Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕυχαριστώ και πάλι..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕυχαριστώ ρε αγορίνα, μόνο εκεί δεν κοίταξα..Αξίζει να βάλω 5.8.20 ηή να περιμένω Ελληνική; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπενεργοποιείται καπως το κατεβασμα εφαρμογών μεσω wifi; Θελω να κατεβαζω εφαρμογές και εκτός σπιτιού με 4G κλπ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΘα μου δώσετε ενα link για 7 ρε παιδάκια; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣτο γράφημα φαίνεται να εχεις φορτίσει ενδιάμεσα, ή κανω λάθος;
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα4G,wifi ή αναμικτη η χρήση; ; Φωτεινότητα ψηλά;
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠεριμένουμε εντυπωσεις μολις τη δουλεψεις καλα..Με Clean install την εβαλες;;
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΝομίζω πως στην Αθηνα εχει στα 2 metro mall..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣε Vodafone κανενας ετσι;; Θα παρω 2η καρτουλα cosmote μου φαίνεται. .
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...” Σε mi note pro ;;
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈχει δει κανένας στη συσκευή του 4G+ ;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Darudakos: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Darudakos: “Νομιζω είναι καλύτερα να κατεβάσεις στο τηλεφωνο και να τσεκαρεις το md5..Ετσι δεν υπαρχει περιθωριο λαθους. Γιατι αν κατεβασεις στο pc με σωστο md5 πχ,μπορει να γινει στραβη κατα τη μεταφορά! Έχει τύχει σε μενα.” Ok τότε, καλό να το γνωρίζουμε και αυτό... Θα μας πεις πως τσεκάρουμε το md5?” Ναι βέβαια..Στον es file explorer επιλέγεις το αρχείο που θέλεις και το κρατας πατημένο-->περισσοτερα-->ιδιότητες…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Darudakos: “Νομιζω είναι καλύτερα να κατεβάσεις στο τηλεφωνο και να τσεκαρεις το md5..Ετσι δεν υπαρχει περιθωριο λαθους. Γιατι αν κατεβασεις στο pc με σωστο md5 πχ,μπορει να γινει στραβη κατα τη μεταφορά! Έχει τύχει σε μενα.” Ok τότε, καλό να το γνωρίζουμε και αυτό... Θα μας πεις πως τσεκάρουμε το md5?” Ναι βέβαια..Στον es file explorer επιλέγεις το αρχείο που θέλεις και το κρατας πατημένο-->περισσοτερα-->ιδιότητες--> προβολή checksum και σε παει εδώ.. Αν ταιρι…
-
Δεν εχω ξαναπαρει miui παιδιά, θα παρω απο βδομαδα τη πρωτη μου συσκευή αλλα ομολογώ μου κανει τρομερη εντύπωση που δεν προτείνετε ολα τα wipe. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή δοκιμασα ηταν πολύ διαφορετικό το τηλέφωνο με καθαρή εγκατάσταση!
-
Τη φοράει ηδη μαζι με twrp..(Θα γινει ανταλλαγη με το Note 4 που εχω τωρα) Θα τη ριξω ομως ξανα απο πανω με Clean install.Απο φλασαρισματα αλλο τίποτα αγορίνα, εχω λιώσει σε οτι τηλέφωνο είχα ! Φαντάζομαι και εδω ισχύει μια απο τα ίδια έτσι; Wipe data,factory reset,wipe system,wipe data και φλασάρουμε την τελευταία, σωστά; Efs back up παιρνετε; Εχει τυχει σε κανεναν να χασει IMEI ;