Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H jvalas έγραψε:

Ο/H kalandre3 έγραψε:

Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. Αν κάποιος γνωρίζει θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του.
      Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τη θήκη από αλουμίνιο το γύρω - γύρω και από tempered glass το πίσω. Την έχεις πάρει κάποιος να πει αν αξίζει?
      Δοκιμασα την θηκη απο αλουμινιο αλλα το κινιτο εγινε αποτομα "πολυ μεγαλο" σε ογκο και νομιζω οτι ελατωσε την ισχυ του WIFI και του FM ραδιου. Η αποψη μου παντα.Χρησιμοποιω την Frosted Shield της Nillkin και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
      Σου έχω στείλει μάλλον προσωπικό μήνυμα. Γράφω ¨μάλλον" γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το έκανα σωστά. Εαν δεν το έλαβες πες μου να στο στείλω εκ νέου ή να γράψω εδώ.
      Ευχαριστώ
    • Μάγκες και μάγκισσες. Όταν τα παιδιά λένε κάντε καθαρή εγκατάσταση κάντε το. Βάλτε τη τελευταία stable και το τηλεφωνακι πετααάααααει.....
      (computerrage)
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Όταν ακούς ραδιόφωνο και πας να χαμηλώσεις ένταση, χαμηλώνει μόνο από αυτό και οι ρυθμίσεις για notifications παραμένουν ως έχουν έτσι κι αλλιώς. Παρ' όλα αυτά εγώ κατέβασα app το slider widget με το οποίο ανεβοκατεβάζεις εντάσεις για κάθε πράγμα ξεχωριστά.
      Κι όμως το δοκίμασα αλλά χαμηλώνουν όλα όχι μόνο το ράδιο... Θα δοκιμάσω το app που λες
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • μια χαρα με το ελληνικο mmui ,εφοσον εχω καμια βδομαδα που το περασα, δεν παρατηρησα κατι υπαρχει κανα ελληνικο pdf οδηγιες για το κινητο ?
    • Ο/H Sakkas Takis έγραψε:

Παιδια να βαλω ενα φορτιστη απο samsung (οχι το καλωδιο μονο το πραγμα στην ακρη ) που γραφει 5v kai 2A ?
      εννοεις φορτιστη, ναι βαλτω εγω αυτο εβαλα εως τωρα κανονικα φορτιζει παντως,εφωσον ειχα ενα εχτρα φορτιστη απο samsung δεν αγορασα ανταπτωρα για το κινεζικο που ηρθε,
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Όταν ακούς ραδιόφωνο και πας να χαμηλώσεις ένταση, χαμηλώνει μόνο από αυτό και οι ρυθμίσεις για notifications παραμένουν ως έχουν έτσι κι αλλιώς. Παρ' όλα αυτά εγώ κατέβασα app το slider widget με το οποίο ανεβοκατεβάζεις εντάσεις για κάθε πράγμα ξεχωριστά.
      Κι όμως το δοκίμασα αλλά χαμηλώνουν όλα όχι μόνο το ράδιο... Θα δοκιμάσω το app που λες
      Και εγω το ιδιο εχω, και αυτο ειναι το προβλημα για το οποιο σας εγγραψα. Δεν υπαρχει λυση μεσω apk ή widget. Αφου το ραδιοφωνο και τα notifications ειναι στο ιδιο sound slider μονο hardware λυση πρεπει να υπαρχει, δηλαδη ενα καποιο αρχειο που εκει να υπαρχουν τα initial settings της εντασης του ραδιου. Σε αλλα mtk chipsets στο engineering mode υπαρχει το FMR settings και οποτε το ρυθμιζεις σε hardware mode. Στο Νοτε 2 σαν νεο chipset δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Μονο αν υπαρχει καπου μεσα στο android to αρχειο με τα sounds settings και επεμβουμε εκαι.

Despicable Me !
      Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sakkas Takis έγραψε:

Παιδια να βαλω ενα φορτιστη απο samsung (οχι το καλωδιο μονο το πραγμα στην ακρη ) που γραφει 5v kai 2A ?

Ο/H Sp3LLy έγραψε:

εννοεις φορτιστη, ναι βαλτω εγω αυτο εβαλα εως τωρα κανονικα φορτιζει παντως,εφωσον ειχα ενα εχτρα φορτιστη απο samsung δεν αγορασα ανταπτωρα για το κινεζικο που ηρθε,
      Για ρίξτε μια ματιά εδώ
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H jvalas έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Και εγω το ιδιο εχω, και αυτο ειναι το προβλημα για το οποιο σας εγγραψα. Δεν υπαρχει λυση μεσω apk ή widget. Αφου το ραδιοφωνο και τα notifications ειναι στο ιδιο sound slider μονο hardware λυση πρεπει να υπαρχει, δηλαδη ενα καποιο αρχειο που εκει να υπαρχουν τα initial settings της εντασης του ραδιου. Σε αλλα mtk chipsets στο engineering mode υπαρχει το FMR settings και οποτε το ρυθμιζεις σε hardware mode. Στο Νοτε 2 σαν νεο chipset δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Μονο αν υπαρχει καπου μεσα στο android to αρχειο με τα sounds settings και επεμβουμε εκαι.
      Είναι σίγουρα στο ίδιο? Νομίζω όχι. Άλλα και να είναι, η ένταση από ό,τι και να ακούς χαμηλώνει αυτόματα όταν έρχεται κάτι.
    • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Ο/H Sakkas Takis έγραψε:

Ο/H Sp3LLy έγραψε:

Για ρίξτε μια ματιά εδώ
      οκ τα ειδα εχω 2 φορτηστες ο ενας ειναι 5v 1a αυτος ειναι μικρος ταχυφορτιστης ,και ο αλλος 5v1 0.2a λογικα ειμαι οκ εγω εφωσον δεν περναω τα 2a ?
    • Γεια σας
      Εβαλα τη 5.11.19 πάνω από τη προηγούμενη dev, και είχα και εγώ συχνά soft resets... Ακολουθώ τις συμβουλές, έκανα factory reset και ξαναεβαλα την 5.11.19 και θα σας ενημρώσω για τις εξελίξεις..!
    • Διαφήμιση
    • Σχετικα με τα soft resets, εκανα καθαρη εγκατασταση (ξανα την ιδια 5.11.19 ) και περιπου 24 ωρες τωρα , δεν ειδα να το παρουσιαζει. Βεβαια backup δεν ειχα παρει πριν οποτε ,το πηραμε απο την αρχη . Σημερα κατεβασα το Titanium bu το οποιο μου λεει οτι το κινητο δεν εινα rooted ! Ουτε εμφανιζεται καποιο παραθυρο να με ρωταει να επιτρεψω η οχι . Γνωριζει καποιος να βοηθησει ?

Τελος sorry απο τους φιλους που δεν μπορεσα να παρεβρεθω στη συναντηση στη Θεσσαλονικη