Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Οδηγός Αποφυγής Μεγάλων Προμηθειών του Paypal από την Μετατροπή Συναλλάγματος.
Zipo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και όμως μπορείς Μάλλον με την νέα χαλάρωση των CC, μόλις πρόσθεσα των τραπεζικό λογαριασμό μου ” Οποιος προλάβει μου φαίνεται :)..Θα το κάνω και εγώ αυτές τις μέρες.
-
Παράθεση από NasDriver: “Άλλο αυτό, δεν σε χρεώνει το ίδιο όμως κάποιο ποσό αλλά η εταιρεία κινητής για τα Mb Βασικά δεν το χρησιμοποιώ και πολύ αλλά μάλλον λειτουργεί πλέον και χωρίς Mb. ” Ίσως να κατάλαβα λάθος.Μάλλον το topic αναφέρεται σε δωρεάν εφαρμογές όχι δωρεάν χρήση :). Γιατί το Sygic έχει offline maps που τους κατεβάζεις και δεν χρησιμοποιείς τα mb όπως και το Here.
-
Zipo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν εννοείς λόγο capital control για να "ανεβάσεις" λεφτά στο balance σε χρεώνει 3.5% του ποσού +0,34. Χωρίς capital δεν χρεώνεσαι κάτι από το paypal. ” Μπορείς να συνδέσεις την paypal με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και να πουλάς-αγοράζεις μέσω αυτού?
-
Παράθεση από pechr: “Χωρίς να θέλω να φανώ ως ''καταστροφολόγος'' θα συμβούλευα τους χρήστες που έχουν κινητό που λόγο κάποιας ιδιαιτερότητας λογισμικού η hardware υποφέρουν από υπερθέρμανση της συσκευής.. να το παίρνουν στα σοβαρά και να λαμβάνουν μέριμνα ώστε η συσκευή να επανέλθει σε φυσιολογική θερμοκρασία (κυρίως η μπαταρία). Και όταν παρατηρείται μία ROM ότι υπερθερμαίνει την την συσκευή τότε να επιστρέφουν σε λειτουργικές ROMs. Δεν είναι συνηθισμένο να σκάνε κινητά στα χέρια μας. Τα περισ…
-
Zipo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “paypal με κλειστά μάτια.. . Αν και να σου πω το escrow(aliexpress) είναι δίκαιο αλλά αρκετά καθυστερημένο. ” Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεφτά στην paypal σου κρατάει 2 ευρώ και το θεωρώ μεγάλο ποσό.
-
Xiaomi Redmi Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες και για τις τρεις εκδόσεις.
Zipo - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΔεν σταματάει να βγάζει κινητά η xiaomi μου φαίνεται.
-
Zipo - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαποιος πιστεύετε πως είναι ο καλύτερος τρόπος να αγοράσεις κάτι online ?
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
Μήνυμαεξαιρετικό review ευχαριστούμε.
-
Topic Παζάρι
ΜήνυμαΜάλιστα μάλιστα ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση
-
Xiaomi Redmi Pro Mini: Με οθόνη 5.2″ OLED & οκταπύρηνο Snapdragon 652;
Zipo - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαHelio x25 or snapdragon 652 Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα