Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από tsilitheo1: “saruman,για να μην παιζουμε το χαλασμενο τηλεφωνο,γραφηκα και εγω. Εξαλλου ισως χρειαστω κατι για το redmi note 3 sd της γυναικας. Λοιπον,αφαιρεσα τον λογαριασμο του σαρουμαν,εκανα χαρντ ριζετ και περασα δικο μου λογαριασμο και σιμ της γυναικας. Εγινε αιτηση και ολα οκ ως εδω. Το περιεργο ειναι οτι στην σελιδα unlock, πατωντας το unlock, ο chrome με "πεταγε" στο download παντα. Τελικα μπηκα με edge και ολα οκ. Πολυ διαδικασια η xiaomi... ” αντε ρε αγορι εκανες την εγραφ…
-
ΜήνυμαΚαλημερα. Αφερεσαμε τον λογιαριασμο τον δικο μου και εχουμε κανει αλλον. Τωρα καναμε καινουρια αιτηση και περιμενουμε το οκ. Πιστευω να γινει κατι τωρα!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από SARUMAN123: “Θα παει σε αλλο PC εκει που το ξεμπρικαρισε. ” Από developer options έχετε ενεργοποίηση το oem unlock και την ρύθμιση από κατω;Να συνδεθεί η συσκευή με τον συγκεκριμένο λογαριασμό; ” το εχε αυτό το Redmi Note 3(MTK) γιατί δεν το θυμάμαι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι η sim δεν είναι απαραίτητη!! ” Φοραει Windows10αρια και δεν συνεργαζεται καλα με το κινητο. Θα παει σε αλλο PC εκει που το ξεμπρικαρισε. Κατι παιζει με τους servers παντως
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “παιδια εχω κανει αιτηση εδω και 2 μερες αλλα δεν εχει ερθει τιποτα...δεν εγινε δεκτη η απλα δεν την εχουν δει ακομα? ” Σε Cosmote 3 μερες ακριβως μου ηρθε εμενα.
-
ΜήνυμαOk σε ευχαριστω και παλι. Θα ενημερωσω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπορεί να φταίνε οι σέρβερ της Χιαομι και όχι εσείς. Πάραυτα εγώ θα έκανα από την αρχή την όλη διαδικασία με τα απαραίτητα βήματα και τίποτα παραπάνω: 1) Factory reset 2) Ανοίγει κινητό 3) Σύνδεση Mi Account στο κινητό με χρήση του Mi Number 4) Ενεργοποίηση USB Debugging και OEM Unlock 5) Restart το κινητού σε λειτουργία Fastboot mode 6) Στον υπολογιστή ΔΕΝ τρέχεις VPN (για αρχή) 7) Τρέχεις το Mi Unlock Tool και σύνδεση με το Mi Account που έχει έγκριση με χρήση του Mi Nu…
-
Μήνυμαπαιδια έχω απαντήσει τη έκανε το παιδί ποστάρω να δείτε "εβαλα την σιμ του ξαδερφου μου μεσα. Πηραμε τον κωδικο που εστειλες και περαστηκε το νουμερο του στον λογαριασμο σου. Ειχα ενεργο και το vpn που λεει ο τυπος στον υπολογιστη. Μπηκα στο find my device. Απο υπολογιστη βγαζει ερρορ. Απο το κινητο το βλεπει ονλαιν και το βρισκει. Παντα δινει το ιδιο ερρορ στο 50%. Εχω κανει λογκ ιν με τον λογαριασμο σου. "
-
ΜήνυμαΕγω εχω δωσει τους κωδικους της miui και καναμε ολα τα απαραιτητα αλλα επειδη το παιδι δεν ειχε micro sim εβαλε το δικο μου νουμερω. Το μνμ με τον κωδικο ηρθε σε εμενα και πηραμε και το ok. Τωρα λεω εγω μηπως οι server ειναι "πηχτρα" και δεν εχουν δει το ok! Στον οδηγο λεει τιποτα για sim? =============== Δεκ 8th 2016, 11:25pm =============== Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από SARUMAN123: “Θα δούμε τώρα πως θα το κάνουμε, γιατί δεν έχει micro sim.....:-( ” Άσε και εγώ σήμερα για το mi5s του ά…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ή αν είναι διαδικασία να κάνει αίτηση και αυτός και μπορεί και να του έρθει και σε 20 λεπτά ” ok σε ευχαριστώ Θα δούμε τώρα πως θα το κάνουμε, γιατί δεν έχει micro sim.....:-( Ολα του γάμου δύσκολα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Θέλει την σιμ με την οποία πήρατε άδεια Αυτό θα ελέγξει η xiaomi στο ξεκλείδωμα και αν μέσα στο κινητό είσαι συδνεδεμένος με την ίδια Ρομ Αλλιώς θα έρχονταν όλα ξεκλείδωτα ” Σωστά Δηλαδή πρέπει να του δώσω την δικιά μου που ήρθε ο κωδικός Εκτός αν κάνει καινούργιο λογαριασμό....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Όχι θέλει την σιμ ” με δική του sim γίνεται?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ναι αν πήρες άδεια, έκανες log in, έχεις την σωστή sim card μέσα, τότε είσαι Φόρτσα τα πανιά !!!!! ” αν δεν υπάρχει η sim Μου το έχει ένας φίλος αλλά εβαλε το δικό μου νούμερο Σε εμένα ήρθε το μήνυμα και του είπα τον κωδικό
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Μέσα στο κινητό στην official developer να μπεις και να κάνεις log in στο cloud μ ετον λογαριασμό που πήρες άδεια Αυτό σου λέει βασικά τόση ώρα ” και μετά πάμε για Ξεκλείδωμα ?
-
ΜήνυμαΑπό χτες στο 50% δινει το ερρορ current account is different from the account info in the device σε Redmi Note 3(MTK). Έχεουμε περάσει developer china Το οκ το έχουμε λάβει σε μήνυμα Καμία ιδέα ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από SARUMAN123: “Παράθεση από derveni: “Παράθεση από SARUMAN123: “παιδια πόσες μέρες κάνει για έγκριση για Ξεκλείδωμα? Περιμένω περίπου 3 μέρες Redmi not 3(MTK) ” Αν έχεις wind μπορεί να μην έρθει ποτέ το SMS, κάνε μια δοκιμή και μπες να δεις αν σε αφήνει να ξεκλειδώσεις en.miui.com/forum.php?mod=atta…yOTQ4MzM5fDIwMjI5MA%3D%3D ” Cosmote έχω. ” Τελικά σημερα τα ξημερώματα μου ήρθε το μήνυμα. Ακριβώς 3 μέρες
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από SARUMAN123: “παιδια πόσες μέρες κάνει για έγκριση για Ξεκλείδωμα? Περιμένω περίπου 3 μέρες Redmi not 3(MTK) ” Αν έχεις wind μπορεί να μην έρθει ποτέ το SMS, κάνε μια δοκιμή και μπες να δεις αν σε αφήνει να ξεκλειδώσεις en.miui.com/forum.php?mod=atta…yOTQ4MzM5fDIwMjI5MA%3D%3D ” Cosmote έχω.