Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 137.

• Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Sasa25: “Σκεφτόμουν ότι μπορεί όταν το άνοιξα το κινητό να έχω κάνει δύο account. ” Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε σε κάποια φάση από μόνη σου να είχες αποσυνδέσει τον Mi λογαριασμό από τη συσκευή σου εσκεμμένα μιας και αν δεν το κάνεις παραμένει ακόμα κι αν περάσεις fastboot. Αν όντως δεν έχουν φτιαχτεί δύο λογαριασμοί, δοκίμασέ το... αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι Edit: Από το Παράθεση από Sasa26: “Όταν πήγα να προσθέσω τον αριθμό του τηλεφώνου μου σαν recovery σ…

• Μου βγάζει το ίδιο. Σκεφτόμουν ότι μπορεί όταν το άνοιξα το κινητό να έχω κάνει δύο account. Το ένα με το κινητό και το άλλο με το email μου. Θα το κοιτάξω πιο αναλυτικά αύριο, γιατί ανέβηκε ο πυρετός και δεν βλέπω μπροστά μου. Καλή συνέχεια σε όλους!

• Ναι,δε μου ζήτησε κωδικούς κλπ...Όταν πάτησα "επόμενο" έδειχνε ότι το επεξεργάζεται και μετά μου είπε οτι συσχετίστηκε επιτυχώς.Υπέθεσα ότι το πήρε μέσα από τη συσκευή που είναι αποθηκευμένο.

• Παράθεση από makis1024: “Γύρισε αυτά που σου είπα στα Developer options και τρέξε το mi unlock σε fastboot mode , να δούμε τι θα βγάλει, ανέβασε screenshot από το αποτέλεσμα του Mi unlock tool εδώ... Και ήρεμα πλέον , θα μας βάλουν χέρι για off topic , με το δίκιο τους...Ότι θέλετε από προσωπικές συζητήσεις , υπάρχουν και τα pm και chat. ” Τα έκανα αυτά που μου είπες και στο MiLock μου είπε ότι το Miaccount μου δεν είναι συσχετισμένο με τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Όταν πήγα να προσθέσω τον αρι…

• Το ξέρω ότι παίρνει πολύ καιρό. Όχι δεν έκανα ακόμα αίτηση ξεκλειδώματος, γιατί ο Μάκης μου είπε ότι πρέπει να ενεργοποιήσω το USB debugging και όπως προείπα, χτες που το ενεργοποίησα γιατι το πισι δεν αναγνώριζε το κινητό στην κανονική λειτουργία, όχι μόνο δεν βοήθησε στην αναγνώριση, αλλά το έκανε και χειρότερο, γιατί τουλάχιστον πριν την ενεργοποίηση ακουγόταν στα Windows ότι συνδέω μία συσκευή απλά δεν την αναγνώριζε ενώ μόλις ενεργοποιούσα το USB debugging, έκαναν έναν ήχο σαν να αποσυνδέετ…

• Μάλλον δεν θα ξαναπάρω. Αλλά δεν παίρνω και όρκο, γιατί ένα ποσοστό μαζοχισμού το έχω νομίζω! Δεν χρειάζεται να μου βρείτε άντρα. Βρίσκω και μόνη μου, να σας βγάλω και από τον κόπο! Τώρα αν είναι χλεχλές και δεν ξέρει να φλασάρει, δεν πειράζει γιατί δεν θα θυμάμαι ούτε κι εγώ, μιας και ένα ψιλοαλτσχάϊμερ το έχω από μικρή!

• Παράθεση από ninjamoz: “παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα αρχισα να γραφω και οδηγους…

• Παράθεση από makis1024: “Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) Θα μελετήσεις τον οδηγό που σου παρέθεσα , τα λέει λεπτομερέστατα. ” Α,σοβαρά μου το έλεγες ότι θα πρέπει όλα αυτά να τα κάνω εγώ; Νόμιζα ότι με τρόλαρες πάλι! Κάτσε πρώτα να φτάσω σε εκείνο το σημείο και μετά το συζητάμε...Γιατί πρώτα πρέπει να λύσω τα δύο θεματάκια που ανέλυσα παραπάνω, μιας και βλέπω ότι και αυτός ο οδηγός που λίνκαρες θέλει ενεργοποιημένο το USB debugging και εμένα για κάποιο λόγο,από την καθόλου πείρα…

• Παράθεση από makis1024: “Μάλλον διαβάζεις τι είναι το dummy.img , γιατί θα σου χρειαστεί για fastboot εντολές που σε anti4 τις έχουν κλειδώσει για να περάσεις TWRP και xtrv στην συνέχεια. Διότι όπως σου είπα σε βλέπω για xtrv custom rom , την ρομ της εδώ κοινότητας. ” Άρχισε τα κινέζικα πάλι!

