Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
καλησπέρα σε όλους Εγώ στο δικό μου έχω ενα θέμα με το wifi. Δεν συνδέεται με αποθηκευμένα ρουτερ είτε μου ζητάει πάλι κωδικούς στα αποθηκευμένα. Κανείς άλλος να το εχει αντιμετωπίσει?? (Ελληνική ROM stable 8.0.1.0)
-
Σας ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα. PS Σε 2 μέρες έγινε το ξεκλειδωμα μετα το αίτημα στη xiaomi.
-
βασικά δεν εβρισκα μεσα στο κινητο (μεσω twrp) τη rom ώστε να προσωρησω στην εγκατασταση της Μεσω otg έκανα την εγκατασταση zip (απο twrp). οπότε είμαι κομπλε και έπαιξε η Ελληνική. Να ρωτήσω, μόνο κατι τελευταία για επιβεβαίωση 1. Έχω βάλει την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 Θεωρώ ότι δεν παίρνει update γιατί είναι η Ελληνική. Σωστά?? 2. Για να μπω στο twrp, παταω power & volume + ??? 3. Το κινητό ειναι ξεκλειδωτο. Το αφήνω έτσι για επόμενη rom ή το κλειδώνω?? Υπάρχει κάποιος φοβο…
-
καλησπέρα σας. Ξεκλειδωσα, εγκατέστησα twrp, κλασσικος ξεχασιαρεις, μετεφερα τη rom αφού τη μετονομασα σε update.zip, πάω στο twrp ώστε να προχωρησω στην εγκατασταση της rom (ελληνική) και δεν μπορώ να τη βρω Που ακριβως να έχει μεταφερθει, από το folder του adb ??
-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον geoanto555 Κατάφερε να μου περάσει την κινεζοαγγλική!!! Κλείδωσε το τηλέφωνο τωρα και έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα ώστε μετά να εγκαταστήσω το twrp για να βάλω την Ελληνική Rom
-
Παράθεση από Dimikap: “Παράθεση από geoanto555: “Εχεις teamviewer ? Δώστο μου ” εχεις pm ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19323/
-
Παράθεση από geoanto555: “Εχεις teamviewer ? Δώστο μου ” εχεις pm
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dimikap: “τι μπορεί να φταίει για το λάθος στο πρώτο flashαρισμα ???? ” Τσέκαρε ξανα bootloader να μην κλείδωσε.. Αν ναι μην βάλεις την global developer..κατέβασε μία άλλη. ” Τσἐκαρα bootloader και είναι ξεκλείδωτος. Νέα προσπάθεια, πάλι το ίδιο λάθος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19319/
-
Φτου μου !!! Γράφω από τη δουλειά και στο σπίτι κάνω εργασίες, οπότε το βράδυ Πάντως ο φάκελος δεν περιέχει ελληνικούς χαρακτηρές και είναι στο c:. Θυμάμαι ότι έγραψε Unexpected error 001χχ (κάτι τέτοιο) To πρώτο που θα κάνω, είναι ένα restart στο λαπτοπ (δεν είχα κάνει μετά την εγκατάσταση του miflash) Εαν εξακολουθήσει, θα στείλω foto Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση !!!!
-
Ακολουθώντας τις οδηγίες, προσπαθώ να βάλω τούτη εδώ "Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download" Δυστυχώς με το που πατάω flash μου βγάζει : Unexpected error Θέλω μετά να βάλω Ελληνική Rom καμία ιδέα, τι μπορεί να φταίει για το λάθος στο πρώτο flashαρισμα ????
-
Παράθεση από demakhs: “Unofficial είναι. Ελεγξες από δω:ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK ότι είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader?? Ξεκινα από εδω: Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ... Κ προχωρα εδω: Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) ” Ναι το έλεγξα. Είναι unlock (true) Αυτό ακριβως ήθελα !!!! Μια σειρά !!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την αμεσότητα
-
Αχχχχχχχ καλησπέρα παιδιά Κατοχος από σήμερα Redmi Note 3 pro MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 (LHOCNDG) ἐκανα το τεστ με adb και είναι unlock ο bootloader 2 ερωτήσεις γιατί χάθηκα/μπερδευτηκα. Πολύ πραγμα ρε παιδιά. Λοιπόν --Τελικά είναι stable κινεζικη ή official ???? --Προκειμένου να περασω Ελληνική rom, ποια είναι τα επόμενα βήματα?? (σε απλές γραμμες, η σειρά που ακολουθώ για να μην το τουβλιάσω. Δεν θελω να σας φαω χρόνο ) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων