Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
Στις πρώτες εκδόσεις του προγράμματος υπήρχε η επιλογή "clean all except storage". Στις τελευταίες υπάρχουν "clean all", "clean all except data" και "clean all and lock". Με άλλα λόγια, εάν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση χωρίς να διαγραφούν τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη (μουσική, φωτογραφίες κτλ), δεν υπάρχει τρόπος έτσι; Ή θα πρέπει να σβηστούν όλα ή μαζί με την internal storage να παραμείνουν και τα personal data (μηνύματα, δεδομένα εφαρμογών, ρυθμίσεις κτλ.)
-
Είχα την 8.5.2 σε Redmi 4A χωρίς πρόβλημα. Περνάω την 8.5.3 και το τηλέφωνο άρχισε να κλείνει σε άσχετες στιγμές. Εγκαθιστώ την fastboot και στο καπάκι φλασάρω την Aroma. Συνεχίζουν τα προβλήματα, για να ακριβολογώ ή το τηλέφωνο θα παγώσει χωρίς λόγο και μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση ή κάποια τυχαία στιγμή θα το βρω κλειστό. Τι μπορεί να φταίει, ή τουλάχιστον πώς μπορώ να δω τι φταίει;
-
Ευχαριστώ για την πλήρη και λεπτομερέστατη απάντηση, αλλά αυτές οι ROM δεν είναι fastboot, δεν είναι αρχεία .tgz, αλλά .zip ώστε να εγκατασταθούν μέσα από περιβάλλον MIUI ή TWRP, όχι fastboot (τουλάχιστον έτσι λέει και το flashing guide). Edit: Άκυρο, στην ίδια σελίδα έχει και οδηγίες fastboot update με κατάλογο λήψεων σε .tgz
-
Γιατί δε βγαίνουν fastboot XTRV roms ώστε να κάνουμε εξαρχής clean install;
-
xtrv 7.10.12
ΜήνυμαΚι εδώ πρόβλημα με τη Ryanair. Έλεος βρε παιδιά, δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε!
-
Παράθεση από Bodai: “Σε ποια έκδοση developer το είδες αυτό? ” Γκουγκλάροντας το είδα!
-
Παράθεση από Bodai: “Ότι μπορεις να κάνεις σε developer μπορεις να το κάνεις και σε stable ” Στο stable δε γίνεται. Υπάρχει ένα beta feature στις ρυθμίσεις των dev που λέγεται app invisible, με αυτό μπορείς να επιλέξεις να μην εμφανίζονται κάποιες εφαρμογές. Στις stable δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.
-
Update σε global rom, χωρίς κανένα πρόβλημα. Να κάνω μια ερώτηση ψιλο-offtopic: ως γνωστό το miui δε σου επιτρέπει να έχεις αρχική οθόνη με επιλογή να εμφανίζονται συγκεκριμένες επιλογές, αλλά απεικονίζονται όλες με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών "σελίδων". Υπάρχει τρόπος να "κρύψουμε" εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε; (ξέρω ότι γίνεται στο dev, στα stable όμως;)
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
roentgen - - Recoveries
Μήνυμα1) Όταν κάνω boot σε twrp recovery, υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ εμφανίζεται η αρχική boot screen στα κινέζικα; (έχω την official stable rom) 2) Επίσης, θυμάμαι ότι στην ελληνική ρομ, όταν πατάω απενεργοποίηση συσκευής, πέρα από τις κλασικές επιλογές απενεργοποίησης/επανεκκίνησης, υπάρχουν και οι επιλογές reboot to recovery/fastboot. Μπορώ αυτό να το περάσω και στην official;
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΣτην επιλογή Backup υπάρχει και μια partition ονόματι cust, γύρω στα 340mb. Δεν είναι προ-τικαρισμένη, έχει νόημα να πάρω backup; τι αρχεία περιλαμβάνει;
-
Bug σε συντομεύσεις πλήκτρων
ΜήνυμαΌχι, αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα!
-
Παράθεση από Bodai: “Ανεβασε ένα screenshot από το σημείο του μενού που βλέπεις τα αγγλικά, για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε .. ” Δυστυχώς έχω την gloabal τώρα και δεν είναι εφικτό. Να σας πω όμως πού είναι: το verify είναι στο μήνυμα που εμφανίζεται κάθε φορά που επανεκκινείς τη συσκευή και σου ζητά επαλήθευση της sim. Το sort και το battery saver είναι στο μενού συντομεύσεων που εμφανίζεται όταν σύρεις την οθόνη προς τα κάτω.
-
Πάντως πρόσεξα ότι η ελληνική rom έχει ακόμα κάποιες λέξεις στα αγγλικά, όταν η global rom τις έχει στα ελληνικά. Π.χ. Ταξινόμηση αντί Sort, Εξοικονόμηση μπαταρίας αντί Battery saver, Επαλήθευση αντί Verify κτλ.
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Όταν το TWRP δεν είναι μόνιμα εγκατεστημένο (δεν ενεργοποιείται με Power & Vol +) τότε αυτή η εντολή το φορτώνει προσωρινά μόνο. ΔΕΝ σημαίνει ότι έχεις TWRP.. ” Φυσικά και έχω. Για να μη γίνονται παρανοήσεις, εξηγώ: με κλειστό τηλέφωνο πατάω Power & Vol +, μου βγάζει ένα μενού στα κινέζικα στο οποίο ευτυχώς υπάρχει στα αγγλικά η λέξη recovery. Πατάω εκεί και με βγάζει στην ελληνική TWRP. Παράθεση από takisfrag: “Περίεργο λίγο αυτό , και έχεις τσεκάρει εάν λειτουργεί σωστά δη…
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΠροφανώς ευθύνεται το γεγονός ότι έχω πάνω την official rom (την οποία έκανα και root). Με vol.+ και power button με βάζει σε περιβάλλον mi recovery, ενώ με εντολή fastboot boot recovery.img με βάζει στην twrp.
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΙσχύει, έχω την global rom με το twrp 3.1.0 που υπάρχει εδώ.