Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
καλησπερα. Μία βοήθεια. Μήπως έχει κάποιος απάντηση. Είμαι τώρα με stable 7.3 αλλά μου το έκανε και με Dev . Έχω την επισιμη εφαρμογη app gmail για τα mail μου. Κι επάνω της έχω 3 λογαριασμούς 2 gmail account κι ένα yahooo πολλές φορές λοιπόν ο συγχρονισμός για το yahooo account μένει και συγχρονίζει χωρίς να τελειώνει ποτέ, με αποτέλεσμα να μου τρώει την μπαταρία.
-
Παράθεση από flowin_through: “Εγώ τυχαία είχα το άλλο θέμα σήμερα. Αφήνω το κινητό σχεδόν να σβήσει, το βάζω για φόρτιση, πήγαινε πολύ αργά. Συνδέω αυτό το πράμα, λέει 0,4Α! Με τα πολλά, άλλαξα 4 φορτιστές και όλοι 0,4Α! Αλλά καλωδιο δεν άλλαξα... ” Ακριβώς το ιδιο ειχα παθει με μια αλλη θηκη που φορεσα στο κινητό και δεν αφηνε το βυσμα να μπεί αρκετά βαθια οπότε αντι για 1.3 μου εδιχνε οτι φορτίζει με 0,4Α.
-
Επανέρχομαι για να αναφερω κατι περίεργο που μου συνεβει. Πηρα ενα νεο καλωδιο micro usb και παρατηρησα μεγαλυτερους χρονους φορτισης. Ξανα στο εργαστήρι όπου και διαπιστώνω το κουλό. Με το παλιο μου καλωδιο , με αδειο το κινητο , ρευμα φορτισης 1,37 Α τιμη αναμενόμενη και φυσιολογικη , Την ιδια χρονικη στιγμη με το νέο καλωδιο (εννοείται με τον ιδιο φορτιστή) η φορτιση μας δεινει μόνο 0,79 σχεδόν το μισο. Αρα προσοχη σε καποιους φίλους που διαμαρτυρονται οτι η φορτιση αργεί , ας δοκιμάσουν αλλο…
-
Είχα γράψει πριν αρκετά post ότι είχα θέμα . το mi band (το απλό όχι το 1s) από συνδεόταν , χωρίς να επανασυνδέεται μόνο του κι έπρεπε να κλείσω ανοιξω το BT για να ξαναπαίζει. Είχα τότε Dev Rom 5.xx . Είχα δοκιμάσει διάφορες rom . Είπα τελικά να δοκιμασω και μια stable (7.2) κι ως δια μαγείας 3 μέρες τώρα δουλεύει μια χαρά.
-
Proximity sensor
Μήνυμαειχα μπει κι έκανα το calibration . pass ok . το ξαναεκανα δεν άλλαξε κάτι.
-
Proximity sensor
ΜήνυμαDev 5.12.31 tempered glass με τρυπα στη θεση του prox sens. εκτος απο το calibration του proximity sensor, που φαινεται να δουλευει στο κινητο μου , ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει ρυθμιση που να μπορεις να τον ενεργοποιησεις (on-off) ? εψαξα αλλα δεν βρηκα . παλαιοτερα που ειχα αλλες dev μου δουλευε, εσβηνε δηλ. αλλα συνηθως δεν ξανααναβε οταν απομακρυνα το κινητο απο το αυτι. Τωρα οταν πλησιαζω το κινητο στο αυτι δεν σβηνει , και φυσικα πατιουνται διαφορα και συνηθως αυτο της σιγασης (mute)
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από tecu: “η αγγλικη εκδοση που υπαρχει στο Google play , εχει διαφορές απο την Ελληνικη 1.8.511 εκτος απο την γλωσσα ? με την dev 5.12.24 που εχω στο κινητο δεν μου δουλευει το ξεκλειδωμα , θα επρεπε ? Μου αποσυνδέεται συχνα και χρειαζεται να ανοιγοκλεισω το ΒΤ, το δοκιμασα και σε αλλο κινητο και κανει το ιδιο , υπαρχει λυση ? ” Το πρόβλημα που λες το κάνει η δικιά μου ή του playstore? Η έκδοση του playstore δεν έχει ελληνικά και ξέρω ότι συνεργάζεται με το Goo…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από tecu: “η αγγλικη εκδοση που υπαρχει στο Google play , εχει διαφορές απο την Ελληνικη 1.8.511 εκτος απο την γλωσσα ? με την dev 5.12.24 που εχω στο κινητο δεν μου δουλευει το ξεκλειδωμα , θα επρεπε ? Μου αποσυνδέεται συχνα και χρειαζεται να ανοιγοκλεισω το ΒΤ, το δοκιμασα και σε αλλο κινητο και κανει το ιδιο , υπαρχει λυση ? ” Το πρόβλημα που λες το κάνει η δικιά μου ή του playstore? Η έκδοση του playstore δεν έχει ελληνικά και ξέρω ότι συνεργάζεται με το Goo…
-
η αγγλικη εκδοση που υπαρχει στο Google play , εχει διαφορές απο την Ελληνικη 1.8.511 εκτος απο την γλωσσα ? με την dev 5.12.24 που εχω στο κινητο δεν μου δουλευει το ξεκλειδωμα , θα επρεπε ? Μου αποσυνδέεται συχνα και χρειαζεται να ανοιγοκλεισω το ΒΤ, το δοκιμασα και σε αλλο κινητο και κανει το ιδιο , υπαρχει λυση ?
-
Παράθεση από Vulk: “ ” Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από Vulk: “Παράθεση από flowin_through: “Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά) ” Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου ” Εχει αναφερθει πολλακις, εχω ανεβασει και φοτος απο τις μετρησεις εδω και στο m…
-
Βρήκα λίγο χρόνο κι ασχολήθηκα , για να μου λυθούν απορίες σχετικά με τον χρόνο φόρτισης του κινητού. Προμηθεύτηκα ενα εργαλείο αρκετά χρήσιμο για να καταγράψω τις μετρήσεις, το οποίο δείχνει ρεύμα , τάση και χρόνο φόρτισης . Η φόρτιση έγινε με τον original φορτιστή , αλλά και με άλλον που δοκίμασα δεν αλοιώθηκαν τα αποτελέσματα. Οι δοκιμές επαναλήφθηκαν 3 φορές ώστε να εξαλειφθούν τυχαίοι παράγοντες. Ξεκίνησα όσο γινόταν με το κινητό άδειο photo 00 (1% υπόλοιπο και να λέει 46 λεπτά υπόλοιπο!! )…
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από yliko: “καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi note 2 στο οποίο περνάω την σχεδόν τακτικά την κάθε developer, τελευταία που έχω είναι η 5.12.3. από την αρχή σχεδόν κάποιοι φίλοι με τους οποίους μιλώ τακτικά στο τηλέφωνο υπάρχουν φορές που μου λένε πως με ακούνε πάρα πολύ βαθιά σαν να τους μιλάω μέσα από το πηγάδι. ” Μου παρουσιάστηκε και εμένα παρόμοιο πρόβλημα που τελικά λύθηκε με ένα wipe στην cache και dalvik cache μέσω recovery. ” εχω 5.11.26 dev κι εγω εχω το ιδι…
-
καλησπερα στην παρεα . Sorry που δεν καταφερα να κατεβω στην συναντηση. Με παπι κυκλφορω και σημερα ηθελε βαρκα (δικαιολογιες) βαλτε μου απουσία. επιφυλασσομαι για την επόμενη φορά.
-
Σχετικα με τα soft resets, εκανα καθαρη εγκατασταση (ξανα την ιδια 5.11.19 ) και περιπου 24 ωρες τωρα , δεν ειδα να το παρουσιαζει. Βεβαια backup δεν ειχα παρει πριν οποτε ,το πηραμε απο την αρχη . Σημερα κατεβασα το Titanium bu το οποιο μου λεει οτι το κινητο δεν εινα rooted ! Ουτε εμφανιζεται καποιο παραθυρο να με ρωταει να επιτρεψω η οχι . Γνωριζει καποιος να βοηθησει ? Τελος sorry απο τους φιλους που δεν μπορεσα να παρεβρεθω στη συναντηση στη Θεσσαλονικη
-
Παράθεση από azazeloni: “Παράθεση από caeser: “Φίλε @azazeloni, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Να σε ρωτήσω ήθελα, ποιά 5.11.19 φοράς και πως την απέκτησες? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση επάνω σε κάποια άλλη παλαιότερη? ” Καλως σας βρηκα @caeser! Πολυ καλη δουλεια το φορουμ σας!Εκανα απλα εγκατασταση απ το updater οταν μου εβγαλε ειδοποιηση οτι ειναι διαθεσιμη, ετσι ειχα κανει και με την προηγουμενη φορα. Δεν εχω προσπαθησει να βαλω ελληνικη η κατι αλλο γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα 2 βδομαδε…
-
καλησπέρα. Είμαι απο προχθές με την 5.11.19 dev. 4 φορές το είδα να κάνει κατι σαν restart . Μαύρη οθόνη με το ΜΙ στην μέση κι από κάτω 2-3 κουκιδες για μερικα δευτερόλεπτα. (δεν είναι κανονικο restart γιατι δεν ζηταει pin μετά) , η μόνη αλλη αλλαγή που έκανα είναι οτι ενεργοποίησα από τον Cosmote το 4g. καμια ιδέα ? εχει κάποιος άλλος το ιδιο πρόβλημα ?