• Παράθεση από makis1024: “Πάτησε επτά φορές στο MIUI version ,να ενεργοποιηθούν τα developer options. Enable oem unlock, mi account status βάζεις τον λογαριασμό σου και enable USB debugging. ” Θα τα κάνω όλα αυτά αλλά έχω δύο θεματάκια: (Πώς το έπαθα! Το ξέρω.) Πρώτον, δεν πρέπει πρώτα να κλείσω τις ενημερώσεις, για να μη γίνει κανένα αυτόματο update και ψάχνομαι μετά; Όσο και αν έψαξα στα settings, δεν βρήκα από πού γίνεται αυτό. Δεύτερον, χτες που είχα ενεργοποιήσει το USB debugging μπας και μο…

• Εντάξει, τον κλείδωσα και τον Bootlocker και φαίνονται όλα κομπλέ. Τώρα πώς τον ξεκλειδώνω;

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο σου Τώρα μένει να μπεις σε fastboot mode > να ανοίξεις παράθυρο εντολών ADB (cmd) > και να δώσει την εντολή fastboot oem lock ” Τα μπράβο σε εσάς παιδιά για την υπομονή σας και την τεράστια βοήθεια που μου δώσατε που δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα! Αυτή την εντολή θα πρέπει να τη δώσω αφού δώσω πρώτα την άλλη που δείχνει ότι είμαι στον σωστό φάκελο (adb), σωστά; Μετά o bootloader θα κλειδώσει και θα κάνω αίτηση ξεκλειδώ…

• Παράθεση από demakhs: “Θα μπορούσα να μουν ακόμα κ διαχειριστής της...πλάκας! Τουλάχιστον εσύ το πιάσες αμέσως, όχι σαν μερικούς μερικούς!! Τα ξέρω κ εγώ όλα αυτά που σε συμβουλευουν οι ... συνάδελφοι, αλλά δε ξέρω πως να στα "περάσω", κατάλαβες? Είναι απολαυστική πάντως όλη η περιπέτεια σου και γίνεσαι καλύτερη από ολο αυτό, ξεπερνάς τα όρια σου, δε συμφωνείς! ” Ναι, κατάλαβα. Δεν χρειάζεται να μου τα "περάσεις". Φτάνει που περνάς καλά εσύ βρε! Τουλάχιστον βγαίνει και κάτι θετικό από την περιπέ…

• Παράθεση από demakhs: “Τελος εσύ, που θα χεις γεράσει, η έγκριση θα έρθει πιο μετά!!! ” Εσύ υποθέτω είσαι ο αστείος της παρέας; Όλο αστειάκια είσαι!

• Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο σου Τώρα μένει να μπεις σε fastboot mode > να ανοίξεις παράθυρο εντολών ADB (cmd) > και να δώσει την εντολή fastboot oem lock ” Τα μπράβο σε εσάς παιδιά για την υπομονή σας και την τεράστια βοήθεια που μου δώσατε που δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα! Αυτή την εντολή θα πρέπει να τη δώσω αφού δώσω πρώτα την άλλη που δείχνει ότι είμαι στον σωστό φάκελο (adb), σωστά; Μετά o bootloader θα κλειδώσει και θα κάνω αίτηση ξεκλειδώματος (με τους δικούς μου κωδικούς αυτή τη φορά…

• Παράθεση από makis1024: “Αυτό με το wifi χωρίς κωδικό το σκέφτηκες που σου είπε ο Nas; Βγάλε ασφάλεια από το wireless security του router να συνδεθεί το κινητό και μετά όταν τελειώσεις , την ξαναβάζεις την ασφάλεια... ” Τι τραβάτε κι εσείς με εμένα... Έκανα το Sony hotspot (υποτίθεται) χωρίς ασφάλεια και τώρα το δοκιμάζω με ένα τρίτο κινητό (του γείτονά μου LOL) για να δω αν πράγματι πιάνει ίντερνετ ή όχι, γιατί πατάω τον κωδικό στο MiAccount και μου γράφει ΠΑΛΙ κάτι στα κινέζικα. Ή γράφει ότι δ…

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις δεύτερο κινητό να το κάνεις hotspot χωρίς ασφάλεια κωδικού να μπεις από εκεί ? Εναλλακτικά, αν μπορείς, μπες στις ρυθμίσεις του modem και ρύθμισε το δίκτυο να μπαίνει χωρίς κωδικό ” Έχω δεύτερο κινητό, μια αρχαιολογία Sony αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω. Θα το γκουγκλάρω. Αλλιώς θα προσπαθήσω τη δεύτερη λύση. Μέσα στην ταραχή μου δεν το σκέφτηκα. Μέχρι να τελειώσω με αυτό το κινητό, θα έχω ήδη πάθει οξεία μανιοκατάθλιψη.

• Εντάξει, νομίζω ότι μόλις έμεινα χωρίς κινητό. Αλλά όχι επειδή το έκανα brick. Επειδή μου έβγαλε το μενού στα κινέζικα και μάλλον πάτησα λάθος κωδικό στο WiFi μου και τώρα δε με αφήνει να αλλάξω τον κωδικό του WiFi.Προσπαθεί να συνδεθεί με τον λάθος και μετά με επαναφέρει στην αρχική οθόνη...Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που κατάφερε να το κάνει αυτό.

• Παράθεση από NasDriver: “Σωστά, με τον ίδιο τρόπο που πέρασες αυτήν που έχεις τώρα, βάζεις αυτήν από το λινκ που σου έδωσα Πολύ σημαντικό, θα επιλέξεις clean_all !!! ” Οκ τουλάχιστον αυτό το έμαθα. Όχι "clean all and lock" γιατί θα μου ξανακλειδώσει τον bootloader. Θα το κάνω αμέσως τώρα και θα σας πω...Αν δεν με ξαναδείτε, θα έχω πάει να βρω σκοινί να κρεμαστώ.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Sasa25: “ευχαριστώ όλους σας για την μέχρι τώρα βοήθεια. ” Αυτήν πρέπει να βάλεις ---> whyred_images_8.12.13_20181213.0000.00_8.1_cn_f9ca7d4317.tgz ” Ωραία, τσάμπα η χαρά μου. Να ξαναπεράσω αυτήν από πάνω δηλαδή;