Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Καλησπερα Μετα από ακριβως ένα μηνα και ενω ολα δουλευαν κανονικα μετα την καθαρη εγκατασταση ,εχθες επεστρεψε το προβλημα του μικροφωνου δηλαδη καλω και δεν με ακουνε(εννοω με συνδεμενα τα ακουστικα)ενω χωρις ακουστικα δουλευει κανονικα(αυτη την φορα).Η πρωτη ενεργεια μου ηταν να κανω καθαρισμο την rom ,ενω εχω δοκιμασει και αλλα ακουστικα και συμβαινει το ιδιο,ενω τα ιδια ακουστικα παιζουν κανονικα σε αλλη συσκευη.Να παρω ενα restore το backup που ειχα παρει μετα την καθαρη εγκατασταση η να κα…

• Καλημέρα. Χθες έκανα καθαρή εγκατάσταση την ίδια rom stable και το πρόβλημα με το σημα λυθηκε.!!!!!Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγούς που βρήκα στο foroum ..Έχετε κάνει φοβερή δουλειά.

• Παράθεση από nik77: “Καλημερα Φλασαρισα την Rom με απλό wipe (χωρίς data).Το πρόβλημα παραμένει (χάνει το σήμα) και προστέθηκε αλλο ένα:Τώρα δεν φορτίζει.Ξεκινησε να φορτίζει και σταμάτησε αλλαξα φορτιστή τίποτα .... ” Όσο αφορά το φορτισμα, φορτιζει κανονικα!! Βιαστηκα να γράψω και λογω δουλειάς δεν προλαβα να το διπλοτσεκαρω.Προβλημα με το powerbank και οχι με το κινητο ενω ο φορτιστης που το δοκιμασα δεν ηταν ο μανισιος δεν εφαρμοζε σωστα το usb,Μολις το δοκιμασα με τον δικο του παιρνει κανον…

• Asap δεν κατάλαβα όμως τι εννοεις?

• Bodai δεν κατάλαβα ASAP ??

• Καλημερα Φλασαρισα την Rom με απλό wipe (χωρίς data).Το πρόβλημα παραμένει (χάνει το σήμα) και προστέθηκε αλλο ένα:Τώρα δεν φορτίζει.Ξεκινησε να φορτίζει και σταμάτησε αλλαξα φορτιστή τίποτα ....

• Συγγνώμη που ρωταω εδώ κ ίσως είναι offtopic αλλά σε συνέχεια του προηγούμενου να κανω απλά επαναγκατασταση την Rom μεσω twrp ή να κανω και εκκαθάριση wipe με advance setings twrp .Γνωρίζω ότι θα χάσω τα πάντα με την εκκαθάριση (το back up που έχω κάνει μέσω twrp χάνεται σε αυτή την περίπτωση; Το αρχείο zip της Rom που είναι στη μνήμη τηλεφώνου χάνεται;)Με τα λίγα που έχω καταλάβει ίσως είναι καλύτερα να κάνω wipe ,πριν το install zip Rom μήπως και λυθεί το πρόβλημα με το σήμα ;Μπερδεύτηκα.

• Καλημερα .Αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι όσες φορές χάνει το σήμα πάντα έχω ενεργοποιημενα τα δεδομένα,δεν ξερω αν βοηθά αυτή η πληροφορια.Σημερα λέω να περάσω πάλι την ίδια Rom χωρίς εγκατάσταση του super su που ζητά το twrp .Θα βοηθήσει λέτε;

• Αυτο εννοώ σήμα καθόλου ταυτόχρονα για 30" δευτερόλεπτα αρκετά συχνά .

• Καλημερα Με δυο sim ταυτόχρονα σε λειτουργία με full σήμα συνεχίζει το πρόβλημα μηδενίζει το σήμα ταυτόχρονα και στις δύο sim (διαφορετικές εταιρίες) η μία ειναι η καινούρια του κουτιού (όχι κομμένη) Εβγαλα και screenshot αλλά δεν μπορώ να ανεβασω (είναι πάνω από 1mb ,άλλος τρόπος ανεβασματος;)Οπότε δεν φταίει η κάρτα sim παρόλο που είναι κομμενη

• Αυτο θα κάνω θα βάλω στην sim 1 μία άλλη που έχω καινούρια καρτοκινητη και στη θέση sim 2 το κανονικό μου νούμερο για να δω την συμπεριφορά τους και θα ενημερωσω

• Την τσεκαρα πάλι και τελικά φαινεται για κομμένη(οι ακρες δεν φαινονται "εργοστασιακες" εχουν ατελειες),παραπανω εγραψα καινουρια αλλα μαλλον θυμαμαι της γυναικας περασαν και 2-3 χρονια που τις αλλαξαμε.Οποτε αγοραζω καινουρια sim και το παρακολουθω η' να δοκιμασω πρωτα ουτως η αλλως την επανεγκατασταση της Rom οπως εγραψε ο NASDRIVER παραπανω?

• Παίρνω screenshot αλλα το μέγεθος του ξεπερνά το επιτρεπόμενο 1MΒ και δεν μπορώ να το ανεβάσω οποτε ANDROID:5.02LRX22G ΕΚΔΟΣΗ MIUI :GTV 7.3 STABLE 7.3.2.0(LHMCNDD) CPU:Octa-core Μαχ 1.95 GHZ Εκδοση Μοντεμ :MOLY.LR9.W1423.MD.LWTG.MP.V24.P37 Εκδοση KERNEL:3.10.61+f727b2d8-3ada6-ad63e473 Αριθμος κατασκευης:RedmiNote2_Herms_Stable_V7.3.2.0 Ελπίζω να έγραψα αυτο που θελεις να δεις

• Η sim είναι καινούρια,θα κάνω ξανά εγκατάσταση την rom όπως λες και θα ενημερώσω Thanks

• Καλησπέρα και καλως σας βρηκα.Εχω το redmi note 2 αγορασμένο τον Απρίλιο απο vickmall οπου τους ειχα ζητησει Ελληνικη Rom οπως και έγινε(Ηρθε με εγκατεσυημενη : MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 DEVELOPER).Το κινητο δούλευε κανονικά οταν μετα απο 3 βδομαδες παρουσίασε προβλημα το μικροφωνο, μονο οταν με καλουσαν δεν με ακουγαν καθολου ενω ακουγα κανονικα.Μολις εκανα επανεκινηση την συσκευη δουλευε καλα για λιγο και μετα παλι τα ιδια.Μπηκα στην διαδικασια διαβασα στο foroum αρχικα στο επισημο …