Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.

• Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Ναι , μπορείς να βάλεις κατευθείαν aroma .. Κοιταξε να τσεκαρεις σίγουρα ότι δεν χρειάζεται format data .. γιατί πάλι θα σβήσουν όλα μετά το format data .. Δοκίμασε να κάνεις ένα swipe to factory reset και αν δεν σου βγάλει κόκκινα , failed ή errors τότε είσαι οκ .. Πρώτα μπαίνουμε στα wipe και κάνουμε swipe to factory reset .. Μετά επιλέγουμε το ζιπ της aroma και προχωρούμε με την διαδικασία εγκατάστασης .. ” Όλα καλά με την ROM. Εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Τα λέμ…

• Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Δεν τρέχει τίποτα , με usb otg μπορείς να κάνεις δουλειά σου , επίσης με το να συνδέσεις το τηλ... σε twrp στην επιλογή mount λογικά θα το βλέπει το pc και περνάς τη Ρομ .. Επίσης μπορείς και με adb sideload .. ” Μπορώ να βάλω απευθείας 7.7.6 AROMA ή εχει κάποια διαδικασία περαιτέρω; Αν ναι, να βάλω σκέτη XTRV 7.7.6 και βλέπω μετά τι κάνω.

• Παιδιά μόλις ακολούθησα το guide και έφτασα μέχρι την εγκατάσταση του TWRP. Έκανα κάτι λάθος και τώρα κόλλησα στο Mi logo(Ήθελα να βάλω τον TWRP και απλά να κάνω restart το κινητό, δηλαδή δεν έκανα flash καθόλου). Λειτουργώ με cmd και adb + fastboot για να το επαναφέρω κάπως αλλά πάλι κολλάει στο Mi logo. Έχω κάνει wipe cache+dalvik αλλά πάλι δεν ανοίγει. Δυστυχώς, επειδή ήθελα απλά να βάλω το recovery υπέθεσα πως θα ανοίξει κανονικά μετά και δεν πέρασα κάποια ROM από το PC μέσα. Η μόνη λύση είν…

• ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ROM ΣΕ MIDO

narutog7 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αλλαγές για 1-2 μήνες...κράτα αυτήν που έχεις ” Ναι αυτό συμπέρανα και εγώ. Μάλλον θα μείνω έτσι προς το παρόν.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από narutog7: “Επειδή είδα ότι δεν απάντησε κανείς στο νήμα μου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ” Σε τι πράγμα? Τελικά δεν ήταν επιτυχές το φλασάρισμα? ” Έστειλα ένα άλλο νήμα για να με βοηθήσουν με το καινούριο μου Mido. Το link είναι ακριβώς από κάτω αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες! Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκλειδώσεις τον bootloader .. Απο'κει και πέρα συζηταμε .. απλώς να ξέρεις ότι η developer rom XTRV του mido είναι 7…

• Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Ποια διαδικασία ακολουθείς για να κάνεις εγκατάσταση και βγάλε φωτό από την εγκατάσταση για να τη δω πως πάει ” Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τελικά. Έκανα flash μέσω Recovery και είναι όλα μέσα(Music,Browser,Gapps). Δεν ξέρω τι πήγε στραβά την πρώτη φορά αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ για την συνεχή βοήθεια και υποστήριξη πάντως. =============== Ιουλ 4th 2017, 8:42pm =============== Επειδή είδα ότι δεν απάντησε κανείς στο νήμα μου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; …

• Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Δώσε screenshot με το about phone της συσκευής σου .. Ποιο twrp χρησιμοποιείς ?? Η Ρομ είναι εδώ .. xiaomi-miui-hellas-5.1_wt86047_V8_XTRV_7.6.8.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other ” Αυτή την ROM έχω κατεβάσει εννοείται. Έχω αναρτήσει φωτογραφίες.

• Παράθεση από Bodai: “@narutog7 την rom την κατεβάζεις από εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-Note-4X/#files Σωστά ?? ” Για το Redmi 2 TD αναφέρομαι μέχρι τώρα. Χθες αγόρασα το Mido αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα μαζί του, είμαι με την official global rom.

• Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Θα κατεβάσεις τη Ρομ 7.6.8 και θα την περάσεις με factory reset από twrp ( swipe to factory reset ) .. Κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση της Ρομ , όλα υπάρχουν στη Ρομ , δε λείπει τίποτα .. ” Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω μόλις γίνει. =============== Ιουλ 4th 2017, 4:08pm =============== @gkalen Από ότι φαίνεται χειροτέρεψε το πράγμα. Όχι μόνο δεν υπάρχουν Music και Browser, αλλά τώρα δεν λειτουργεί το Home Button και το Recents. Μόνο το Back button λειτου…

• Παράθεση από Bodai: “Όλα αυτά μαζί δείχνουν πίθανό πρόβλημα. Στο F.R. μήπως άρχισες να παίρνεις κόκκινα μυνηματα?? ” @gkalen Εννοείς στο recovery mode όταν έκανα το FR; Αν ναι, δεν το πρόσεχα όσο γινόταν. Τριγυρνούσα στο σπίτι. Αν εννοείς όμως για το FR εντός ρυθμίσεων του κινητού, συμβαίνει ένα 5-10λεπτο freeze και μετα κάνει boot κανονικά χωρίς να αλλάξει τίποτα. Τα αρχεία όπως ήταν όλα μέσα υπάρχουν.

• Παράθεση από gkalen: “@narutog7 Το πρόβλημα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση .. έπρεπε να υπήρχαν οι εφαρμογές όλες στη θέση τους .. ” Άρα τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Επίσης κάτι που ξέχασα να πω και με παραξένευσε είναι ότι μέσω του Factory Data Reset στις ρυθμίσεις του κινητού, freeze-αρε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά αναγκάστηκα να κάνω FR μέσω του Recovery. Μήπως φταίει κάτι σε σχέση με αυτό; Και μετά από όλα αυτά παρατήρησα ότι στο Android/data και Android/obb είχα…

• ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ROM ΣΕ MIDO

narutog7 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Σήμερα αγόρασα ένα Mido Global edition 2016102 και θα ήθελα να μάθω ποια ROM θεωρείται η καλύτερη μέχρι στιγμής όσον αφορά την αυτονομία και το SOT για την μπαταρία και ίσως πιο stable από άλλες ROM. Έχω ακούσει ότι η 7.6.8/10 είναι πολύ καλή ROM. Τι θα προτείνατε εσείς να βάλω μέχρι να βγει το MIUI 9 με το καλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Παράθεση από BanditGR: “Ποιος χρησιμοποιεί ρε παιδιά το music της Xiaomi ? Βάλε εκεί το VLC (ή μία από τις εκατοντάδες άλλες παρόμοιες εφαρμογές) από το Play Store να βρεις την υγειά σου. ” Καλα ναι δε λέω ίσως έχεις δίκιο αλλά εγώ εδώ και 1,5 χρόνο χρησιμοποιώ αυτό και με έχει βολέψει άπειρα.

• Από ότι φαίνεται όχι. Μπήκα στα system apps και δεν είναι μέσα. Επίσης λείπει και ο default browser της Xiaomi. Όσο για το Play Store έκανα flash μέσω recovery το zip του opengapps.org που ανέφερα πιο πάνω και λειτουργεί κανονικά. Τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω Music και Browser σε αυτή τη περίπτωση; Κυρίως το Music εντάξει διότι για browser έχω Google Chrome. Ανέρτησα φωτογραφίες από System Apps.

• Καλησπέρα. Πέρασα XTRV 7.6.8 Developer ROM σε Redmi 2 TD απλά δεν έχω το Music App. Πως γίνεται να το βάλουμε; Επίσης, πρόσεξα ότι δεν υπάρχει Google Play Store. Μπήκα opengapps.org και κατέβασα Platform ARM, Android 5.1, Variant pico(θέλω απλά να λειτουργεί χωρίς περαιτέρω εφαρμογές). Είναι σωστό να το κάνω έτσι ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Αν ναι, πως κάνω την εγκατάσταση με αυτό τον τρόπο; Επειδή ειναι σε zip και όχι apk.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Για να κάνεις μετάβαση από Stable ROM σε Developer, θα πρέπει να κάνεις πρώτα Factory reset την συσκευή σου και να την στήσεις από την αρχή. Με δεδομένο πως θα υπάρχει προσωρινή διακοπή των αναβαθμίσεων στις Developer ROM για την συσκευή σου, γνώμη μου είναι να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση της Stable ROM που έχεις τώρα. ” Ναι, κατάλαβα. Απλά σκεφτόμουν να αλλάξω τώρα στα κοντά μια ROM μιας και σε 1-3 μήνες(ανάλογα τα χρήματα ) θα κάνω αναβάθμιση σε Mi-5.

• Καλησπέρα. Κατέχω το Redmi 2 TD και θα ήθελα να ρωτήσω πως θα περάσω την 7.6.8. Έχω TWRP 3.0.0.1 και XTRVbeta1 8.2.1.0 (η τελευταία stable έκδοση από το site σας.) Ποιο guide θα ακολουθησω; Ή μήπως θα ήταν προτιμότερο να περιμένω για το τελευταίο update(εως Αύγουστο) μιας και το κινητό μου βρισκέται στα κινητά που σταματάει η διανομή dev rom;

• Καλή επιτυχία σε όλους!