Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H sbil2 έγραψε:

Καλημέρα Εχτές πήρα το redmi note 2 prime. Είχε την miui 6 και έβαλα την 5.11.19 . Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.
      Καλώς ήρθες και καλορίζικη η συσκευή,

ελπίζω να την ευχαριστηθείς στο 1000%
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Είναι σίγουρα στο ίδιο? Νομίζω όχι. Άλλα και να είναι, η ένταση από ό,τι και να ακούς χαμηλώνει αυτόματα όταν έρχεται κάτι.
      Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode.

Despicable Me !
      Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jvalas έγραψε:

Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode.
      Σοβαρά? Θα το τσεκάρω κι εγώ αλλά από όσο θυμάμαι σε notification ό,τι και να ακούω πάντα χαμηλώνει. Όπως και να έχει notification να χάσεις κομμάτι δύσκολο. Αν έχεις δυνατά το ράδιο, θα έρχεται και δυνατά και το notification οπότε.... Ή διάλεξε κάποιο αρχείο ήχου διαπεραστικό σιγά. Μικρό το θέμα....
    • Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029.
    • Η... απογευματινή...
      Να το χαρείς.
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Ο/H jvalas έγραψε:

Σοβαρά? Θα το τσεκάρω κι εγώ αλλά από όσο θυμάμαι σε notification ό,τι και να ακούω πάντα χαμηλώνει. Όπως και να έχει notification να χάσεις κομμάτι δύσκολο. Αν έχεις δυνατά το ράδιο, θα έρχεται και δυνατά και το notification οπότε.... Ή διάλεξε κάποιο αρχείο ήχου διαπεραστικό σιγά. Μικρό το θέμα....
      Μεγαλο το θεμα. Ακους ραδιο με ακουστικα και εισαι σε ενα γυμναστηριο, σε μια παραλια, και τρεχεις, και εχεις αγορασει ενα wareable για τους παλμους της καρδιας σου, η εχεις ενα personal trainning fitness apk, η εχεις ενα smartwatch και δεν αλους τιποτα. Μικρό το θέμα....

Despicable Me !
      Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Eurih70 έγραψε:

Γεια σας
      Εβαλα τη 5.11.19 πάνω από τη προηγούμενη dev, και είχα και εγώ συχνά soft resets... Ακολουθώ τις συμβουλές, έκανα factory reset και ξαναεβαλα την 5.11.19 και θα σας ενημρώσω για τις εξελίξεις..!
      Τελικά μετά από μερικές ώρες μου ξανακανε soft reset ακόμα και με full wipe, οπότε γύρισα στην προηγούμενη Dev και παει μια χαρά! Κατα τη γνώμη μου έχει κάποιο θεμα η 5.11.19...
    • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029.
      Επειδή βλέπω άλλαξαν λίγο τα πράγματα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο που είχε πέσει στα χέρια μου ένα Redmi Note 2. Τώρα που φοράω official αγγλοκινέζικη stable ποιον οδηγό θα ακολουθήσω για ελληνική dev;
    • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029.
      Επειδή βλέπω άλλαξαν λίγο τα πράγματα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο που είχε πέσει στα χέρια μου ένα Redmi Note 2. Τώρα που φοράω official αγγλοκινέζικη stable ποιον οδηγό θα ακολουθήσω για ελληνική dev;
      Το ίδιο άλλαξε και το πρώτο θέμα με λινκ σε νέους οδηγούς. Δες το και θα καταλαβεις :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Το ίδιο άλλαξε και το πρώτο θέμα με λινκ σε νέους οδηγούς. Δες το και θα καταλαβεις :)
      Τότε θυμάμαι είχε 2 τρόπους, ανάλογα αν είχες official rom ή multi. Τώρα από ό,τι κατάλαβα ή περνάω TWRP και φλασάρω από εκεί την dev ή κανω την εγκατάσταση με miflash. Αφού φοράει ήδη official κάνω το πρώτο;

Υγ: Sorry για το πρήξιμο αλλά δεν ξέρω κι εγώ γιατί έχω σκαλώσει έτσι!
    • Διαφήμιση
    • Οπως είχα πει είχα βάλει την 5.11.19 και όλα καλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χτες το βράδυ (μετά από πολλή προσπάθεια ) κατάφερα και έβαλα την stable.
      Πέρασα όλες τις εφαρμογές που είχα στο παλιό μου κινητό (άδειασε η μπαταρία απο την πολύ χρήση) και όλα καλά εκτός του ότι κάποιες φορές σαν να κολλάει λίγο όταν πάω να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Κατα τα άλλα όλα ΟΚ. Έχω την εντύπωση πως με την 5.11.19 πάει λίγο καλύτερα. Και μια ερώτηση όταν πάω στην "http://www.mi.com/verify" για έλεγχο δεν μου βγάζει τίποτα ούτε οκ ούτε fake. Στο CPU-Z μου βγάζει VALIDATED με πράσινα γράμματα. Τι συμβαίνει ? Ξέρει κανένας?