0 το SupeSU 2.82 . Την recovery TWRP δεν την εχω εγκατεστημενη την ετρεξα απο το τερματικο (χρησιμοποιω kubuntu 14.04) αφου εγκατεστησα το flashable zip SuperSU επειτα απο την επανεκκινηση το κινητο κολλησε στο boot logo και στην συνεχεια εκανε διαρκως reboot δειχνοντας ξανα Mi logo και ξανα restart k resta…