Καλημέρα Εχτές πήρα το redmi note 2 prime. Είχε την miui 6 και έβαλα την 5.11.19 . Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H sbil2 έγραψε:
Καλημέρα Εχτές πήρα το redmi note 2 prime. Είχε την miui 6 και έβαλα την 5.11.19 . Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.
ελπίζω να την ευχαριστηθείς στο 1000% -
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Είναι σίγουρα στο ίδιο? Νομίζω όχι. Άλλα και να είναι, η ένταση από ό,τι και να ακούς χαμηλώνει αυτόματα όταν έρχεται κάτι.
Despicable Me !
Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead. -
Ο/H jvalas έγραψε:
Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode.
-
Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029.
-
Η... απογευματινή...
Να το χαρείς. -
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Ο/H jvalas έγραψε:
Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode.
Despicable Me !
Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead. -
Ο/H Eurih70 έγραψε:
Γεια σας
Εβαλα τη 5.11.19 πάνω από τη προηγούμενη dev, και είχα και εγώ συχνά soft resets... Ακολουθώ τις συμβουλές, έκανα factory reset και ξαναεβαλα την 5.11.19 και θα σας ενημρώσω για τις εξελίξεις..!
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029.
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Υγ: Sorry για το πρήξιμο αλλά δεν ξέρω κι εγώ γιατί έχω σκαλώσει έτσι! -
Οπως είχα πει είχα βάλει την 5.11.19 και όλα καλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χτες το βράδυ (μετά από πολλή προσπάθεια ) κατάφερα και έβαλα την stable.
Πέρασα όλες τις εφαρμογές που είχα στο παλιό μου κινητό (άδειασε η μπαταρία απο την πολύ χρήση) και όλα καλά εκτός του ότι κάποιες φορές σαν να κολλάει λίγο όταν πάω να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Κατα τα άλλα όλα ΟΚ. Έχω την εντύπωση πως με την 5.11.19 πάει λίγο καλύτερα. Και μια ερώτηση όταν πάω στην "http://www.mi.com/verify" για έλεγχο δεν μου βγάζει τίποτα ούτε οκ ούτε fake. Στο CPU-Z μου βγάζει VALIDATED με πράσινα γράμματα. Τι συμβαίνει ? Ξέρει κανένας?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα