Ναι μάλλον έχει θέμα το verify σημερα γιατί και εμένα συνέχεια μου ζητούσε να βάλω το αποτέλεσμα της πράξης αλλά δεν έβγαζε το verify.Ο/H sbil2 έγραψε:
Οπως είχα πει είχα βάλει την 5.11.19 και όλα καλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χτες το βράδυ (μετά από πολλή προσπάθεια ) κατάφερα και έβαλα την stable.
Πέρασα όλες τις εφαρμογές που είχα στο παλιό μου κινητό (άδειασε η μπαταρία απο την πολύ χρήση) και όλα καλά εκτός του ότι κάποιες φορές σαν να κολλάει λίγο όταν πάω να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Κατα τα άλλα όλα ΟΚ. Έχω την εντύπωση πως με την 5.11.19 πάει λίγο καλύτερα. Και μια ερώτηση όταν πάω στην "http://www.mi.com/verify" για έλεγχο δεν μου βγάζει τίποτα ούτε οκ ούτε fake. Στο CPU-Z μου βγάζει VALIDATED με πράσινα γράμματα. Τι συμβαίνει ? Ξέρει κανένας?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
-
Φίλε μου λίγες μέρες το έχω το κινητό και δεν γνωρίζω απόλυτα ακόμα τι παίζει. Όλα λύνονται υπάρχουν τρόποι... Καλή συνέχεια
-
Ο/H sbil2 έγραψε:
Και μια ερώτηση όταν πάω στην "http://www.mi.com/verify" για έλεγχο δεν μου βγάζει τίποτα ούτε οκ ούτε fake. Στο CPU-Z μου βγάζει VALIDATED με πράσινα γράμματα. Τι συμβαίνει ? Ξέρει κανένας?
Δεν βγάζει "Validated" αλλά έναν αριθμό.
Αν είναι "1" είσαι ο πρώτος που έκανε αναζήτηση οπότε είσαι ΟΚ
Αν βγάλει "100" τον έχουν χρησιμοποιήσει και κάποιοι άλλοι, οπότε πάμε για πιθανή fake συσκευή -
-
Ο/H sbil2 έγραψε:
Και μια ερώτηση όταν πάω στην "http://www.mi.com/verify" για έλεγχο δεν μου βγάζει τίποτα ούτε οκ ούτε fake. Στο CPU-Z μου βγάζει VALIDATED με πράσινα γράμματα. Τι συμβαίνει ? Ξέρει κανένας?
Για κοίτα λίγο αυτό.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Έβαλα την 151029 καθώς διάβασα ότι είναι αρκετά απροβλημάτιστη. 2 ερωτήσεις. Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει; Και νόμιζα ότι οι ελληνικές dev έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά αλλά αυτή έχει όλες τις γλώσσες.
2.- Απάντηση: Τα πάντα όλα έχει η Ελληνική Rom.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση ήχου για το Radio.
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει;
-
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Έβαλα την 151029 καθώς διάβασα ότι είναι αρκετά απροβλημάτιστη. 2 ερωτήσεις. Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει; Και νόμιζα ότι οι ελληνικές dev έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά αλλά αυτή έχει όλες τις γλώσσες.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση ήχου για το Radio.
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει;
-
Ξαναπέρνα την ROM μέσα από την αναβάθμιση της MIUI, γιατί προφανώς θα έκανες κανένα Factory Reset μετά το Flash της ROM, mμε αποτέλεσμα να διαγραφούν και οι εφαρμογές που σας δίνουμε μαζί με την ROM.
-
Τελικα δεν άντεξα και γω στον πειρασμό και ξαναγύρισα στο Xiaomi. Παρηγγειλα από banggood, μέσω της online εφαρμογής τους (σου δίνει έκπτωση 10%) το Ρrime σε μαυρο, μια θήκη και ένα tempered glass, στα 155$
.
Οποτε το Doogee X5 Pro παίρνει την άγουσα από βδομάδα. Πιστευω ότι μαζι με το 6S Plus μου, θα έχω καλύψει με 2 κινηταρες τις απαιτήσεις μου
Αποτι φαίνεται θα με ανεχτείτε πάλι .... Τ΄ακους Θανασακη ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Τελικα δεν άντεξα και γω στον πειρασμό και ξαναγύρισα στο Xiaomi. Παρηγγειλα από banggood, μέσω της online εφαρμογής τους (σου δίνει έκπτωση 10%) το Ρrime σε μαυρο, μια θήκη και ένα tempered glass, στα 155$.
Οποτε το Doogee X5 Pro παίρνει την άγουσα από βδομάδα. Πιστευω ότι μαζι με το 6S Plus μου, θα έχω καλύψει με 2 κινηταρες τις απαιτήσεις μου
Αποτι φαίνεται θα με ανεχτείτε πάλι .... Τ΄ακους Θανασακη ?
Με γειά τα νέα σου εργαλεία, αν και νομίζω το note2 θα το χαρείς περισσότερο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα