Εκτος τις ευχαριστίες στον geoanto θα ήθελα να αναφέρω 2 πραγματάκια . ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα: Παράθεση από michael: “1.Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip του TWRP στον υπολογιστή 2.Το recovery που χρειάζεστε βρίσκεται μέσα στο zip. θα το αποσυμπιέσετε και θα σας βγάλει το recovery.img 3.Βάζετε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb στο C:\adb 4.Τώρα τρέχουμε ένα CMD παράθυρο ως διαχειριστές (Run as administrator με win+x) 5.Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode με τη χρήση του …
Μα ανεφερα πριν (σελ 19 πρώτο ποστ) οτι προσπάθησα να φλασάρω το TWRP( 2 και 3 φορες) kai δεν δουλευει, με τίποτα. edl mode έχω μπει βάση τον οδηγό τοu lalas για unbrick το μόνο που βλέπω ειναι μια μαυρη οθονη... συγνώμη αν σας έχω κουράσει δεν ειμαι καi κανας χάκερ ναούμε
Ειμαι ξεκλειδωτος , και είμαι σε edl mode μεσω του minimal adb fastboot , επειδή έχω brickarei εχω φορτώσει το miflash και ειμαι για να περνάω την rom. Μπορώ να φορτώσω se αυτή την φάση απο gkalen??? η την xtrv? θα κάνω ζημιά? η να περάσω official stable/dev???
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από armadoran: “καμιά ιδέα? ” Να φλασάρεις ξανα την official rom που είχες με miflash. ” Ειμαι στην φάση να περάσω την rom. Μπορώ σε αυτο το σημείο να περάσω κατευθείαν της ελληνική?
περασα το twrp σε global dev 6,11,17 με ξεκλείδωτο BL και έγινε κατι περίεργο. Ενώ την πρώτη φορα μπήκε κανονικά στο twrp, επέλεξα γλώσσα , μετα το reboot μένει κολλημένο στην αρχική οθόνη mi.com προσπαθώ να ξαναμπώ twrp kai me τα πλήκτρα και μέσω cmd και τζίφος. ξαναέκανα εγκατασταση και το .img 2-3 φορες ξανα τίποτα το μόνο ποy μπορώ να κάνω είναι να μπαίνω σε FASTBOOT καμιά ιδέα?
Για να δούμε..... μακάρι γιατί δεν με πήγε και πολύ καλά και ζαχαρώνω το Mi5 για μένα το S3 ήταν για την σύζυγο. Θα ήθελα να ξέρω, αν θέλω να περάσω την dev 6,9,22 tou gkalen με ποιο τρόπο θα την περάσω?? Τωρα είμαι με GTV stable 8.0.5.0. και ξεκλείδωτο BL
Τελικα τα κατάφερα να περάσω τους drivers για το adb περνώντας αυτό εδώ το προγραμματάκι με αυτόν τον οδηγό [MIUI Device Team] How to Install ADB drivers !! - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum @geoanto555 thanks for felp
δεν έχω περάσει ακόμα το twrp είμαι σε αυτό το βήμα Παράθεση από geoanto555: “Αν έχει συνδεθεί σωστά το κινητό και όλα είναι εντάξει μετά την εντολή adb devices θα δούμε κάτι τέτοιο Αν δούμε δίπλα στον κωδικό το όνομα device είμαστε εντάξει και μπορούμε να συνεχίσουμε... Αν δούμε την λέξη Unauthorized δίπλα στον κωδικό σημαίνει ότι δεν έχουμε δώσει άδεια από το κινητό μας.. Δίνουμε τις εντολές με την σειρά adb kill-server adb start-server adb devices και περιμένουμε να δούμε το προηγούμενο μήνυμ…